Öneri Mount İnme & Skill bar önerisi

Aziz

Üye
Merhabalar. Mounttan inmek için tekrar aynı skili basmak gerekiyor. Bence mounta bindikten sonra alt tarafta bir yerde inme butonu olsa daha iyi olur. Ayrıca skill barı sol tarafta değilde altta sabit bir şekilde olması daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. Teşekkürler.

Ailosh

Üye
Her skill barı alta aldığımda veya quest/buff / party vb şeylerin yerini degiştigimde sıfırlanıyor mesela bunu çözseler daha iyi ben değiştirdikçe sıfırlanması biraz sinir bozucu.

Aziz

Üye
Ben yillardir skill bar solda oynarim bu tercih meselesi. Altta sabit neden olsun hareket ettirebiyon zaten cek alta al.
Tek oyun oynadığından dolayı olabilir. Benim şu an aktif olarak oynadığım iki oyundan da sana fotoğraf bırakayım.
indir (1).jpg

pv8jmddvup3z.jpg

EaGLe*

Üye
-Skill bar dönmekte ve istenilen yere taşınabilmekte hatta skiller kaymasın diye kitlenebilmekte bu gayet yeter li bence.
-Mount için se çıkarmak için skill e basınca Buff barına yada altına yeni bi bar açılarak mount ve pet skill i burada görünürse ve sağ tık ile kapatılabilse güzel olur.

Etzhel

Üye
Tek oyun oynadığından dolayı olabilir. Benim şu an aktif olarak oynadığım iki oyundan da sana fotoğraf bırakayım.
Ekli dosyayı görüntüle 2421
Ekli dosyayı görüntüle 2422
Kardesim istersen tum oyunlarda altta olsun ben solda alistim altta sabit olmasi ne alaka cek alta al iste neyini uzattin :) bdo oynuyorum orda istedigin yere koyuyon gene sola aliyorum :) cogu kiside solda alismistir. Demek istedigim sabit bir sekilde altta olmasi sacma olur hareket ettirip istedigin yere aliyon zaten.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt