İstek Moblar Ölünce Heal Atamamak (priest)

ComeBaby

Üye
Sayın oyun yetkilileri. Farm yaparken (battle priest) mob öldüĞünde fare imleci hala mob da kalıyor, ve heal atmıyor. Heal kullanmak için boş bir yere tıklayıp imleci boşa çıkarıp o şekil heal Atmak gerekiyor. Ve bazen dalıp unutup boş yere exp ye yatıyoruz. Ve bunu yapmak zaman kaybı ve insanı sıkıyor. Düzeltilmesini rica ederiz.
Arkadaşlar siz de konuyu uplayarak konuya yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi oyunlar.

Atom0619

Üye
Macro ya güzel bir engel bence bug yada hata değil düşünülüp yapilmis bir hareket :)

HeLpeR

Üye
Sayın oyun yetkilileri. Farm yaparken (battle priest) mob öldüĞünde fare imleci hala mob da kalıyor, ve heal atmıyor. Heal kullanmak için boş bir yere tıklayıp imleci boşa çıkarıp o şekil heal Atmak gerekiyor. Ve bazen dalıp unutup boş yere exp ye yatıyoruz. Ve bunu yapmak zaman kaybı ve insanı sıkıyor. Düzeltilmesini rica ederiz.
Arkadaşlar siz de konuyu uplayarak konuya yardımcı olursanız sevinirim. Herkese iyi oyunlar.
Elbette yetkili biri ilgilenir ise güzel olur fakat tavsiyede bulunabilirim.
Tavsiyem geçici olarak, her yaratık öldüğünde "X" veya "Z" tuşlarını kullanarak canını daha kolay doldurabilirsin.

Ek olarak;

Arkadaşlar bir bilgilendirme yapmak isterim. Kodu girmeyen oyuncular son ölen yaratığa takılı kalıyor. Parti de tek bir yaratık çıktığında atak yapan biri var ise mutlaka makro bildirimi yapın.

Yani bilemiyorum işe yarıyor mu ama bildiriyorum.

iso37

Üye
bu konu çok öenmli bir konu acill yetkililerin ilgilenmesi gerekiyor büyük canavarlarda expe yatıyoruz

_G_A_R_D_İ_Y_A_N_

Üye
+++güncel bir sorundur umarım bu güncelleme ile sorun çözülür desteklerinizi rica ederiz.

cRuuu

Üye
aynen öyle bazı slotlar agresif bir mobu kesip diğerine geçicez seriden birini kesiyoruz heal atamıyoruz o an slot agresif oldugu için dalıp öldürüyor böyle saçma birşey yok yani. macroyu engellemek istiyosanız slotları gezicek bi ekip bulun sheriff belirleyin tespit etsin işlem yapsın

cRuuu

Üye
veyahut slotu keserken baskın yiyoruz son vurusu yapıp heal atıp adama döncez heal atamadıgımız için yine yatıyoruz

Hoxleepins

Üye
Aynı şekilde Npclerde takılıyor boş bir yere tıklamayınca ne kadar uzaklaşırsak uzaklaşalım npc isimi yukarıda görünmekte.
Malesef bugün görev yaparaken kaç kere exp e yattım saymadım baya çok exp e yattım ama bu problem nedeniyle.

zuccerwate

Üye
heal kullandıktan sonra skill atmama sorunuda var heal atarken dispel spamlarken karakter skill efektini gerçekleştiriyor fakat dispel gitmiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt