minör bug video

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ouss

Üye

böyle bir video gördüm şimdi , tarafınıza iletildi mi bilmiyorum da bildirmek istedim yine de , sc sil bas düzenlendi ama minör alpha'nın son akşamı da devam ediyordu.

benim düşündüğüm çözümlerden bir tanesi; minör skilli, 1 skill sayfasına 1 tane den fazla koyulmamalı.

ek olarakta makro için ekstra adımlar atılmalı ve official versiyon da cezalar en ağır şekilde olmalı ki insanlar açmaya çekinsin veya açmasın. kolay gelsin

BrhnGndz

Üye
Sebebi buymuş yani, neyse sıkıntı bizde değilmiş :)

Szchull

Üye

böyle bir video gördüm şimdi , tarafınıza iletildi mi bilmiyorum da bildirmek istedim yine de , sc sil bas düzenlendi ama minör alpha'nın son akşamı da devam ediyordu.

benim düşündüğüm çözümlerden bir tanesi; minör skilli, 1 skill sayfasına 1 tane den fazla koyulmamalı.

ek olarakta makro için ekstra adımlar atılmalı ve official versiyon da cezalar en ağır şekilde olmalı ki insanlar açmaya çekinsin veya açmasın. kolay gelsin
Kanka bu bug. Makroyla da daha seri yapılabiliyor.

Muti

Üye
ben de diyorum ben ne kadar kötü asas oynuyomuşum :D sorun bizde değilmiş aynen :D Öncelikle arkadaşa bu bug'ları gün yüzüne çıkardığı için teşekkürler, yazılımcı ekip gerekli işlemleri yapacaktır.

CAZBEM

Üye

Hatayı ilk raporlayan benim :)

Szchull

Üye
Bizde yayında gösterdik illa reklam mı yapalım :D

Vision

Üye
Merhabalar,

Konu hakkında geliştirici ekibin detaylı bilgisi bulunmakta, Alpha 2.0 ile ilgili bug düzelecektir.

iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt