Moderatörler taraf tutuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

garipbiri

Üye
Geçen bi̇r konu açtim oyunu birakmak si̇zi̇n karariniz dedi̇ler. Konuyu si̇ldi̇ler haklilar eyvallah. Fakat oyundaki̇ 8 İtemleri̇ shelleri̇ paylaşim yapip düpe var deni̇len konular neden si̇li̇ni̇yor. Neden gi̇zlenmeye çalişiliyor. Özelden mesaj attim moda. Hala cevap gelmedi̇ gelmi̇yceğİnede emi̇ni̇m. Sikinti yok. Mi̇llet olarak adam kayirmada üstümüze yok zaten. Ben oyunda karşilaştiklarimi tek tek yazmiştim uzunca vi̇r yazi olmuştu ve bu karşilaştiğim şeyler yüzünden birakicam. Oyuna başlamak İsteyen arkadaşlar lütfen okusun ona göre başlasin dedi̇m. Oyunun karalama veya mi̇lleti̇ gazlama gi̇bi̇ bi̇r çabam yoktu. Ama yaptiğiniz davranişlar tutumumun ne kadar doğru olduğunu gösterdi̇.

waffen07

Üye
katılıyorum rise online başlamadan bitmiştir. hadi neyse düpe falan olur zamanla kapancak şeyler ama yönetim ekibi berbat pk sistemi leş

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
dupe bilinen birşey şuanda oyunda forum kirliliğini önlemek amaçlı silinmiş olcağını düşünüyorum.

adam akıllı pm at sor boş konu açmaya gerek yok.

GRANDEKİNOKS

Üye
Geçen bi̇r konu açtim oyunu birakmak si̇zi̇n karariniz dedi̇ler. Konuyu si̇ldi̇ler haklilar eyvallah. Fakat oyundaki̇ 8 İtemleri̇ shelleri̇ paylaşim yapip düpe var deni̇len konular neden si̇li̇ni̇yor. Neden gi̇zlenmeye çalişiliyor. Özelden mesaj attim moda. Hala cevap gelmedi̇ gelmi̇yceğİnede emi̇ni̇m. Sikinti yok. Mi̇llet olarak adam kayirmada üstümüze yok zaten. Ben oyunda karşilaştiklarimi tek tek yazmiştim uzunca vi̇r yazi olmuştu ve bu karşilaştiğim şeyler yüzünden birakicam. Oyuna başlamak İsteyen arkadaşlar lütfen okusun ona göre başlasin dedi̇m. Oyunun karalama veya mi̇lleti̇ gazlama gi̇bi̇ bi̇r çabam yoktu. Ama yaptiğiniz davranişlar tutumumun ne kadar doğru olduğunu gösterdi̇.
Merhaba,

Bahsedilen bug sizden önce zaten forumda paylaşılmış olup geliştirici ekibe bildirilmiştir. Forumdaki hata, öneri, istek, şikayet kategorileri sizlerden gelenleri görmezden gelmek için değil aksine not alıp bildirmemiz için mevcut. Forum düzenini sağlamak adına daha önce açılmış aynı içeriği barındıran konuyu siliyoruz ki yeni açılan konuları daha rahat takip edelim. Ortada herhangi bir yanlış anlaşılacak durum veya ortamı tartışmaya sürükleyecek bir sebep yoktur. Konu Kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt