Öneri Multi Zindan Girişi

112 Acil

Üye
Her zindan seviyesinin eşit drop attığını varsayarsak ki öyle galiba bilmiyorum, bunların drop seviyesini ayrıştırıp ilerlemiş seviyelere BP sınırı koyabiliriz kesin çözüm değil ama baya yavaşlatıcı bir olay en azından çöp hesapla giremez yada BP kasmaya çıkmaz. Donanım engelleme legal sınırlara takılırsa ,uygun görülmezse denenebilir yoksa ben donanım engellemesi olsun derim :)

Alkoer

Üye
1 kişinin 3 hesabı aynı zindana soktuğuna şahit oldum. SS alıp ticket attım video gerekli diye cevap geldi. malesef oyunu oynadığım laptop video çekmek için pek yeterli değil. ticket tan sonra oyuncu hakkında inceleme yapılabilirdi ama malesef o da yok.

adam aynı anda 3 çar girmiş. malum 2 tane eli olduğu için aynı anda sadece 1 çarı kontrol ediyor. 3 çarı tek tek boss bölgesine getiriyor. boss a sadece 1 tanesi atak yapıyor haliyle. oyun kurallarında aykırı bir durum olmasa bile ahlaki olarak yanlış bence. 3 çarla girip 2 si afk kalıyor diğer oyuncuların hakkı yeniliyor.

112 Acil

Üye
Yönetimin çalışması varmış konuyla ilgili biz gene de fikrimizi sunalım dedik, olay çok rahatsız edici boyutlara ilerledi çünkü.
Bu işi yapan klan bile var, çar kasımını yaparken hepsi birbirine destek oluyor falan günde 8-16 hesabı kasıp her gün üzerine ilave ediyor yeni çarlar kasıyorlar çığ gibi büyümüş bir zombi ordusuyla zindan yapılıyor

Zbam

Üye
Aynı durum çok hesapla rowa partisi kurmayada gelmeli çok farkı şeyler değil kanımca.
Zindanlar daha zorlu hale getirilebilir hem çöp charlarla kafasız kafasız tamamlayamazlar hem de daha eğlenceli olur

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt