Takı basma henüz aktif değil.şehrin ortasında silahlara bastığın yerde takı yükseltme oluyordu o aktif değil mi acaba denedin mi?
usta hazır burdayken sorayım yeni konu açmayayım parti ile drop dahamı çok geliyor ve çıkan 1 tane item herkesemi 1 er tane gidiyor partide olunca ?Merhaba,
Şu an için takı basma sistemi aktif değildir.
Resmi olarak herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Tamamen tecrübeyle öğrenmeniz gereken bir süreçtir.usta hazır burdayken sorayım yeni konu açmayayım parti ile drop dahamı çok geliyor ve çıkan 1 tane item herkesemi 1 er tane gidiyor partide olunca ?
Normalde bu konsept bir oyun için wiki olması gerekiyor kendi kendine öğrenmek sistemi ile oyunun potansiyelini keşfetmek tamamen senin boş vaktine kalmış oluyor.usta hazır burdayken sorayım yeni konu açmayayım parti ile drop dahamı çok geliyor ve çıkan 1 tane item herkesemi 1 er tane gidiyor partide olunca ?
Rise Online Portal sayfası ile bir bağım yoktur sanıyorum oyuncular bilgi birikimlerini paylaşmak için oluşturmuşlar.Normalde bu konsept bir oyun için wiki olması gerekiyor kendi kendine öğrenmek sistemi ile oyunun potansiyelini keşfetmek tamamen senin boş vaktine kalmış oluyor.
Evet, bu platformun gerçek ROW bilgileri ile alakası yoktur. Tamamen onların deneyimlerine bağlıdır.Rise Online Portal sayfası ile bir bağım yoktur sanıyorum oyuncular bilgi birikimlerini paylaşmak için oluşturmuşlar.
Rise Online Portal, oyunculara yardım ve rehberlik için hazırlanmış, bir Rise Online World topluluğu sayfasıdır.