İstek Multi Hesaplar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hydrogen

Üye
Son bir kaç gündür sürekli multi hesaplar piyasada bulunmakta şu görüntüye bakar mısınız sadece bu bir örneği bunun bir çoğu haggard mevcut bir çözüm bulunacak mı bu hesaplara ?
Daha görüntü kanıt isterseniz bir çok görsel paylaşabilirim sizlere.

Adsız.jpg

CrystalMaidenDota

Üye
Oyunda son zamanlarda gördüğüm bot, makronun haddi hesabı yok. Sabah 6-8arası haddar haggardı gezin anlarsınız.

Alkoer

Üye
Protean 1 de rowa çalışmıyor. 1 kişi 8 çarı kontrol edemeyeceğine göre cezai işlem yapılması gerekir.

RickSancheZz

Üye
kesin multi hesaptır ama iyi niyetli yaklaşıp soruyorum, resim neyi ispat ediyor bu resme bakınca diyorum bir arkadaş grubu olamaz mı , hepsi ayrı pcde ayrı kişiler elle atak yapıyor olamazlar mı ? yada resimde benim kaçırdığım bişey mi var multi hesap olduğunu kesin olarak nasıl anlıyorsunuz

Hydrogen

Üye
kesin multi hesaptır ama iyi niyetli yaklaşıp soruyorum, resim neyi ispat ediyor bu resme bakınca diyorum bir arkadaş grubu olamaz mı , hepsi ayrı pcde ayrı kişiler elle atak yapıyor olamazlar mı ? yada resimde benim kaçırdığım bişey mi var multi hesap olduğunu kesin olarak nasıl anlıyorsunuz
Hocam keşke düşündüğümüz gibi olsa malesef her yerde karınca gibiler haggard bat-stinger slotlarına gidin bakın yöneticilerin görevi aslında burada paylaştığım görsel sadece bir örneği. Ayrıca oyun içinde macro gibi yada farklı bir yazılım mevcut row atak ve hedefe dönmeden vuruyor son bir kaç gündür oyunun yapısını bozan ekip çok fazla tabi görsel yetersiz gelirse video'da eklerim karşılaşınca.

Magnuss

Üye
Oyuna çoklu giriş yasak değil ? Macro speed hack gibi durumlar DB üzerinden kontrol edebiliyorlar ve cezai işlem anında uygulanıyor senin problem ettiğin şey ney ?

Hydrogen

Üye
Oyuna çoklu giriş yasak değil ? Macro speed hack gibi durumlar DB üzerinden kontrol edebiliyorlar ve cezai işlem anında uygulanıyor senin problem ettiğin şey ney ?
1. Sıralı şekilde bir birini takip eden multi hesaplar illegal değilse paylaşın herkes kullansın sıkılan karakterini değiştirsin. 2. Macro yada ona benzer yazılım ayrıca bundan nasıl kesin emin bir şekilde kontrol edildiğini biliyorsunuz karışılaştınız mı hiç SS slotunda.

Kenshin

Üye
Merhaba,

Bu gibi bildirimleri destek bileti üzerinden yapmalısınız. Şüphelendiğiniz durumlarda ekran görüntüsü ile birlikte karakter isimlerini belirtin, GM ekibi sistemden log kaydını inceleyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt