Mount ve Hız buff'ı

EFoZM

E
Bu foruma daha yazmayacaktım ama bunu söylemeden edemeyeceğim. Daha önce büyük öneri istek listemde yazmıştım (listeyi hala silmedim isteyen girip bakabilir) fakat onu umursayan pek olmadı, ve forumda bunun üzerine yazan kimse görmedim.

Farkında mısınız bilmiyorum ama mount bindiğimiz zaman üzerimizde bulunun hız buff'ı (Dash veya Speed Scroll) iptal oluyor. Warrior oynuyorum, güç bela birinden Dash almışım, mount'a biniyorum ve kayboluyor.

Böyle bir şey olabilir mi ya? Alfa 2 açıldığından beri kaç tane patch atıldı ama bu temel ve kritik şey hala düzeltilmedi. Ve benden başka kimseyi rahatsız etmiyor sanırım.

( Şimdi gelir "onun zaten normal hali o çocuk musun bunu şikayet ediyorsun git başka yerde ağla" diyenler :D )

Moderatör tarafında düzenlendi:

EFoZM

E
Dünden beri sadece bir yorum geldi :D inanılmaz bir oyuncu kitlesi var, kritik olan erkenden çözülmesi gereken hiçbir şey umurlarında değil. Israrla yönetimin üzerinde çalışıyoruz dediği, ileri aşamalarda gelecek şeyleri tekrar tekrar yazıp duruyorlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Karuckos02

Üye
Buna bende katılıyorum ben konuyu yeni gördüm aldığın dushı bırak bastığın dush scroll bile siliniyor buna acil çözüm gerektir yönetim lütfen el atın arkadaşa katılıyorum

EFoZM

E
Kaç tane patch geldi ama bununla ilgili hala bir gelişme yok. Çok komik. Halbuki en temel en basit şeylerden biri.

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Forum ve ticket olarak rapor edilen tüm sorunlarınız dikkatli şekilde inceleniyor. Yazılım ekibinin bir takvimi ve listesi bulunuyor ve ona göre hareket ediliyor. Ekip sadece elinden gelenin en iyisini değil, daha fazlasını da yapmaya çalışıyor. Bu süreçte biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmanızı rica eder, keyifli oyunlar dilerim.

Aerin

A
Merhaba,

Forum ve ticket olarak rapor edilen tüm sorunlarınız dikkatli şekilde inceleniyor. Yazılım ekibinin bir takvimi ve listesi bulunuyor ve ona göre hareket ediliyor. Ekip sadece elinden gelenin en iyisini değil, daha fazlasını da yapmaya çalışıyor. Bu süreçte biraz daha sabırlı ve anlayışlı olmanızı rica eder, keyifli oyunlar dilerim.

O roadmap'i de bizimle paylaşırsanız Trello gibi siteler üzerinden biz de neyin planlı neyin plansız olduğunu görür ona göre geribildirimde bulunuruz. Ayrıca hız bufflarının binek üzerinde çalışması çok temel ve en baştan sorun olmaması gereken bir şey.

Örneğin küçücük bir ekibin yaptığı Tower Unite oyununun roadmap'i : Tower Unite: Roadmap | Trello

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt