Katılıyorum kardeşim sen NFT binek almıssın 4 tane royal chestini verdim sen bugün eve erken git diyin nftsiz binekler kendi arasında yarışsınBen şöyle birşey teklif ediyorum, birgündeki etkinlik sayısı kadar royal chesti nftsi olanlara verin.
Örneğin 4x royal chest verin. Bizde NFT'sizler olarak birbirimizle yarışalım. Bizede gold chest verin ödül olarak.
Zevk alalım bari.
Bugün mount racede 4 tane dopingli nft geldi nasıl kazanmamızı bekliyorsunuz ayıptır yahu hani pay to win olmayacaktı adamlar 1000 hızla koşuyor ben 700 nasıl yetişeyim onlara adaletli olun biraz. For Justice. yersen discorddaki yorumumu kaldırınca sorun çözüldü değil mi. Sizde yanlış yolda ilerliyorsunuz haberiniz olsun.
Mount Race gelmeden önce böyle bir adaletsizlik yoktu çünkü. Haritalarda nft bineklerin hızlı gitmesi kimseyi rahatsız etmiyordu.NFT Binekler Mount Race gelmeden öncede normal bineklerden hızlıydı bunu herkes zaten biliyordu.
Bu sizce normal bir şey mi? biraz adalet istiyorum ben demiyorum ki aynı hızda koşayım ama 1.5 kat hızlı koşan bir bineğe nasıl yetişmemizi bekliyorsunuz. Ben oyunculuğumla yenmek istiyorum kardeşim bana bu pencereyi vermiyorsunuz.NFT Binekler Mount Race gelmeden öncede normal bineklerden hızlıydı bunu herkes zaten biliyordu.
Dostum ilgin için sağol yine 3 tane nft geldi kendi kendilerine oynadılar bizde onları izleyerek çok mutlu olduk, eğlendik allah razı olsun.NFT Binekler Mount Race gelmeden öncede normal bineklerden hızlıydı bunu herkes zaten biliyordu.