Mobların hasarı ve atak hızı ?

CeDuz

Üye
Sayın büyükler farma mı çıktım moblar tarafından patates olmaya mı anlamadım. Farm yapacağım saldırıyım mı oturup can mı basayım bilemedim. Flame rock sanki Muhammed Ali yemin ederim Muhammed Ali bile bu kadar hızlı vurmuyor.

MASSAKAAAAAAAAAA

Üye
Flame Rock gerçekten çok seri vuruyor. Normal değil.................. Farm zarara dönüşüyor giden potlar ile birlikte

Maraz37

Üye
Bu oyun başından beri böyle maalesef bütün moblar aynı dread cylopsun küçüğü olan cylops bile dünyaları vuruyor 1 ay oldu bıraktım bu yüzden hem droplar dengesiz hem pota çalışıyorsunuz resmen maalesef tamamen para kazanma üzerine kurulmuş tek ucuz şey olan premium oda çok extra bir şey vermediği için zaten malum oyundada gb yükseldiği için( yükseltiği için) oyuncular kaçtı oraya çoğu slot full + full

HeaveN

Üye
Moblar biraz çok vuruyo aynen can potu çok içiyosun can basmasan ölürsün hemen

Witch_King

Üye
Bırakın farm atmayı arkadaşlar mobların yanından geçerken bile kaç kere yatıyoruz artık. Ex party ararken herkes xp yatıyor. Moblar inanılmaz agresif ve çok fazla damage atıyorlar. Bazen kombo yapıyorlar hatta :) Biraz yakınından geçtiğim bir mob sanki ona vurmuşum gibi beni metrelerce kovalıyor. Birde bazı moblar çok uzun mesafeden damage atıyor o da bir enteresan. Zaten karakterlerde def hp yerlerde.

Kemal0122

Üye
Farm olayı hala devam ediyomu ya. Biz 2 ay önce farm pot parasını çıkarmıyo diye 5 kişi bıraktık. 10 gün hiç drop alamamıştık pot parası cepten gitmişti. Eminim bizim gibi çok fazla kişi bırakmıştır.
Yönetim biraz kafasının dikine gidiyor görmemezlikten geliyor bu durumu (yada işlerne gelmiyor) sonuçta en büyük kazanç şuan potlardan geliyor oyuna

N3v3N

Üye
Yönetim sizleri düşündüğü için mağazadaki pot fiyatlarını npce göre ucuz yaptı. Gönül rahatligiyla kullanın diye. Row dünyasında hiçbir mob kolay ölmez. Her mobun zorluğu farklıdır. Mob kesmek yetenek ister. Skill pot zamanlaması önemlidir. Moblar en ufak hatayı affetmez, slotta mı doğdun hemen uzaklaşmalisin çünkü mobun bölgesindesin. Mob heran kombo yapıp 0.9 sn de expe yatirabilir seni.
Row dünyasında dikkatli ve uyanık olmak gerekir.

murolity

Üye
Aslında ilk zamanlar mob lar bu kadar seri vurmuyordu. Oyun yönetimi normal potların fiyatını çok fazla arttırdı ve mob ların mekaniği ile oynawayıp seri atak yapmasını sağladılar. Amaçları insanların premium pot almasını sağlamak. Mob ne kadar seri atak yaparsa sende o kadar çok pot harcayacaksın ve oyun parası yerine gidip mağazadan alış veriş yapacaksın. Kendi ceplerini düşünüp bizim emeğimizi hiçe saydılar. Arkladaş pot daha dönemeden mob 3 atak yapıyor ve exp e yattığında 3 saatlik emeğin bir anda çöp oluıyor. Yazık günah siz zengin olacaksınız diye biz kanser oluyoruz.

cemde46

Üye
farm işi bitti arkadaşlar önceden 1000 li pot aldığımızda 100 120 arası mana potu çıkardı slottan bin taneyi bitirene kadar şimdi 55 60 anca char aynı char mob ismi aynı charın itemleride yükseldi ama düşen pot sayısı azaldı oyun bize diyorki nacizane görüşüm potuda premimuda benden alacaksın itemide benim sitelerim var oradan alıcaksın solomusun grupmsun bilmem:)

SessizCogunlugunSesi

Üye
Bazı zamanlar normal olurken bazen onormal olabiliyor .Bir çok gün birbirine oymayabiliyor.Bu durum kanallar arasında fark olabiliyor.Bir kaç ömce Dathwalleyde birinci kanalda normalken,Dathwalley2 daha rahattır deyip geçtim ama aynı canavarı kesemedim.

Adv3NN

Üye
oyunun başında itemsiz iken flame rock keserdım şuan +90 gb iteme eriştim belki daha iyidir karakterim bilmiyorum ama ilk günden daha zor kestıgımı söyleyebilirim moblari eski halimle şuanki halim arasında 600 700 hp 50 def 800 ap fark var ve dahada zorlaşıyor gün geçtikce mobları kesmek :D

jobulani

Üye
Rock sınıfı moblar genel itibariyle seri hasar atıyor. Venom, Flame neyse de Runic daha bi acımasız vuruyor. Pot kaçırındığınız anda yatma ihtimaliniz bile var.

murolity

Üye
Rock sınıfı moblar genel itibariyle seri hasar atıyor. Venom, Flame neyse de Runic daha bi acımasız vuruyor. Pot kaçırındığınız anda yatma ihtimaliniz bile var.
Sadece Rock sınıfı değil bütün yaratıklar seri hasar vuruyor. 1 pot bısıp dönene kadar 3 hasar yiyorsun

galpz

Üye
Gerçekten çok doğru tespit. Karakteri ROW a bıraktığımızda buf bittiğinde gelene kadar mob bir kere vurunca level fark etmeksizin karakter patates oluyor, bu duruma bir çözüm getirilmeli !

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt