Mount Race Dopingli Nftler

Balerion

Üye
Benim anlamadığım şey şu, siz niye giriyorsunuz ki? girmeyin abi etkinlik çöpse zamanınızı israf etmeyin. Bırakın nft binekliler kendi aralarında koşsun üc royal cestin ücünu de aynı kisi alsin. Protesto edin

UnreaL

Üye
Ben şöyle birşey teklif ediyorum, birgündeki etkinlik sayısı kadar royal chesti nftsi olanlara verin.

Örneğin 4x royal chest verin. Bizde NFT'sizler olarak birbirimizle yarışalım. Bizede gold chest verin ödül olarak.

Zevk alalım bari.

priesttt

Üye
Ben şöyle birşey teklif ediyorum, birgündeki etkinlik sayısı kadar royal chesti nftsi olanlara verin.

Örneğin 4x royal chest verin. Bizde NFT'sizler olarak birbirimizle yarışalım. Bizede gold chest verin ödül olarak.

Zevk alalım bari.
Katılıyorum kardeşim sen NFT binek almıssın 4 tane royal chestini verdim sen bugün eve erken git diyin nftsiz binekler kendi arasında yarışsın

levbom

Üye
ben hiç girmedim girmiyorum girmeyeceğim :).
birkere bile girmedim etkinliğe beni hiç sarmadı

ankaralieren

Üye
Bugün mount racede 4 tane dopingli nft geldi nasıl kazanmamızı bekliyorsunuz ayıptır yahu hani pay to win olmayacaktı adamlar 1000 hızla koşuyor ben 700 nasıl yetişeyim onlara adaletli olun biraz. For Justice. yersen discorddaki yorumumu kaldırınca sorun çözüldü değil mi. Sizde yanlış yolda ilerliyorsunuz haberiniz olsun.

MusTi

Rise Online World Mod Team
Senior Moderatör
Bugün mount racede 4 tane dopingli nft geldi nasıl kazanmamızı bekliyorsunuz ayıptır yahu hani pay to win olmayacaktı adamlar 1000 hızla koşuyor ben 700 nasıl yetişeyim onlara adaletli olun biraz. For Justice. yersen discorddaki yorumumu kaldırınca sorun çözüldü değil mi. Sizde yanlış yolda ilerliyorsunuz haberiniz olsun.

NFT Binekler Mount Race gelmeden öncede normal bineklerden hızlıydı bunu herkes zaten biliyordu.

Lady

Üye
NFT Binekler Mount Race gelmeden öncede normal bineklerden hızlıydı bunu herkes zaten biliyordu.
Mount Race gelmeden önce böyle bir adaletsizlik yoktu çünkü. Haritalarda nft bineklerin hızlı gitmesi kimseyi rahatsız etmiyordu.
Böyle bir yarışma getirip her yerde olduğu gibi burada da oyunu p2w yapacağınızı bilemedik. Özür dileriz.
Cevaplarınız her başlıkta sadece işleri daha da karmaşıklaştırıyor. "Cevap yaz" butonuna basmadan önce biraz daha üstünde düşünmenizi tavsiye ediyorum. :coffee:

ankaralieren

Üye
Bu sizce normal bir şey mi? biraz adalet istiyorum ben demiyorum ki aynı hızda koşayım ama 1.5 kat hızlı koşan bir bineğe nasıl yetişmemizi bekliyorsunuz. Ben oyunculuğumla yenmek istiyorum kardeşim bana bu pencereyi vermiyorsunuz.

feelfree

Üye
Sadece NFT değil ki olay bir ton bug ile dolu bir etkinlik mesela sıralama da 5. gözüküyorum arkamda ki bana en yakın kişi labirentte ben yarışı 5. olarak bitiriyorum ancak yarışı çizgisini geçtiğimde 6. olarak sıralandırılıyorum üstüne üstlük bazen yarışmayı bitiren aynı kişiler sıralama da text bugu yüzünden aynı anda 1. 3. ve 5. olarak sağ listede yer alıyor tamamen fiyasko bir etkinlik keyif için bile girilmez bence

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt