Mob ve Gate seçme zorluğu

CanReyis

Üye
Katılım
19 May 2021
Mesajlar
7
Puanları
3
Merhaba,

Oyunda bir gate veya görev almak vermek için bir mob B tuşu ile seçtikten sonra sağ tıklıyorum ama sağındaki solundaki pazarlar açılıyor sürekli. Bir gate'den ışınlanmak yada bir mob'a görev vermek için 5-6 kere değişik açılardan mob veya gate'e sağ tıklamak zorunda kalıyorum B tuşuna bastığım halde, çok sinir bozucu bir durum. Bunları seçerken B tuşuna basılıp sağ tıklanınca etraftaki diğer pazarları veya insanları seçme sorununu çözerseniz sevinirim sadece mob veya gate seçmesi lazım.
 

SmokeyBear

Üye
Katılım
26 Nis 2021
Mesajlar
33
Puanları
8
If you press the "Home" or "End" button on the right side of your middle "Enter" button, you can adjust your view to be from a higher point and you can click easier on NPC's, tp gates, anvil, etc.
 

Yolcu

Üye
Katılım
24 Nis 2021
Mesajlar
163
Puanları
28
Aynen dostum herkesin sorununu dile getirmişin ben kamera açısını 90 dere yapıp tepeden tıklıyorum. Aynı durum NPC lerdede var b seçip npc sağ tıkladınmı kamera açısına göre arada kim varsa onu seçiyor pazarsa açıyor değilse player menüsü açılıyor. Normalde diğer oyunlarda ve mantıken buda oyun hatası b basıp npc yada gate seçip sağ tıkladınmı arada kişiler bile olsa seçili olanı açmalı. Savaş durumunda pot npc her tarafının dolu olduğunu düşün 90 derece yapsan bile diğer kişileri seçersin. En kısa zamanda çözülmesi dileği ile iyi çalışmalar.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt