Öneri Mob Yaratıklar Hakkında Öneri

TheBestMaggieQ

Üye
Benim şöyle bir önerim olacak.
Her canavarın hangi resistans'ı düşükse görebileceğimiz bir yer yapılsın örneğin ben flame mageyim X bir yaratığın glacier defansı düşük glacierden daha çok damage yiyeceğini bilebilelim. Veyahutta bir canavarın defans oranı yüksektir birinin can değeri fazladır ne şekilde daha fazla damage oranı çıkartabiliceğimizi bilebileceğimiz bir yer oran listesi düzenlenmeli diye düşünüyorum. Hem yardımcı olur bize bu konu hemde faydalı bir bilgi olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim

Vision

Üye
Konu başlığında bütün harflerin büyük olarak kullanılması, forum kurallarına aykırı. Kurallara dikkat etmeye özen gösterelim. iyi forumlar.

pinkishorange

Üye
Her canavarın hangi resistans'ı düşükse görebileceğimiz bir yer yapılsın örneğin ben flame mageyim X bir yaratığın glacier defansı düşük glacierden daha çok damage yiyeceğini bilebilelim. Veyahutta bir canavarın defans oranı yüksektir birinin can değeri fazladır ne şekilde daha fazla damage oranı çıkartabiliceğimizi bilebileceğimiz bir yer oran listesi düzenlenmeli diye düşünüyorum. Hem yardımcı olur bize bu konu hemde faydalı bir bilgi olur diye düşünüyorum şimdiden teşekkür ederim
Bunu keşfederek bulsak daha iyi olur bence.

Krakozyan

Üye
Kendimiz keşfederiz, bunun yanında zamanla moblar hakkında detaylar statslar vs websitesinde buna benzer olabilir. oyun içi yük etmenin ve oyun başlangıcında bu bahsettiğiniz bilgiler extranın - extrası..

Siyah34

Üye
Aslında bunları arkadaşların da dediği gibi bizim keşfetmemiz daha güzel ve merak uyandıran şeyler olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt