Öneri Mouse ile karakter hareketsizken dönmemeli

gentleman

Üye
1-Bazı canavarlar bulunduğu ortama uyumlu değil gelişi güzel dağıtılmış gibi suyun yanında canavar ama canavardan ateş çıkıyor yani demek istediğim şey çölde kutup ayısı olması gibi Mesela sulu bir yer mı var orda timsaha yada kurbağa benzeyen yaratıklar olabilir canavar mesela hayalete mi benziyor bulunduğu ortam terkedilmiş harabe olmuş eski evler olabilir böyle korku salan bir ortam canavarlarla bulundukları ortam arasında bir bağ olması gerekiyor vs
2 Her classın sesleri farklı olmalı ölme sesi falan
3 Doriondaki merdivenlerin rengi çok koyu olmuş gibi
4 Mage elindeki staffı yatay değil de dikey bir sekilde tutsa daha güzel olurdu.
5 Oyundaki yazıların boyutlarını ayarlardan değiştirebilmeliyiz.
6 Canavarı öldürdükten sonra gelen exp ışık efekti şeklinde karaktere girmeli Sro oyunundaki gibi
7 Karakter adım atmadan mouse ile dönmemeli mouse la sağ sol yapınca karakter dönmemeli

Avcii2i

Üye
hepsine katılıyorum up+++++++

ek olarak

Doriondaki yesil bölgede bu alana gelince agaç kesme sesi geliyor gayet iyi fakat eylemi gerçeklestiren kimse yok ve bu ses sürekli geldigi için garip duruyor buraya 1 tane agaç kesen npc eklerseniz süper olur

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

LosTurcos

Üye
5 Oyundaki yazıların boyutlarını ayarlardan değiştirebilmeliyiz.
Benim anladığım şey mi bilmiyorum ama ayarlarda + - seçenekleri var oradan tüm arayüz büyüyor küçülüyor belki işine yarar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt