mp hp mageye kalkan önerisi

MachuPicchu

Üye
Arkadaşlar selam,

Stat puanlarında değişiklik yapmadan olduğu gibi (sadece arada sırada acil ihtiyaçlarda takılmak üzere) mage charıma kalkan önerisi verebilir misiniz?
Kullanan varsa fikirleri neler? + kaç olacağını ve itemin ismini belirtebilirseniz sevinirim.

SecreD

Üye
Selam, hp & mp dengesini bozmak istemiyorum.Atak yapacağım gerektiğinde kalkan takacağım diyorsan, kullanabiliceğin kalkan Battle Mage's Shield.Artı seçimi sana kalmış.Birde bu kalkanın benzeri uniq olan Warlock shield var ama özellikleri aynı.
Bu kalkan işini görücektir.Sadece 72 Hp bonus vererek takabiliyorsun.

MachuPicchu

Üye
Selam, hp & mp dengesini bozmak istemiyorum.Atak yapacağım gerektiğinde kalkan takacağım diyorsan, kullanabiliceğin kalkan Battle Mage's Shield.Artı seçimi sana kalmış.Birde bu kalkanın benzeri uniq olan Warlock shield var ama özellikleri aynı.
Bu kalkan işini görücektir.Sadece 72 Hp bonus vererek takabiliyorsun.
piyasası ne kanka? +6 +7 ?

SecreD

Üye
Piyasa oyunda çok değişken.Sana burda ne desem yalan olucak.Benim gözüm de ki +6 değeri max 2 gb.Sen de oyun içi ticaret Auction House kısmından aratarak biraz da pazarlık yaparak uygun fiyata alabiliceğini düşünüyorum.

MachuPicchu

Üye
Piyasa oyunda çok değişken.Sana burda ne desem yalan olucak.Benim gözüm de ki +6 değeri max 2 gb.Sen de oyun içi ticaret Auction House kısmından aratarak biraz da pazarlık yaparak uygun fiyata alabiliceğini düşünüyorum.
teşekkür ederim öneri için hacı eyvallah

RaywinTR

Üye
Arkadaşlar selam,

Stat puanlarında değişiklik yapmadan olduğu gibi (sadece arada sırada acil ihtiyaçlarda takılmak üzere) mage charıma kalkan önerisi verebilir misiniz?
Kullanan varsa fikirleri neler? + kaç olacağını ve itemin ismini belirtebilirseniz sevinirim.
battle mage shield alma tamamen çöp seni kesen joblar zaten warrior olmayacak. asas ve okçu için bir kalkan var 72 hp 72 int isteyen uniq kalkan hançer ok savunması veriyor ismini unuttum şuan durumun varsa o olabilir yoksa battle shield tak geç. takı seti vitality , küpe olarak holy priest earring , yüzük olarakta knight ring takabilirsin. düzenli pk atan priestli bir ekibin yoksa bunların hiçbirine gerek yok :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt