DUYURU Mini Güncelleme!

SunRise

Yönetici
Community Manager
Sunucular aktif edilmiştir.
Güncelleme notları:

• Ram şişmesine sebep olan hata üzerinde çalışma yapıldı.
  • Lag sorunu ile ilgili çalışma yapıldı.
  • Craft objeleri, materyallerin daha stabil ayarlanabilmesi için geçici olarak haritalardan kaldırıldı. (Balıkçılık aktif)

Keyifli oyunlar dileriz.
İyi forumlar. :)

mecbur

Üye
iyi oldu iyi sevindim :D açılınca tam açılcak demek ki craft

Thorin

Üye
@SunRise bu laptop notebookların uyku moduna gecme sıkıntısına bir el atın

ekran hep açık kalıyor rgb donanımlar vs.

AdrenaLine60

Üye
Crafta tam anlamıyla bir düzenleme şart. Lwl ler 1 2 3 4 değil 1 10 20 30 40 şeklinde ilerlemeli.

Bogateg

Üye
Önümüzdeki ilk patchde craft sistemi açılacak dendi her patchde yok olmaya gidiyor bu nasıl iş usta

Zasa

Üye
-65 %100 lvl im xp kasamıyorum
-full item charım var farm yapmanın anlamı yok
-çıktığından beri günde 3 kere dungeon giriyordum chıtın bile alamadım ona da girmeyi bıraktım
-günde bikaç saat pk atıyorum o da yetiyor (bir süredir lag oldugundan onun da tadı kalmamıştı)
-craft olayına merak sardım güzel vakit geçiyordu şimdi onuda açacağınıza kapattınız
Yahu lütfen söyleyin ben bu oyunda ne yapacağım, gün geçtikçe oyundan soğuyoruz, beraber başladığım çoğu kişi bıraktı oyunu, lütfen tutunacağımız bir dal verin bize, bu kadar emeğinize emeğimize yazık olacak

Hedvein

Üye
Güzel patch, arkaplanda minimal düzenlemeler de gözden kaçmadı :) (Monsterlarda HP Barı akış animasyonu gibi)
Aynı zamanda Craft konusunda köklü bir değişiklik olacağı için temizlenmesi isabetli olmuş. Bu da demek oluyor ki craft çok uzak değil, yaşadınız patatesçiler <3
Ben de madenciyim bu arada, kötülemek için demedim :)

JaxSui

J
Güncellemeden önce zindan bitince 'Quit' dediğim zaman 30 sn beklemeden çıkıyordu. Şu an çıkmıyor. 30 saniye kaybımız var :D

Vioneeraa

Üye
-65 %100 lvl im xp kasamıyorum
-full item charım var farm yapmanın anlamı yok
-çıktığından beri günde 3 kere dungeon giriyordum chıtın bile alamadım ona da girmeyi bıraktım
-günde bikaç saat pk atıyorum o da yetiyor (bir süredir lag oldugundan onun da tadı kalmamıştı)
-craft olayına merak sardım güzel vakit geçiyordu şimdi onuda açacağınıza kapattınız
Yahu lütfen söyleyin ben bu oyunda ne yapacağım, gün geçtikçe oyundan soğuyoruz, beraber başladığım çoğu kişi bıraktı oyunu, lütfen tutunacağımız bir dal verin bize, bu kadar emeğinize emeğimize yazık olacak
Bi süre ara ver oyunu özle negatif enerhini at
Oyundan baska hayatin var bunu unutma iyi forumlar..

Vioneeraa

Üye
Güzel patch, arkaplanda minimal düzenlemeler de gözden kaçmadı :) (Monsterlarda HP Barı akış animasyonu gibi)
Aynı zamanda Craft konusunda köklü bir değişiklik olacağı için temizlenmesi isabetli olmuş. Bu da demek oluyor ki craft çok uzak değil, yaşadınız patatesçiler <3
Ben de madenciyim bu arada, kötülemek için demedim :)
Sevgili hedvein'cim craft sisteminin tamamlanmasi tahminimce minimum 1 ay max 1.5 ay.
Deri toplamak icin bu hayvanlarin haritaya eklenmesi, çizilmesi, test sunucusunda hatalari kesif etmek baya baya zaman alicaktir

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt