Mount Race Adaletsizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rosalindaa

Üye
Mount Race`de ne hikmetse bu mavi ejderha binekli arkadaşlar oyun başı en sonada düşşe bi şekilde 1.bitirmeyi başarıyolar,şimdi diyeceksiniz onlar NFT binek NFT bineğin daha hızlı olması ayrı bi saçmalıkta mağazaya baktım o binek normal diğerleri gibi satın alınan bineklerden eğer öyle değilse bizim 1. olma şansımız yok tamamen P2W

Bum

Üye
Eğlence modu diye girdim baktım uçan biri var inatla tüm skillerimi nft binekliye harcadım, labirenti tekte geçtim, vb şeyleri kusursuz yaptım ama adam yine bir boşlukta bastı gitti ekrandan çıktı birinci oldu. Bence nft olarak royal chest satılsın boşuna yarışmayalım bu etkinliğe yorumum bu. nftli adam gene gitsin haddarda hagardda hızlı koşsun parasının karşılığını alsın ama eğlence için girdiğimiz etkinlikte eşitlik yoksa maalesef keyif de yok. ileride nftliler nftlilerle yarışır, önceden sürekli ödül alıpta aynı hızdakilere kaybedince etkinliğe girmeyi bırakınca joinleyecek adam ararsınız.

HeaveN

Üye
O binek biliyorum depar atıyo resmen onu geçmek imkansız zaten ödül royal chest olması kötü olmuş büyük ödül baya.

Gold chest iyi olurdu 1 inci olana 2 -3 -4 Buf def sc Mana can potu güzel olurdu.

Ama çok eğlenceli ben girdim güzel elinize sağlık.

Aziz

Üye
Merhaba,

Mount Race bir taktik oyunudur. Burada bineğin hızından çok yapacağınız taktikler gerekiyor. Mount Race ile ilgili konuya buradan bakabilrsiniz. Ayrıca NFT binekler çook daha hızlı değil. NFT binekler biraz daha hızlı. Ancak bu mount racede çok bir faktör sağlamaz. Sadece düz koşu yapılan bir yarış olsaydı, dediğinizde haklılık payı bulabilirdim. Ancak yavaşlatma hatta yer değiştirme bulunan bir etkinlikte nasıl p2w olsun bunun kararını siz verin.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt