MMORPG !

Cruz

Üye
Gerçekten bir MMORPG de olması gereken her şey bu oyunda yer alıyor . Yerli olması ve grafik olarak kalitesi gayet başarılı şuan alfa testinde kötü sözlerden çok oyunun daha iyi bir hal almasını sağlarsak bu oyun gerçekten bizler için tek tercih olur . iyi ROW lar.

HERO

Üye
Gerçekten bir MMORPG de olması gereken her şey bu oyunda yer alıyor . Yerli olması ve grafik olarak kalitesi gayet başarılı şuan alfa testinde kötü sözlerden çok oyunun daha iyi bir hal almasını sağlarsak bu oyun gerçekten bizler için tek tercih olur . iyi ROW lar.
Katiliyorum, ama gercek bi MMORPG olmak icin daha fazla "Roll Playing" gerekiyor. Yani PvP güzel evet ama daha cok eklenmesi gerekiyor, crafting olsun, mantikli görev sistemi hikayesine uygun, (ucan mountlar) ve benzeri tarzlar. Bugünki bakdimiz WoW ESO Böack Dessert, Rift, Tera, new world ve daha fazlasi.
Onlari bence örnek alinsin Knight Online örnek olarak alinmasin, oyunun belki 10k oyuncusu var, WoW ve ESO 10.000.000+ üyeleri var. Bu oyunlar cünkü işini iyi yapiyor.
Knight Online ölü bir oyun

Cruz

Üye
Katiliyorum, ama gercek bi MMORPG olmak icin daha fazla "Roll Playing" gerekiyor. Yani PvP güzel evet ama daha cok eklenmesi gerekiyor, crafting olsun, mantikli görev sistemi hikayesine uygun, (ucan mountlar) ve benzeri tarzlar. Bugünki bakdimiz WoW ESO Böack Dessert, Rift, Tera, new world ve daha fazlasi.
Onlari bence örnek alinsin Knight Online örnek olarak alinmasin, oyunun belki 10k oyuncusu var, WoW ve ESO 10.000.000+ üyeleri var. Bu oyunlar cünkü işini iyi yapiyor.
Kesinlikle doğru söylüyorsun Daha global düşünülebilir.

haciosman7

Üye
Tek tercih olur ^^ dışında diğer herşeye katılıyorum :)

Kalenderklcj

Üye
Cidden sana katılıyorum dostum 2021 e göre oyuna açık dünya ve gerçekcilik eklenmeli bariz artık o cam fanustan kazamızı çıkarıp oyuna girdiğimiz ooooo şu özellik var bu buflar var şu karakter gelişimleri var bu tarz oynamak istiyorum oyunun demesi lazımli sen meslekmi yapıp item kasmak istiyorsun git balıkcılık yap craft yap malzeme topla şunu geliştir sat bunu yap sen farmmı yapmak istiyorsun farm özellikleri bu git bunu bunu yap sen açık dünya görevlerlemi ilerlemek istiyorsun senoryomu okuyacaksın git görevleri yap senoryoyla oyna karakter gelişimini biraz daha kapsamlı ve özellikli olmasını öneririm mesela aktif ve pasif farklı bir yetenek ağaçları mesleki yetenek ağaçları veya karakter gelişim meslek ağaçları gibi sadece slot kes slot kes her oyunda aynı

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt