bu duyum nerden geliyor. şaka mı yapıyosunuz yoksa ciddi msniz?Doların 1,50 olma ihtimali var. Doları olan varsa bozsun
Arkadaşlar herkese selamlar çok sağlam kaynaklardan elde ettiğim bilgiye göre en geç 3 gün içinde rise ekibi oyunu açmayı hedefliyormuş 3 gün içinde açılırsa hediyemi isterim.
Asıl gsorum asdnickimide yazamıyorum kusura bakmayın.
Bunu anlatmaya çalışıyoruz ama kimse anlamıyor. Alfa zaten 3-5 ay süremez. Alfa oldukça kısa bir süre olacak. Oyunun içeriğinin büyük bir kısmı yer almayacak. Amaç stres testi, optimizasyon, bug bildirimi vs.Benim bir sorum olacak :
Şuana kadar üyelik açan herkese Alfa erişim hakkı verecekler mi ? (Sırayla ya da 3-5 ay içinde falan da olsa herkes ALFA'da oynayacak gibi)
Yoksa bununla ilgili bir açıklama yapılmadı mı ?
Teşekkürler
Ya açılmazsa bunuda düşündünmü millet sana ne hediye verecek diyeArkadaşlar herkese selamlar çok sağlam kaynaklardan elde ettiğim bilgiye göre en geç 3 gün içinde rise ekibi oyunu açmayı hedefliyormuş 3 gün içinde açılırsa hediyemi isterim.
Asıl gorum nickimide yazamıyorum kusura bakmayın.
yani diyorsun ki aralık ayında üye oldun sen alfayı boşa beklemeBunu anlatmaya çalışıyoruz ama kimse anlamıyor. Alfa zaten 3-5 ay süremez. Alfa oldukça kısa bir süre olacak. Oyunun içeriğinin büyük bir kısmı yer almayacak. Amaç stres testi, optimizasyon, bug bildirimi vs.
O yüzden bu kadar merakla alfa beklenmesinin bir anlamı yok. Yapımcı bu konuda net bir açıklama yapıp aslında alfanin ne olduğu konusunda bilgilendirme yapmalı.
Hayır büyük ihtimal girersin ama dediğim gibi oyunu çok uzun bir süre deneme şansı olmaz sadece.yani diyorsun ki aralık ayında üye oldun sen alfayı boşa bekleme
Doğru anladım sanırım
Twitter : Osman Osmanoğlubu duyum nerden geliyor. şaka mı yapıyosunuz yoksa ciddi msniz?
link atar mısn bulamadımTwitter : Osman Osmanoğlu
Abi adam siyasi propaganda için yalan yanlış yazıyordu ciddiye alma Ti'ye alınmalık bir tweet. Bayağı geyik dönmüştülink atar mısn bulamadım