DUYURU Mini Güncelleme!

CuthalionAegnor

Üye
Merhaba Savaşcılar,

Bir önceki Yama 2.0.3 ile oluşan hatalar ile ilgili mini güncelleme gelmiştir. Oyuncularımızdan gelen hata bildirimlerini raporlayıp geliştirici ekibimiz hızlıca müdahale etmiştir. Bu süreçte mağdur olan bütün oyuncularımızdan özür dileriz.

Güncelleme Notları:
  • Archer sınıfında var olan hatalar düzenlendi.
  • Zindan eventin de yaşanan sıra hataları düzenlendi.
  • Yaratıklarda HP bar %1 olup ölmeme sorunu düzenlendi.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi oyunlar dileriz..
Tradede bi bug var arkadaşıma oyundan relog atmadan sadece 1 kere trade atabiliyorum başka şekilde bugta kalıyor her trade atmak istedigimde relog mu atmam gerekiyor

haberler14

Üye
Merhaba Savaşcılar,

Bir önceki Yama 2.0.3 ile oluşan hatalar ile ilgili mini güncelleme gelmiştir. Oyuncularımızdan gelen hata bildirimlerini raporlayıp geliştirici ekibimiz hızlıca müdahale etmiştir. Bu süreçte mağdur olan bütün oyuncularımızdan özür dileriz.

Güncelleme Notları:
  • Archer sınıfında var olan hatalar düzenlendi.
  • Zindan eventin de yaşanan sıra hataları düzenlendi.
  • Yaratıklarda HP bar %1 olup ölmeme sorunu düzenlendi.
Anlayış ve sabrınız için teşekkür ederiz.
İyi oyunlar dileriz..
şu ara harbi en cok ihtiyacımız olan düzeltme buydu teşşekürler zindanda falan sıra sıkıntısı var o zamanla düzeltilir ama en hayati olay okcu olayıydı teşekür ediyoruz nasıl hatanızı söylüyorsak bu kadar hzılı düzeltiğiniz içinde takdirri hak ediyorsunuz

JaxSui

J
Pazar kurma limiti uyarısını ilk pazarı açarken verse keşke? Tüm slotları doldurup kabul et deyince çıkmasa da insanı sinir etmese nasıl olur?? Bunu düşünmediniz mi? Pazar açıyorum fiyatları yazıyorum. Kur diyorum limit hatası veriyor. Oyuncu uğraşsın diye düşünülmüş bence. @SunRise

harmmy34

Üye
duzelen hic bırsey yok dalga gecer gıbı duzeldı dıyorsunuz moblar olmuyor zından almıyor boslar buga gırmıs duzelen ne var allah ıcın ya her guncelleme geldıgınde bırseyler duzelsın dıye beklerken daha buyuk sorunlar cıkıyor bu oyun ne zaman ılerleme saglıcak her guncellemede oyun gerıye gıdıyor

Aura

Üye
Yeni AH bütün campları tarıyor fena değil fakat sorunlar mevcut.

1- Pazar Tarama esnasında oyun donup bekliyor bazen crash hatası veriyor ve bu bekleme süresi çok uzun.
2- AH den kaynaklı olduğunu düşündüğüm aşırı ram kullanma sorunu mevcut, internet tarayıcısı bile açamıyorum ram kullanma alanınız yeterli olmadığı için.(16 GB ram var)
3- İtemleri hiç bir şekilde düşükten veya yüksekten sıralama yapmıyor.
4- Solo zindan da bazı bölgelerde yaratık dağ gibi yerlerin içinde doğuyor.(Ben mage olduğum için kesebiliyorum fakat diğer joblar kesemez)
5-Oyun ID-Pass açılış ekranı çok yavaş daha stabil hale ve hızlı bir şekle bürünmeli.
6-Şuan oyunda değilim fakat gece rare olta ile balık tutarken bir süre sonra daha düşük olan oltayı takıp balığa başladığımda sağ kısımda exp info ekranında her düşen balıktan 2x exp geliyordu.(Görüntü olarak fakat gerçekte tek geliyordu. Örn:180 + 180 alt alta)
7- Haggard veya Haddarda iken gate ye direk Doriona gidebilmek için seçenek eklenmeli.
8- Zindan da sırada iken sayaçın maousa yapışması devam ediyor. Bazen sinir bozabiliyor.

İyi çalışmalar.

Aura

Üye
Ekleme;

AH deki bu sorunu bu şekilde çözebileceğinize pek ihtimal vermiyorum keza sistem AH den ziyade pazar arama gibi ve bu bütün oyundaki pazarları lokal olarak herkesin kendi PC donanımını kullanarak yaptığı için ram kullanımı ve akışkanlığı emin olmamakla beraber çözülmesi zor bir durum.

Önerim;

Bunu lokal olarak her kullanıcının kendi PC donanımını kullanmasından ziyade dorionda merdivenin orada npc olsa ona tıklayıp item satışları ve gerçek AH sistemi o şekilde yapılsa yani donanım yükü sizde olacak biz girip bakacağız ona göre sunucu kurarsanız daha sağlıklı olacak gibi.

Querrero

Üye
Yeni AH bütün campları tarıyor fena değil fakat sorunlar mevcut.

1- Pazar Tarama esnasında oyun donup bekliyor bazen crash hatası veriyor ve bu bekleme süresi çok uzun.
2- AH den kaynaklı olduğunu düşündüğüm aşırı ram kullanma sorunu mevcut, internet tarayıcısı bile açamıyorum ram kullanma alanınız yeterli olmadığı için.(16 GB ram var)
3- İtemleri hiç bir şekilde düşükten veya yüksekten sıralama yapmıyor.
4- Solo zindan da bazı bölgelerde yaratık dağ gibi yerlerin içinde doğuyor.(Ben mage olduğum için kesebiliyorum fakat diğer joblar kesemez)
5-Oyun ID-Pass açılış ekranı çok yavaş daha stabil hale ve hızlı bir şekle bürünmeli.
6-Şuan oyunda değilim fakat gece rare olta ile balık tutarken bir süre sonra daha düşük olan oltayı takıp balığa başladığımda sağ kısımda exp info ekranında her düşen balıktan 2x exp geliyordu.(Görüntü olarak fakat gerçekte tek geliyordu. Örn:180 + 180 alt alta)
7- Haggard veya Haddarda iken gate ye direk Doriona gidebilmek için seçenek eklenmeli.
8- Zindan da sırada iken sayaçın maousa yapışması devam ediyor. Bazen sinir bozabiliyor.

İyi çalışmalar.
İtem aratırken besmele çekiyorum donmasın diye :D bütün mapleri ve campları görmek güzel mi? Bence güzel fakat kendimiz seçebilmeliyiz. Camp ve Mapler bi listede açılmalı ve yanına tik koyduklarımız görüntülenmeli. Eğer böyle olursa nefis olur. Mesela Lunaskar olarak Protean Kingdomdaki pazarları görmek saçma olmuş. Bana biraz bütün tuşlara basıp bölüm geçilmeye çalışılmış gibi geldi, "amaaaaan böyle aç gitsin" diyip AH yi açmışlar gibi :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt