Mülteci sorunundan daha büyük sorun olan okcu jobu....

atobaba3131

Üye
30-40 kişilik okcu clanının başı olarak söylemeliyim ki kalabalıkta pk atmayı çok özledik.... Normalde 3 4 pt okcu pk ya çıkarken lagdan dolayı damageleri tutmayan okcu jobu diğer sınıflardan çok geri kalıyor... Geçenlerde 3 pt okcu çıktığımız er meydanına 3 parti okcu 1 hedefe odaklandı lakin lagdan dolayı hedef aldığımız şahıs aslandan kaçan ceylan edasıyla zıplaya zıplaya damage yemeden kaçabiliyor...Biz insanların yoğun olduğu saatlerde kalabalıklarda savaşmak istiyoruz insanlar çıksın lag biraz hafiflesinde gecenin köründe pk atalım diye beklemek istemiyoruzz....Birde değerli magelerin okcu menzilinden daha uzak menzile sahip olan tekli skilleri sayesinde 3 mage istediği adamı anında eritebiliyor.. (Taksi yapma..Yaptırma...)

rotute

Üye
akşam pk sıdna attığımız 10 ok tan 2 si ya tutuyor ya tutmuyor 2 parti okçu bazen solo 1 adamı düşüremiyoruz kaçıyor çok komik. aktif olarak düzelene pk atmıyoruz

JamesCheasterfield

Üye
30-40 kişilik okcu clanının başı olarak söylemeliyim ki kalabalıkta pk atmayı çok özledik.... Normalde 3 4 pt okcu pk ya çıkarken lagdan dolayı damageleri tutmayan okcu jobu diğer sınıflardan çok geri kalıyor... Geçenlerde 3 pt okcu çıktığımız er meydanına 3 parti okcu 1 hedefe odaklandı lakin lagdan dolayı hedef aldığımız şahıs aslandan kaçan ceylan edasıyla zıplaya zıplaya damage yemeden kaçabiliyor...Biz insanların yoğun olduğu saatlerde kalabalıklarda savaşmak istiyoruz insanlar çıksın lag biraz hafiflesinde gecenin köründe pk atalım diye beklemek istemiyoruzz....Birde değerli magelerin okcu menzilinden daha uzak menzile sahip olan tekli skilleri sayesinde 3 mage istediği adamı anında eritebiliyor.. (Taksi yapma..Yaptırma...)
Solo bir okçu olarak saat 19:00'dan sonra pkda 19:00'a kadar atabildiğim şekilde pk atmak istiyorum lütfen yetkililer şu olaya bir çözüm bulsun
LAG ile alakası yok bu olayın POT basıyorum anında basıyor Rush anında basıyor Minor anında atıyor sadece skillerimiz damage atmıyor çözüm bulun lütfen.

rotute

Üye
Diğer job ların tüm skilleri hatasız failed vermeden tutuyorken okçu jobunda böyle bir hatanın olması okçu sınıfını oynanmaz hala getiriyor.

GavurMardinLee

Üye
Gece pksı değil akşam pksı atmak istiyoruz, bizde diğer joblar gibi dengeli bir hasar ve isabet oranı yüksek bir class olmak istiyoruz. Yoksa gayrısı zulümdür...

CeH

Üye
Özellikle pk'nın dönmesi gereken yoğun saatlerde 5 oktan 1'i belki tutuyor belki tutmuyor, damage desen haddinden fazla düşük... Sorunun çözümü için hızlı davranılmalı gerektiğini düşünüyorum yoksa okçu jobu diye bir şey ortada kalmayacak.

emreerdgn9

Üye
mage bir okcuyu 2 tekleme skiliyle (bufsuz) kesiyor lakin okcu sabaha kadar ok atıyor 1 vuramıyor :D arkadaşlar bu mageler hem ölmüyor hem asastan fazla tekliyor kuran çarpsın anlamadım herkez magemi oynasın çözüm bumu magenin okcu ve asastan iyi tekleme vurduğu nerde görülmüş ya biri söylebilirmi? Menzilide okcudan uzun yemin ediyorum Mage Sınıfının İsmini Tanrı olarak değiştirin sayın oyun yönetimi.

farfara

Üye
okcuyla magenin menziline kesinlikle katılıyorum mageleri her alanda şişirmişler

SELOXER

Üye
artı olarak eklemek isterim ki 3lü 5li de casting failed hatası veriyor lütfen okcuya yardım eli uzatın

atobaba3131

Üye
Bu kadar insanın bu konudan rahatsız olup ve hala bu oyunu oynamak için beklemeleri üzücü umarım bir an evvel bir çözüm bulurlar

SpeedyCaptan

Üye
yöneticiler konu silmenin peşinde...Adam açık bir şekilde all chatten buff otomatik atacam diyor.Konu açıyorsun yönetici konuyu siliyor gereksiz diye...Peki gerekli olan ne okçunun damage azlığı skill failedleri var da var okçu oynanmıyor bi şekilde ama yöneticiler buna da gereksiz konu gibi baktığı için pek takmıyorlar..Bi okçu playeri olarak premium bitsin ne var ne yok satıp mmorpg türünden uzak durucam....Her gün millet konu açıyor bi bakın be kardeşimmmm...

Anarchyy

Üye
Oyun açıldığın beri okcu öyle oyunda resmen bi job bozuk ve hiç açıklama yok ilginç

_Cerberus_

Üye
Oyun içi onu ile alakalı bende ticket attım En kısa sürede konu ile ilgileneceklerine eminim

Refrej

Üye
mage bir okcuyu 2 tekleme skiliyle (bufsuz) kesiyor lakin okcu sabaha kadar ok atıyor 1 vuramıyor :D arkadaşlar bu mageler hem ölmüyor hem asastan fazla tekliyor kuran çarpsın anlamadım herkez magemi oynasın çözüm bumu magenin okcu ve asastan iyi tekleme vurduğu nerde görülmüş ya biri söylebilirmi? Menzilide okcudan uzun yemin ediyorum Mage Sınıfının İsmini Tanrı olarak değiştirin sayın oyun yönetimi.
düzenlemeden beri mage sınıfı okcu sınıfı gıbı bıtmıs mageye tanrı diyo bu adam bu oyunu ya oynamıyo ya haberı yok 1 mageyı kesmememıs ondan konusuyo kısaca kardes mage yok bıtık mıllet bıraktı oyunu yavas yavas bırakıyolar guncelleme yok oyun ıcı gold exp dengesı bıttı ıtem pazar dengesı yok vs vs daha cok sayarım zaten konu baslıkları altında dolu

N3v3N

Üye
Alfa zamaninda daha çok güncelleme gelirdi. Geliştirici ekip mı dağıldı ne oldu? İlettik bekliyoruza mı gecis yapacağız? Açıklama bile yapılmıyor.

O zmnlar beta oynadikta şimdiki alfa mı? Etkinlik yok bişey yok. 7/24 slot dön sadece.

2022 yılında 7/24 slotta kasilan bir oyun çıkarmak kimin aklına geldi acaba? Hemde görevlerle kasabileceksiniz denilmesine rağmen...

Okçuyu kim tasarladı çok merak ediyorum. Her sınıfın master 0 skili var. Okcuda yok Bı skill eklemek zor olmasa gerek.

Çok şey vaad ettiniz. Vaad ettiklerinizi geçtim alfa zamani olan özellikler bile yok oyunda.

atobaba3131

Üye
Gerçekten hem solo farmı sadece bpler yapıyor pk yıda mageler atıyor anlamadım vallahi

rotute

Üye
an itibariyle okçu nun range si kısalmış durumdadır. mage vs de ok alanına girmeden teklemeyle ölüyoruz sizi tebrik ederim death valley inin nasıl mage server a dönmüş oyun izleyin . rezalet.

MiceS

Üye
Sırf macro için menzil dusurmuslerdor ama bilmiyorlar ki burada en baba macroyu pri ve warriorlar kullanıyor. Okçular ile ilgili sıkıntıları server başından belirtiyoruz. Ama dinleyen yok. Bizi dinlemeniz için polis mi çağıralım. Okcunun guclenmesinden bu kadar korkmayın. Gerçi bizim isteğimiz güçlenmesi değil. Vurdugumuz skillin damage vermesi. Hele içe ve lr okların tutmama oranını söyleyemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt