İstek Moblar halen COK vuruyor

HiTMUNDO

Üye
Lvl 58 im Harpy görevim var 22 tane kesmem lazim...Harpy lvl 62 ve bir vurusda canim yariya iniyor 1039 HP canim var , 431 hasar vuruyorlar...
ya görev takilarini HP def vericek sekilde yapin yada hasarlarini asiri derecede indirin...oyundan sogudum 1,494,000 EXP görevini yapmam icin 2 kere yattim 1,200,000 EXP gitti.
Ne yapmam lazim burda? bana kimse demesin party bul diye cünkü party yok ve ayrica bu görevler SOLO yapilmicak sekildemi tasarlanmis???

Yeminle oyundan sogudum suan ki ZEVK=0 Solo hic birsey yapilmiyor

KAYBERENN

Üye
oyunda tek başına kimse yapmıyor zaten o görevi sana özel bi durum değil melede ptle yapıyor magelerde magelerle yada en azından 2 mage adamlar zaten 5 7 slot yapıyor mage olarak solo oynancak bir karakter değil zaten tercihin anca bp solo oynayabilir

HiTMUNDO

Üye
Ne diye oynuyorum ben bu oyunu ozaman solo oynayamicaksam -.-

Mello1993

Üye
Görevi bile tek yapamamak çok saçma. Tek yapılabilmeli fakat grup ile X3 daha hızlı yapılabilmeli. Tutturmuşlar "solo oynayamazsın, hiçbir oyunda oynanmaz" diye. Hayır, her oyunda oynanır solo fakat grup kadar güçlü ve hızlı ilerleyemezsin. Burada solo hiç oynanmıyor, hiç....

unchained

Üye
10 gün once ara verdim oyuna ben de.belki bir kac duzenleme olur diye foruma bakiyorum ara ara.ama o ilk gunku heyecan kacti artik :D

HazyShade

Üye
Ne diye oynuyorum ben bu oyunu ozaman solo oynayamicaksam -.-
Hocam SOLO her zaman oynayabilirsin, priest olmadan oynamak istiyorsan, HP+DEF scroll alacaksın ve pota acımayacaksın.
Eğer Mobun canı veya zehir hasarı düşürülürse herkes mage ler çok güçlü, çok hızlı kasıyorlar diye ağlamaya devam edecek, en az 4 mage ile dönülebilir olması gerekiyor onların.
Senin asıl derdin harcadığın emeğin karşılığı aldığın ödülün düşük olması. Bulunduğun seviyede %2 exp için uğraştığına değmiyor.
Şikayet edeceksen, görev ödüllerinin değersizliğini şikayet et. Eğer sana seviyenin %60 ı kadar exp veriyor olsaydı bu şekilde gelip foruma yazmazdın.

HiTMUNDO

Üye
Hocam SOLO her zaman oynayabilirsin, priest olmadan oynamak istiyorsan, HP+DEF scroll alacaksın ve pota acımayacaksın.
Eğer Mobun canı veya zehir hasarı düşürülürse herkes mage ler çok güçlü, çok hızlı kasıyorlar diye ağlamaya devam edecek, en az 4 mage ile dönülebilir olması gerekiyor onların.
Senin asıl derdin harcadığın emeğin karşılığı aldığın ödülün düşük olması. Bulunduğun seviyede %2 exp için uğraştığına değmiyor.
Şikayet edeceksen, görev ödüllerinin değersizliğini şikayet et. Eğer sana seviyenin %60 ı kadar exp veriyor olsaydı bu şekilde gelip foruma yazmazdın.
evet dogru demissin. ki Rise Online ekibi güya moblarin kesme saysini azaltmis ve expi cogaltmis...ben burda fark edilcek birsey göremiyorum.

AMA bunuda söylemem gerek. Moblar harbiden solo kesilmiyor, niye sc basmam lazim? pot ve mana zaten kiyiyorum ama pot dönene kadar yatiyorum cünkü iki yiyorum. Sc ile okadar sey fark etcegini sanmiyorum tmm bi nevi pot dönebilirim ama yine burda oyuna extradan para vermemizi istiyorlar, sc ler bedavami? degil...yani solo para vermeden oynanilmiyor.

ByBrky

Üye
Görevleri ayarlayan kişi kör olmuş olabilir. Baştan aşağıya fiyasko maalesef. Düzenlemelerini ümit ediyoruz.

ForVictory

Üye
Lvl 58 im Harpy görevim var 22 tane kesmem lazim...Harpy lvl 62 ve bir vurusda canim yariya iniyor 1039 HP canim var , 431 hasar vuruyorlar...
ya görev takilarini HP def vericek sekilde yapin yada hasarlarini asiri derecede indirin...oyundan sogudum 1,494,000 EXP görevini yapmam icin 2 kere yattim 1,200,000 EXP gitti.
Ne yapmam lazim burda? bana kimse demesin party bul diye cünkü party yok ve ayrica bu görevler SOLO yapilmicak sekildemi tasarlanmis???

Yeminle oyundan sogudum suan ki ZEVK=0 Solo hic birsey yapilmiyor

kaç gündür soğudum zaten oyundan premium , kostüm her şey boşuna gidiyor. Oynanana kadar girmeyeceğim

Jacques

Üye
64 levelde dread servant görevi var 90 level mob neredeyse 65 level warriora bile tek atıyor bunu solo kesemedim oyunu bıraktım sizde bırakın çabuk.

MaRaKeSH

Üye
görevim var yardımcı olurmusunuz arkadaşlar desen bütün sorunlarn çözülür diye düşünüyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt