ben biliyodum yine güzel olmuş
HeaveN Üye Katılım 28 Nis 2022 Mesajlar 1,118 Puanları 83 22 May 2022 #21 ben biliyodum yine güzel olmuş
Guinness Üye Katılım 24 Nis 2022 Mesajlar 141 Puanları 43 23 May 2022 #22 HeaveN' Alıntı: ben biliyodum yine güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. yeni başlayanlara yapmıştım
HeaveN' Alıntı: ben biliyodum yine güzel olmuş Genişletmek için tıkla ... teşekkürler. yeni başlayanlara yapmıştım
N4RS1ST Üye Katılım 8 May 2022 Mesajlar 6 Puanları 3 23 May 2022 #23 Hocam peki şuan craft sistemi kapalı envanterden giremiyoruz bunu yapabileceğimiz bir NPC bulunuyor mu oyunda ? Varsa şuan aktif mi ?
Hocam peki şuan craft sistemi kapalı envanterden giremiyoruz bunu yapabileceğimiz bir NPC bulunuyor mu oyunda ? Varsa şuan aktif mi ?
Guinness Üye Katılım 24 Nis 2022 Mesajlar 141 Puanları 43 23 May 2022 #24 N4RS1ST' Alıntı: Hocam peki şuan craft sistemi kapalı envanterden giremiyoruz bunu yapabileceğimiz bir NPC bulunuyor mu oyunda ? Varsa şuan aktif mi ? Genişletmek için tıkla ... Malesef şuan craft yapmanın bir alternatif yolu yok. Açıldıktan sonra devam edebilirsiniz. Şuan sadece toplama yapabilirsiniz
N4RS1ST' Alıntı: Hocam peki şuan craft sistemi kapalı envanterden giremiyoruz bunu yapabileceğimiz bir NPC bulunuyor mu oyunda ? Varsa şuan aktif mi ? Genişletmek için tıkla ... Malesef şuan craft yapmanın bir alternatif yolu yok. Açıldıktan sonra devam edebilirsiniz. Şuan sadece toplama yapabilirsiniz