İstek Mob Damagelerinin Saçmalığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

platoon0x

Üye
Merhaba, bazen gerçekten bunu da yapmışlardır herhalde diye düşünmek istiyorum fakat mobların can, defans, hasar statlarını tasarlayan developer arkadaşlar gerçekten tüm joblarla ortalama / görev itemli karakterler oluşturup bazı mobları kesmeyi denedi mi acaba?

"Burning Treant" denen mobun bir buçuk saniyede bir 61 level warriora 450x2 damage vurmasının mantıklı bir izahı var mı acaba, veya bu mobu "53 level" olarak nitelendiren geliştirici arkadaşın?

Mobun saldırı animasyonu 1,5 2 saniyede bir iki kolunu da savurarak oluyor fakat her savurması ayrı ayrı hasar vuruyor, umarım bu bir hatadır yani 0.5 x2 vurması gerekiyorken 1 x2 hasar vuruyordur aksi taktirde şu moba 53 level tagi konmasının ve 55-60 level oyuncuların şu mobu kesebilmesini bekleyen geliştirici ekibin oyununun akıbeti hakkımda kafamda ciddi soru işaretleri oluşmaya başlayacak.

Not: Öneri - İstek - Şikayet kategorisinin şikayet bölümünü seçme fonksiyonu çalışmıyor bu yüzden istek demek zorunda kaldım, bilginize.
1652261357748.png

shisuixg0dd

Üye
kesinlikle güzel konu bp ile ara ara farm atıyorum fakat mob kesmek imkansız gibi ya resmen mob la aramda polemik var sanki sürekli heal atıp can potu basıyorum atmıyan drop u konuşmaya hiç gerek yok

BEARFACT

Yönetici
Game Master
Yaratıkların hasarları ile alakalı Developer ekibe bilgi verilmiştir. En kısa zamanda gelecek bir güncellemeyle düzenli hale gelecektir.
Sizin bu konunuzu da ekstra ileteceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt