Multi Pcler Legal Olarak Kabul Görüyor Peki Şöyle Bir Yol Mu Izlesek ?

Gensuke

Üye
1-Açın yeni bir server daha
2-Rowa kullanılabilen kanallardan item/gold drobunu kaldırın
3-Rowa kullanılamayan kanal sayısını arttırın ksleşmeden elle farm atmak isteyen atsın
4-golden snake,heartseeker,arch sword tarzı alt segment epic itemleri şimdi drop oranlarıyla rare statüsüne düşürün
5-geri kalan epic itemların drobunu sadece dv'ye koyun ama dv slot sayılarını arttırın (rekabet ks değil pvp üzerine kurulu olsun)
6-her itemın +6sından 3 tanesini birleştirinc atıyorum %20 ihtimalle +1 enhanced olsun (itemler değerini korusun)

sadece bunları yapın oyunun ömrü uzasın 124312412 tane pcyle farm yapmak isteyende mevcut sunucularda istediklerini yapsınlar

emre7295

Üye
bu dediğini eminim onlarda düşünür çözüm üretmek isteyen herkes düşünür ama p2w olmazsa para kazanamazlar. bu sponsor siteler varya gb alış satışı yapıyorlar ilk önce onlar delirir çünkü oturdukları yerden insanlar üstünden para kazanamazlar. ayrıca yeni server açmayada gerek yok çözüm basit normal oyuncular tl karşılığı coin almazsa ne multiler kalır nede bu sömürgeci sistem GB ALMA ALDIRMA !

yunus5858

Yeni Üye
2-Rowa kullanılabilen kanallardan item/gold drobunu kaldırın (çalışıp sadece expi rowa ile kasan nasıl kasıcak devamlı cebinden paramı vercek) saçma öneri
3-Rowa kullanılamayan kanal sayısını arttırın ksleşmeden elle farm atmak isteyen atsın (Saçma öneri ks mmorpg nin kanında varkim güclüyse o alır ama 156165165 pc li değil)

Ip sınırlaması getirilecek 2x le sınırlandırılacak 1 pazar 1 oyun olarak
Tüm item droplarını dw ye taşı hagard sadece çöp olsun
Bitti herkes mutlu

Gensuke

Üye
2-Rowa kullanılabilen kanallardan item/gold drobunu kaldırın (çalışıp sadece expi rowa ile kasan nasıl kasıcak devamlı cebinden paramı vercek) saçma öneri
3-Rowa kullanılamayan kanal sayısını arttırın ksleşmeden elle farm atmak isteyen atsın (Saçma öneri ks mmorpg nin kanında varkim güclüyse o alır ama 156165165 pc li değil)

Ip sınırlaması getirilecek 2x le sınırlandırılacak 1 pazar 1 oyun olarak
Tüm item droplarını dw ye taşı hagard sadece çöp olsun
Bitti herkes mutlu
evet cebinden verecek firma o şekilde para kazanacak (ya da elle lvl kasıcak sonuçta kimse son lvle 1 ayda gelmek zorunda değil)
ks malum oyunun doğasında var mmorpglerin değil bunu belki 200 tane mmorpg oynamış biri olarak söylüyorum

yunus5858

Yeni Üye
Reis şöyle yapalım Gensukeye ait slot diye birşey cıkarsınlar sadece sen kes kimse ks atmasın rahat olurmu
evet cebinden verecek firma o şekilde para kazanacak(Sen hariç kimse oynamaz)

Gensuke

Üye
Reis şöyle yapalım Gensukeye ait slot diye birşey cıkarsınlar sadece sen kes kimse ks atmasın rahat olurmu
evet cebinden verecek firma o şekilde para kazanacak(Sen hariç kimse oynamaz)
ya tamam yanlışsam bana bir tane oyun söyle herkesin farm yapmak için birbirine ks attığı ? hani normal olan buysa.zaten ks sadece open world farmda olur open world slot farmı da şuan aklıma gelen üç oyun var malum oyun rise ve bdo,bak bdo da ks diye bişey yok çünkü herkese yetecek kadar slot ve sunucu var ve bak oyunda herkes kafası rahat kssiz farm yapıyor ve oyun yıllardır ayakta bir de oynadığımız oyuna bak

yetiyet

Üye
ya tamam yanlışsam bana bir tane oyun söyle herkesin farm yapmak için birbirine ks attığı ? hani normal olan buysa.zaten ks sadece open world farmda olur open world slot farmı da şuan aklıma gelen üç oyun var malum oyun rise ve bdo,bak bdo da ks diye bişey yok çünkü herkese yetecek kadar slot ve sunucu var ve bak oyunda herkes kafası rahat kssiz farm yapıyor ve oyun yıllardır ayakta bir de oynadığımız oyuna bak
BDO oynayna birisi olarak söyleyeyim bu durum doğru değil. Oyundaki en iyi slotlarda ks de var ws de var ama oyunda en iyi slotlara oturamıyorsan başka bir slota oturabilirsin rakamları kafadan atıyorum saatte 300m yerine 250m kasabilirsin başka bir slotta o da olmazsa para kazanmak için bir çok farklı seçenek var. ROW'da bu olaysa çok saçma :D hiç bir şekilde boş slot yok, oyun yönetimi de slotların dolu olduğunu biliyor ama yeni kanallar açmıyor çünkü gb'yi değerli tutmaya çalışıyor. Peki niye böyle 8x multileri oyuna çekip onlar üzerinden para kazanabilriler.

Gensuke

Üye
BDO oynayna birisi olarak söyleyeyim bu durum doğru değil. Oyundaki en iyi slotlarda ks de var ws de var ama oyunda en iyi slotlara oturamıyorsan başka bir slota oturabilirsin rakamları kafadan atıyorum saatte 300m yerine 250m kasabilirsin başka bir slotta o da olmazsa para kazanmak için bir çok farklı seçenek var. ROW'da bu olaysa çok saçma :D hiç bir şekilde boş slot yok, oyun yönetimi de slotların dolu olduğunu biliyor ama yeni kanallar açmıyor çünkü gb'yi değerli tutmaya çalışıyor. Peki niye böyle 8x multileri oyuna çekip onlar üzerinden para kazanabilriler.
ya tamam demek istediğim o işte en iyi slotla boş olan bi alt slot arasında öyle aman aman bir fark yok dolayısıyla ksye girmeden farm atabiliyorsun zaten bu saydığım oyunlar dışında slot farmı olan bir oyun olmadığı için (benim bildiğim) ks diye bişey olmuyor zaten genel olarak mmorpglerin çoğu zindan farmı üzerinedir

yetiyet

Üye
ya tamam demek istediğim o işte en iyi slotla boş olan bi alt slot arasında öyle aman aman bir fark yok dolayısıyla ksye girmeden farm atabiliyorsun zaten bu saydığım oyunlar dışında slot farmı olan bir oyun olmadığı için (benim bildiğim) ks diye bişey olmuyor zaten genel olarak mmorpglerin çoğu zindan farmı üzerinedir
Orası doğru zaten. Düşünsene MMORPG oynuyorun ama oyunda farm atamıyorsun :d, oyunu çok kişi oynuyor ama herkese yetecek kadar slot yok. Tekrar diyorum oyunun en iyi slotlarından bahsetmiyoruz. En çok gold veren contentlerinden bahsetmiyoruz. Bu oyunda da malum oyunda da eğer slot masrafını çıkartıyorsa 1 kurus bile ekstra kazandırıyorsa üstüne 8x char dikiyorlar hiç bir şey yapamıyorsun. Protean kingdom, lunaskar kingdom da bile bir gidin goblin camp'a bakın 100 tane afk char koymuşlar 3 charla atak yapiyorlar okadar vahim durumda bu oyun.

MmoRpg

Üye
1-Açın yeni bir server daha
2-Rowa kullanılabilen kanallardan item/gold drobunu kaldırın
3-Rowa kullanılamayan kanal sayısını arttırın ksleşmeden elle farm atmak isteyen atsın
4-golden snake,heartseeker,arch sword tarzı alt segment epic itemleri şimdi drop oranlarıyla rare statüsüne düşürün
5-geri kalan epic itemların drobunu sadece dv'ye koyun ama dv slot sayılarını arttırın (rekabet ks değil pvp üzerine kurulu olsun)
6-her itemın +6sından 3 tanesini birleştirinc atıyorum %20 ihtimalle +1 enhanced olsun (itemler değerini korusun)

sadece bunları yapın oyunun ömrü uzasın 124312412 tane pcyle farm yapmak isteyende mevcut sunucularda istediklerini yapsınlar
Oyunun kazandığı para baya azalır bunu istemezler aksini iddia eden yönetim ekibinden birisi çıkıp '' yooo biz parayı düşünmüyoruz '' diyebilir

Otistik

Üye
Sadece multi pcler yokki oyunda bireysel oyunculara haksızlık olmaz mı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt