Tradede bi bug var arkadaşıma oyundan relog atmadan sadece 1 kere trade atabiliyorum başka şekilde bugta kalıyor her trade atmak istedigimde relog mu atmam gerekiyorMerhaba Savaşcılar,
Bir önceki Yama 2.0.3 ile oluşan hatalar ile ilgili mini güncelleme gelmiştir. Oyuncularımızdan gelen hata bildirimlerini raporlayıp geliştirici ekibimiz hızlıca müdahale etmiştir. Bu süreçte mağdur olan bütün oyuncularımızdan özür dileriz.
Güncelleme Notları:
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
- Archer sınıfında var olan hatalar düzenlendi.
- Zindan eventin de yaşanan sıra hataları düzenlendi.
- Yaratıklarda HP bar %1 olup ölmeme sorunu düzenlendi.
İyi oyunlar dileriz..
şu ara harbi en cok ihtiyacımız olan düzeltme buydu teşşekürler zindanda falan sıra sıkıntısı var o zamanla düzeltilir ama en hayati olay okcu olayıydı teşekür ediyoruz nasıl hatanızı söylüyorsak bu kadar hzılı düzeltiğiniz içinde takdirri hak ediyorsunuzMerhaba Savaşcılar,
Bir önceki Yama 2.0.3 ile oluşan hatalar ile ilgili mini güncelleme gelmiştir. Oyuncularımızdan gelen hata bildirimlerini raporlayıp geliştirici ekibimiz hızlıca müdahale etmiştir. Bu süreçte mağdur olan bütün oyuncularımızdan özür dileriz.
Güncelleme Notları:
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
- Archer sınıfında var olan hatalar düzenlendi.
- Zindan eventin de yaşanan sıra hataları düzenlendi.
- Yaratıklarda HP bar %1 olup ölmeme sorunu düzenlendi.
İyi oyunlar dileriz..
İtem aratırken besmele çekiyorum donmasın diyeYeni AH bütün campları tarıyor fena değil fakat sorunlar mevcut.
1- Pazar Tarama esnasında oyun donup bekliyor bazen crash hatası veriyor ve bu bekleme süresi çok uzun.
2- AH den kaynaklı olduğunu düşündüğüm aşırı ram kullanma sorunu mevcut, internet tarayıcısı bile açamıyorum ram kullanma alanınız yeterli olmadığı için.(16 GB ram var)
3- İtemleri hiç bir şekilde düşükten veya yüksekten sıralama yapmıyor.
4- Solo zindan da bazı bölgelerde yaratık dağ gibi yerlerin içinde doğuyor.(Ben mage olduğum için kesebiliyorum fakat diğer joblar kesemez)
5-Oyun ID-Pass açılış ekranı çok yavaş daha stabil hale ve hızlı bir şekle bürünmeli.
6-Şuan oyunda değilim fakat gece rare olta ile balık tutarken bir süre sonra daha düşük olan oltayı takıp balığa başladığımda sağ kısımda exp info ekranında her düşen balıktan 2x exp geliyordu.(Görüntü olarak fakat gerçekte tek geliyordu. Örn:180 + 180 alt alta)
7- Haggard veya Haddarda iken gate ye direk Doriona gidebilmek için seçenek eklenmeli.
8- Zindan da sırada iken sayaçın maousa yapışması devam ediyor. Bazen sinir bozabiliyor.
İyi çalışmalar.