KhanConqueroR
Üye

Biz sabrediyoruz da bence telafilerin bazıları değişmeli örneğin 1-50 sc ile 1-60 sc benim işime yaramayacak umurum bu durum gözden geçirilir yoksa çarın boynu böyle bükük kalacakMerhaba KhanConqueroR,
Öncelikle sunucu sorunlarını çözmemiz gerek ve bu doğrultuda büyük ilerleme katedildi. En kısa zamanda belirtilen telafi ödüllerinden ayrı ek hediyelerin de olacağını umuyorum. Fakat bunları sık sık yaşanan sunucu sorunları varken yapmak çok yanlış olur. Çünkü telafi verilen ödül yine aynı hatalarla silinmiş olacaktır. Bu konuda biraz daha sabretmeniz gerekmektedir.
Talebinizin değerlendirilmesi için iletişime geçeceğim. İyi forumlar.Biz sabrediyoruz da bence telafilerin bazıları değişmeli örneğin 1-50 sc ile 1-60 sc benim işime yaramayacak umurum bu durum gözden geçirilir yoksa çarın boynu böyle bükük kalacak![]()
verecekleri ödülleri acıkladilar bro yayında mesele farklı 60olduk verecekleri yaramayacak 60üstü sc dısında onu demek istiyo arkadaşlarBenim düşünceme göre, exp için gene bi yılbaşı ağacı gibi gişeyler yapacaklar,
büyük ihtimalle oyunun 1. ayı, ya da 19 mayıs gibi(23 nisan'ı yapmayan 19'u niye yapsın xD) ya da herkese %30 civarı exp saatleri belirlicekler, 1'er- 2'şer adet exp, atack, hp,def bbla bla sc vercekler (ki bunlar da 1'er saat) yani unutun, fazla beklentiye girmeyin![]()
yayını izlemedim, izleyenler amatör bulmuş, ilk yayın, olabilir böiyle şeyler.verecekleri ödülleri acıkladilar bro yayında mesele farklı 60olduk verecekleri yaramayacak 60üstü sc dısında onu demek istiyo arkadaşlar