Mobların Vuruş Mesafesi İle İlgili, Mageler Bug Gibi Kasıyor.

UNDERT0KER

Üye
Proteanda Geziyordum Bir Pm Geldi Buff Dağıtır Mısın Partiye Diye Baktım Partide 32 Level 40 Level 38 Level 43 Level 7-8 Tane Mage Var Toplanmışlar Uzaktan Toplayıp Flame Rock Kesiyorlar 32 Level Bir Char Nasıl 63 Levellik Bir Mobu Kesiyor Vursa Tek Yiyecek Hatta Yarım Vursa Ölecek Hatta Flame Rock +65 level Gücünde Biliyorsunuz Bana Çok Saçma Geldi Böyle level kasmaya Gerek yok 50 Level 2 Mage Toplar Flame Rockları Dönerler Niye Kassınlar Ki Bu Mobların Uzaktan Vurması Gerek.

ReginaMeis

Üye
Magelerin gücü bu zaten. Toplayarak slowlayarak alanla slotları dönebiliyorlar. Problem bunu tek başına düşük levelde yapamayacak olmaları. Death Valley'de bir parti mage 2 slot deathlord dönüyorlardı yalapşap. Flame Rock'a neler yaparlar sen düşün. Normal bu. Jobun özelliği bu.

UNDERT0KER

Üye
Magelerin gücü bu zaten. Toplayarak slowlayarak alanla slotları dönebiliyorlar. Problem bunu tek başına düşük levelde yapamayacak olmaları. Death Valley'de bir parti mage 2 slot deathlord dönüyorlardı yalapşap. Flame Rock'a neler yaparlar sen düşün. Normal bu. Jobun özelliği bu.
arada dmg yesin kardeşim 32 level nedir böyle 150 level bile keserler.

Barljix1912

Üye
Bu Mobların Uzaktan Vurması Gerek.
her şeyi bıraktım bütün mantığımı yerin dibine soktum da, bu sonda ki cümle nedir ya ? ben okçuyum bak mage bile değilim fakat sizde nedir bu kıskançlık, nedir bu en iyisi biz olalım millet kasamasın lüksü ? flame rock neden uzaktan vursun usta ? olum siz kafayı sıyırmışsınız gerçekten bak yemin ederim kafayı sıyırmışsınız siz ? .

evet yeni güncelleme FLAME ROCKLAR uzaktan vurucak artık lkasjdişfklasdjfişadsf

Allah aşkına bi gidin dışarı çıkın dolaşın bi temiz hava alın , sizin bu kafayla yaşanmaz

Barljix1912

Üye
mageler bug gibi kasıyor demiş bir de başlığa, kendimi tutamıyorum artık bu bilinçsiz mantıksız tipler yüzünden akıl sağlığımı kaybedicem gerçekten

UNDERT0KER

Üye
her şeyi bıraktım bütün mantığımı yerin dibine soktum da, bu sonda ki cümle nedir ya ? ben okçuyum bak mage bile değilim fakat sizde nedir bu kıskançlık, nedir bu en iyisi biz olalım millet kasamasın lüksü ? flame rock neden uzaktan vursun usta ? olum siz kafayı sıyırmışsınız gerçekten bak yemin ederim kafayı sıyırmışsınız siz ? .

evet yeni güncelleme FLAME ROCKLAR uzaktan vurucak artık lkasjdişfklasdjfişadsf

Allah aşkına bi gidin dışarı çıkın dolaşın bi temiz hava alın , sizin bu kafayla yaşanmaz
sanane kardeş istek ve öneride de mi bulanamayacağız ne kıskanacağım ben 32 lwlde flame rock yanından geçemezken adamlar 30-40 level toplamış kesiyor hayırdır sana sen git temiz hava al.

UNDERT0KER

Üye
mageler bug gibi kasıyor demiş bir de başlığa, kendimi tutamıyorum artık bu bilinçsiz mantıksız tipler yüzünden akıl sağlığımı kaybedicem gerçekten
şu arkadaşa ceza mı veriyorsunuz modlar ortamı geriyor burada gelmiş gergin gergin mesajlar atıyor. sanane kardeşim istediğim öneriyi sunarım sana ters geldiyse yazmazsın yada dersin yada mantıklı bir açıklama yaparsın tamam deriz gelmiş burada insan aşağılamaya çalışıyorsun hadi git işine

Barljix1912

Üye
şu arkadaşa ceza mı veriyorsunuz modlar ortamı geriyor burada gelmiş gergin gergin mesajlar atıyor. sanane kardeşim istediğim öneriyi sunarım sana ters geldiyse yazmazsın yada dersin yada mantıklı bir açıklama yaparsın tamam deriz gelmiş burada insan aşağılamaya çalışıyorsun hadi git işine
burası forum, herkes konu açabilir.

sen eğer gelip ''- arkadaşlar mageler uzaktan toplayıp çekiyor bence kolay kasıyorlar mobların aralarına uzaktan vuran moblar koysanız '' gibi bir cümle yazsan tamam diyicem, ama sen daha magein özelliğini bilmeden etmeden gelip buraya buglı kasıyorlar flame rock uzaktan vursun gibi saçma bir cümle kuruyorsun. o zaman bütün canavarlar uzaktan vursun xd bende sana bunu sunarım önüne, hadi cevapla..

UNDERT0KER

Üye
burası forum, herkes konu açabilir.

sen eğer gelip ''- arkadaşlar mageler uzaktan toplayıp çekiyor bence kolay kasıyorlar mobların aralarına uzaktan vuran moblar koysanız '' gibi bir cümle yazsan tamam diyicem, ama sen daha magein özelliğini bilmeden etmeden gelip buraya buglı kasıyorlar flame rock uzaktan vursun gibi saçma bir cümle kuruyorsun. o zaman bütün canavarlar uzaktan vursun xd bende sana bunu sunarım önüne, hadi cevapla..
kardeş magenin özelliğini bilmeyen mi var sırf yazmak için yazma mageyi bizde biliyoruz uzaktan topluyor ama moblar demekki hiç uzaktan vurmuyor ki adamlar 30-40 level de büyük canavarları kesebiliyor flame rock uzaktan vurmuyor demedim kardeş sen sıkıntılı mısın her mob olabilir flame rock örnek olarak verildi orada gördüğüm için özellikle flame rockı uzaktan vurdurun mu yazmışım iyi oku.

Bwonsamdi

Üye
400 HP li mage senin gibi yakından staflamı dalsın kardesim ben asas oynuyorum ama bildiğin saçmalama ötesi bir öneri yapmışsın tebrik ederim

UNDERT0KER

Üye
400 HP li mage senin gibi yakından staflamı dalsın kardesim ben asas oynuyorum ama bildiğin saçmalama ötesi bir öneri yapmışsın tebrik ederim
''36 lvl magenin lurelenmiş harpy slotlarına tersten alan skili atıp slot bozma davranışında, oyun zevkini bozmaktan başka bir amaç olamaz.'' benim haricimde adam konu açmış yeni ve bunu paylaşmış. 36 level mage 60 level magelerin slotlarını bozuyor canavar uzaktan vursa yere yapışır ama senin gibi akıllılar anca bilip bilmeden konuşur. Asassan ve de bilgin yoksa uzak dur be kardeşim Türkler bilmediği görmediği her konuya atlamak zorunda mı?

UNDERT0KER

Üye
400 hp de sc bassın kardeşim buff alsın ama vursun yaratık bende bpyim dünyanın potunu yiyoruz 1 tane mob kescez diye manası can potu

UNDERT0KER

Üye
Hemde bp şikayet ediyor üzerime atın toprağı
bp şikayet edecek tabi bu oyunda en çok potu harcayan bp manası az mana mı bascak can potumu canı az defi az flame rock keserken 2 mana 3 can potu 5 pot yiyorsun potun tanesi 2k 10k pot parası gidiyor mobun içinden 3-4k atıyor zararına farm yapıyor bpler kim şikayet edecek başka birde geliyor 30 level mageler slotu alıyor.

Bwonsamdi

Üye
Kardeşim tamamda exp partiler olsun solo farm slotları olsun alayı bp lerde istiyorsunuzki pot da harcamayamayalım sadece para kasıp siteye satalım para kazanalım bp ler yüzünden daha dread cyclops görevi yapamadık ötüyorsunuz kafanıza göre tekrar söylüyorum ben asas oyuncusuyum ama mage gibi en zayıf classtan şikayet edecekseniz bu oyunu ya bilmiyorsunuz yada polemik peşindesiniz bu oyunda mage olmasın pk olmaz adamlar free np anca kendi capınızda farm yaparsınız yani sen flame rock kesemedin diye ölsün mageler senin 55 levelde 10 dakkada keseceğin dungeon bossunu 60 mage ter damlatarak kesiyor ama yaratıklar mageye uzaktan vursun öylemi

Son düzenleme:

bedomazo

Üye
kardes sacmalamissin her jobun farkli avantaji dezavantaji vardir adamlarda sen ben gibi mobun altina girip bisey kesemiyo bp pri gibi vuramiyo. joblari biraz arastirip bilip oyle acsaydin keske karakterini

WoxHades

Üye
Geçen ben de bir bug gördüm.Melee party deathlordun altına giriyor atak yapıyor ölmüyor ben mage partyimde staff atmaya gittiğimde tek yedim bu meleeler ölmeme bugu kullanıyor galiba.

UNDERT0KER

Üye
Kardeşim tamamda exp partiler olsun solo farm slotları olsun alayı bp lerde istiyorsunuzki pot da harcamayamayalım sadece para kasıp siteye satalım para kazanalım bp ler yüzünden daha dread cyclops görevi yapamadık ötüyorsunuz kafanıza göre tekrar söylüyorum ben asas oyuncusuyum ama mage gibi en zayıf classtan şikayet edecekseniz bu oyunu ya bilmiyorsunuz yada polemik peşindesiniz bu oyunda mage olmasın pk olmaz adamlar free np anca kendi capınızda farm yaparsınız yani sen flame rock kesemedin diye ölsün mageler senin 55 levelde 10 dakkada keseceğin dungeon bossunu 60 mage ter damlatarak kesiyor ama yaratıklar mageye uzaktan vursun öylemi
Biz pot harcamayalım demedim şurada 30 level adamın flame rock toplayıp dönmesi mantıklıysa ben daha bu foruma konu açmıyorum.

UNDERT0KER

Üye
kardes sacmalamissin her jobun farkli avantaji dezavantaji vardir adamlarda sen ben gibi mobun altina girip bisey kesemiyo bp pri gibi vuramiyo. joblari biraz arastirip bilip oyle acsaydin keske karakterini
kardeş bu foruma konu açtırmayacaksınız en sonunda biz avantaj dezavantaj dan mı bahsediyoruz 30 level adamlar topluyor flame rock dönüyor diyorum sana bu mantıklı geliyorsa ben daha foruma girmeyeceğim. mobun altına girsin mi diyoruz yorumlarda cevap verdik senin gibi düşünenlere arkadaş adamı üflese uçaracak mob topluyorlar kesiyorlar mobun biraz vuruş mesafesi fazla olsa 30 level adam yanaşamaz moblara gitsinler leveline göre kessinler. ne jobu araştırcam 15 sene bunun diğer versiyonunu oynadım mageyide biliyoruz ne olduğunu.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt