Mouse nin sunmuş olduğu macro yu kullandım ban yedim bune saçmalıktır !

mehmetg17

Üye
SteelSeries Rival 110 Mouse var macro sunu kullandım ban yedim ben böyle bir sacmalık görmedim.
2. Olarak internetten indirmiş olduğum 3.part bir yazalım değil zaten neden ban yiyorum anlamış değilim oyuna giriyorum 10 dk oynuyorum tak macro has banned cart curt yaziyor komple kaldırdım yine aysını yapıyor
Madem böyle birsey var mouse nin sunmuş olduğu macroların kullanı mı yasak neden bilgilendirme geçilmedi yetkilere sesleniyorum bu işi düzeltin lütfen

Vision

Senior Moderatör
Merhaba,

Makro koruması henüz test aşamasında. Bu süreçte bazen makro kullanmıyor olsanız bile oyun kullandığınızı belirtip karakterinizi kilitleyebilir. Alfa aşamasında ban cezası bulnumuyor, relog atıp devam edebilirsiniz. O uyarıyı almanız bizim makro korumasını geliştirebilmemiz açısından önemli. Bu süreçte anlayış gösterdiğiniz için teşekkürler.

mehmetg17

Üye
10 dk da bir kilitleniyor malesef can sıkıcı bir durum en azından kilitlenme durumunu düzeltin lütfen

Etzhel

Üye
bende ciktigindan beri logitech macro kullaniyom hic uyari vermedi. aradaki ms leri guzel ayarlarsan vermez ben skill cd si yada pot cd si kacsa gore ayarliyom tam zamanjinda basiyor elle basmanin farki kalmiyor.

VisamLord

Üye
başka oyunlardaki hazır macrolarınızı kullanmayın. baştan kendiniz yazın. :)

Yolcu

Üye
Makro olayı donanım takibi ile çözülebilecek bir durum sanırım tüm makroları ve fare ve klavyeleri lütfen oyunda deneyin sonunda az sabır makro işi bu oyunda olmayacak gibi :) makro kullanıyorsan bu oyunu neden oynuyorsun ki yerine faren veya klavyen oynuyor. İyi oyunlar dinlerim.

mehmetg17

Üye
Normalde macro kullanmıyorum zaten ex e bıraktığımda kullandım 1 kereye mahsus basıma böyle birsey geldi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt