Mining ve Fishing hk. Bir konu yada içerik yok? Yetkililer..

Heaven1Mavii

Üye
Başlıkta belirttiğim gibi bu konu hakkında detaylı bilgi lwl drop ve bu droplarla ne yapılacağı hakkında detaylı bir konu ve bilgi içeren metin ve görsel olması gerekiyor ilgilenirseniz sevinirim

Kenshin

Üye
Merhaba,

Arkadaşlarımız ilerleyen günlerde bununla ilgili bir Rehber hazırlayacaklar.

Paris

Üye
Başlıkta belirttiğim gibi bu konu hakkında detaylı bilgi lwl drop ve bu droplarla ne yapılacağı hakkında detaylı bir konu ve bilgi içeren metin ve görsel olması gerekiyor ilgilenirseniz sevinirim
Merhabalar, Oyun erken erişim olarak açıldığı için meslekler hakkındaki rehberler kısa süre sonra paylaşılacaktır.

Heaven1Mavii

Üye
35 lwl oldum ne maden yapabiliyorum ne fish boşu boşuna 1m param gitti sunduresten aldım olta bunun sorumlusu şimdi kim olacak? para bu kadar zor kasılırken.

Dilefruz

Üye
Gerekli rehberi en kısa sürede A'dan Z"ye hazırlayacağım. Rehber bölümünü takip edin lütfen.

NetKing

Üye
balıkçılıga başlangıcta ilk olarak common olta yı kullanmak gerek ancak sistem onu da kabul etmiyor yada balık tutulan yer ile alakalı sorun var

Lasrok

Üye
Evet balıkta bir sorun var, ne yaptıysam nereye baktıysam bulamadım çözümünü.

skaebneN

Üye
Lifeskill konusunda bazı şeylerin aktif olmadığını belirtmişlerdi o yüzden olabilir.

TheUprising

Üye
Merhaba,

Arkadaşlarımız ilerleyen günlerde bununla ilgili bir Rehber hazırlayacaklar.
Gathering , Herbalisim, Mining- levellerim sekiz level olmasına rağmen - ikinci seviyedeki bir cotton veya oreyi toplayamıyorum istenen item yok diyor 1m lik toplama aletlerini kullandiğim halde sebebi nedir ? - bu bariz bir bug

NetKing

Üye
1650376846586.png

ilk seviye için bu kullanılmıyor

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Meslekler için geniş bir rehber hazırlanıyor, yakın zamanda ayrıntılı şekilde yayında olacak.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt