30 GB clientli bir oyunda multi açacak 500 Tl pcli kişilerin olacağını çokta sanmıyorumMerhabalar
bildiğiniz üzere oyunda multi hesaplarla amacı TL kasmak için oyuna giren kişilere yönelik, pazarcı diye tabir edilen kitleye ne gibi önlemler alınabilir?
umarım olmaz fakat illaki olacaktır diye tahmin ediyorum. Belli başlı eşyaların alışını ve satışını yapmayı şimdiden planlıyorlardır.30 GB clientli bir oyunda multi açacak 500 Tl pcli kişilerin olacağını çokta sanmıyorum
alev aldığı kısmını iyi dedin kardeşim güldürdünÇift karakter açmanin engellenmesi için kolay yöntemler var örneğin telefon sistemi. Oyuna girişlerde uygulama ile giriş. Hesap istedi kadar o telefon eklenen bilir lakin 2 veya 3 defa açtın da chari sokmamak gibi. Ama bu biraz sıkıntı ya sokabilir. Ondan pc ile yapacak birşey. Client çoklu açılım tespit etmesi atması gibi. Ama şu da var oyun iyi bir pc isteyecegi için Xp pc ler le bu olayı yapmaya çalışanlar yapamicak Hele ki ilk zamanlarda bunu yapmaya çalışanlar ana kart veya ekran kartlarının yandini göre biliriz çünkü ilk çıkan oyunların optimizasyon sıkıntısı olur. Genelde buda pc yorar ve 1 oyunun zor açan pc 2 ci oyunda mordor alevi gibi yanar sanırım
Kendim yazarken de gülmüştüm inş deli değilimdir demiştimalev aldığı kısmını iyi dedin kardeşim güldürdün