Müjdemi İsterim

BradRise

Üye
Arkadaşlar herkese selamlar çok sağlam kaynaklardan elde ettiğim bilgiye göre en geç 3 gün içinde rise ekibi oyunu açmayı hedefliyormuş 3 gün içinde açılırsa hediyemi isterim.
Asıl gorum nickimide yazamıyorum kusura bakmayın.

hGDOT

Üye
Yetkili bir kişiden gelmediği sürece bu tür açıklamalara pek bi itimat etmeyin arkadaşlar boşa umut olmasın size de.

Hezer

Üye
Benim bir sorum olacak :
Şuana kadar üyelik açan herkese Alfa erişim hakkı verecekler mi ? (Sırayla ya da 3-5 ay içinde falan da olsa herkes ALFA'da oynayacak gibi)
Yoksa bununla ilgili bir açıklama yapılmadı mı ?
Teşekkürler

Monarchy

Üye
Arkadaşlar herkese selamlar çok sağlam kaynaklardan elde ettiğim bilgiye göre en geç 3 gün içinde rise ekibi oyunu açmayı hedefliyormuş 3 gün içinde açılırsa hediyemi isterim.
Asıl gsorum asdnickimide yazamıyorum kusura bakmayın.

Pekii çok sağlam kaynakların bundan haberi var mı

anil

Üye
Benim bir sorum olacak :
Şuana kadar üyelik açan herkese Alfa erişim hakkı verecekler mi ? (Sırayla ya da 3-5 ay içinde falan da olsa herkes ALFA'da oynayacak gibi)
Yoksa bununla ilgili bir açıklama yapılmadı mı ?
Teşekkürler
Bunu anlatmaya çalışıyoruz ama kimse anlamıyor. Alfa zaten 3-5 ay süremez. Alfa oldukça kısa bir süre olacak. Oyunun içeriğinin büyük bir kısmı yer almayacak. Amaç stres testi, optimizasyon, bug bildirimi vs.

O yüzden bu kadar merakla alfa beklenmesinin bir anlamı yok. Yapımcı bu konuda net bir açıklama yapıp aslında alfanin ne olduğu konusunda bilgilendirme yapmalı.

Nazzy

Üye
Asıl gorum nickimide yazamıyorum kusura bakmayın.
Ya açılmazsa bunuda düşündünmü millet sana ne hediye verecek diye :)

Hezer

Üye
Bunu anlatmaya çalışıyoruz ama kimse anlamıyor. Alfa zaten 3-5 ay süremez. Alfa oldukça kısa bir süre olacak. Oyunun içeriğinin büyük bir kısmı yer almayacak. Amaç stres testi, optimizasyon, bug bildirimi vs.

O yüzden bu kadar merakla alfa beklenmesinin bir anlamı yok. Yapımcı bu konuda net bir açıklama yapıp aslında alfanin ne olduğu konusunda bilgilendirme yapmalı.
yani diyorsun ki aralık ayında üye oldun sen alfayı boşa bekleme
Doğru anladım sanırım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt