Monu savaşları

Obcursecoro

Üye
Oyun sanki amacı dışına çıkmaya başladı 2 hafta önce lunaskarlar monuları bırakmıyordu cz de adam yoktu şimdi proteanlar almaya başladı czde proteanlardan baska adam yok saat akşam 5 e kadar bu monu olayına el atmanız gerekiyor. Son vuruş önemi burda herşeyi değiştiriyor boss kesıyorsun şans monu kesiyorsun şans yani böyle giderse benim şahsı fikrim.sürekli ırk transferi ile hep aynı adamlar monu kovalıcak aynı şekilde devam edicek. Bu arada benimde iki ırkda karakterim var.Ama bu işten memnun değilim.

RickSancheZz

Üye
banada çok saçma geliyor açıkcası, üstün ırk biz olsakta güzel değil dv 1 de takılıyosun bi anda ortalık bomboş noldu herkes dv2 ye geçmiş monu almaya

Maximiliantr

Üye
Oyun sanki amacı dışına çıkmaya başladı 2 hafta önce lunaskarlar monuları bırakmıyordu cz de adam yoktu şimdi proteanlar almaya başladı czde proteanlardan baska adam yok saat akşam 5 e kadar bu monu olayına el atmanız gerekiyor. Son vuruş önemi burda herşeyi değiştiriyor boss kesıyorsun şans monu kesiyorsun şans yani böyle giderse benim şahsı fikrim.sürekli ırk transferi ile hep aynı adamlar monu kovalıcak aynı şekilde devam edicek. Bu arada benimde iki ırkda karakterim var.Ama bu işten memnun değilim.
adamlar saatlerce cf bekleyim 3900'den kutu satacağına monu kovalıyorlar, bunu hala göremeyen birileri var. DV de bulunan 100 kişiden 80'ni sadece skill book için orada. ee şimdi soruyorum 1 ay sonra zibil gibi skıll book olacak fiyatı da 500k civarlarına iner, ozaman kimsede gitmeyecek, onun için diyorum ki şu durumu yol yakınken düzeltin, ve dv de boşuna lag yaşamasın insanlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt