Moraller bozuk telafi ödülleri dağıtılmadan 60 oluyoruz gelen sc ler boşa gelecek

KhanConqueroR

Üye
rise hatira2.jpg

Rumexus

Üye
Merhaba KhanConqueroR,

Öncelikle sunucu sorunlarını çözmemiz gerek ve bu doğrultuda büyük ilerleme katedildi. En kısa zamanda belirtilen telafi ödüllerinden ayrı ek hediyelerin de olacağını umuyorum. Fakat bunları sık sık yaşanan sunucu sorunları varken yapmak çok yanlış olur. Çünkü telafi verilen ödül yine aynı hatalarla silinmiş olacaktır. Bu konuda biraz daha sabretmeniz gerekmektedir.

KhanConqueroR

Üye
Merhaba KhanConqueroR,

Öncelikle sunucu sorunlarını çözmemiz gerek ve bu doğrultuda büyük ilerleme katedildi. En kısa zamanda belirtilen telafi ödüllerinden ayrı ek hediyelerin de olacağını umuyorum. Fakat bunları sık sık yaşanan sunucu sorunları varken yapmak çok yanlış olur. Çünkü telafi verilen ödül yine aynı hatalarla silinmiş olacaktır. Bu konuda biraz daha sabretmeniz gerekmektedir.
Biz sabrediyoruz da bence telafilerin bazıları değişmeli örneğin 1-50 sc ile 1-60 sc benim işime yaramayacak umurum bu durum gözden geçirilir yoksa çarın boynu böyle bükük kalacak :)

LASTANG

Üye
60olmus hesaplara 70 scsinden 2tane verilse çok mutlu oluruz (1.50-1.60vermesede olr)
60altı hesaplara 1.50-1.60 1.70 yerine

Hazerfen

Üye
Benim düşünceme göre, exp için gene bi yılbaşı ağacı gibi gişeyler yapacaklar,
büyük ihtimalle oyunun 1. ayı, ya da 19 mayıs gibi(23 nisan'ı yapmayan 19'u niye yapsın xD) ya da herkese %30 civarı exp saatleri belirlicekler, 1'er- 2'şer adet exp, atack, hp,def bbla bla sc vercekler (ki bunlar da 1'er saat) yani unutun, fazla beklentiye girmeyin :)

LASTANG

Üye
Benim düşünceme göre, exp için gene bi yılbaşı ağacı gibi gişeyler yapacaklar,
büyük ihtimalle oyunun 1. ayı, ya da 19 mayıs gibi(23 nisan'ı yapmayan 19'u niye yapsın xD) ya da herkese %30 civarı exp saatleri belirlicekler, 1'er- 2'şer adet exp, atack, hp,def bbla bla sc vercekler (ki bunlar da 1'er saat) yani unutun, fazla beklentiye girmeyin :)
verecekleri ödülleri acıkladilar bro yayında mesele farklı 60olduk verecekleri yaramayacak 60üstü sc dısında onu demek istiyo arkadaşlar

Hazerfen

Üye
verecekleri ödülleri acıkladilar bro yayında mesele farklı 60olduk verecekleri yaramayacak 60üstü sc dısında onu demek istiyo arkadaşlar
yayını izlemedim, izleyenler amatör bulmuş, ilk yayın, olabilir böiyle şeyler.
o kadar kişi oynuyor, bilgilendirme yayından sonra forumda, ana sayfada ya da oyuna giriş aşamasında yapılmalı, herkes yayını izlemek, forumu takip etmek zorunda değil, ama oyuna girişte launcher ekranında herkes görür.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt