Muteeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sado21

Yeni Üye
Mute süresi neden çok uzun 12-24 saat varken 7 gün mute atmak nedir ya etkinliğe giriyorum yazamıyorum partiye giriyorum adamlar yazıyor ben cevap yazamıyorum clandakilerle konuşamiyorum. Ceza seviyesine göre mute atılmalı küfür hakaret ticaret ve aynı süre verilmemeli hepsine 4 kere bağırdım mute yedi açıldı yine bağırıp yedim 1 hafta mute ben 1 ruh gibi oyunda dolaşacağız şimdi neden ??

Son düzenleme:

gamion596

Üye
Bende yemiştim çok zor oluyor özellikle xp parti aramak ama gerçek hayattan örnek vereyim.

Bir ara trafik cezaları ucuzken ben driftimi atarım sollamamı yaparım öderim 50 100 lira diyorlardı ama sonra cezalar çok arttı şimdi kimse böyle diyemiyor.

Rise Online kitlesi çok leş bir zindan da bile 100 defa kavga çıkıyor çok fazla Wow oynamış bile olarak oradaki yaptığım tüm zindanlarda olan chatin yarısı buradaki 1 zindandaki chat etmiyor kimse işini yapmıyor herkes çene yapıyor. Bu leş kitle sadece cezadan anlar eğer ceza 12 saat 24 saat olsa bu kitle ben küfürümü eder 12 saat mute kalırım buna değer der ama 1 hafta olunca buna hala cesaret ediyorlar ama yine de çok değil. Gerekirse 1 ay olsun o leş kitle sussun.

JohnPlane

Üye
7 gün çok uzun bir ceza bencede çok fazla tahrik olabiliyor bazen insan istemsizce de olsa kendini kaybedebililiyor

sado21

Yeni Üye
Bende yemiştim çok zor oluyor özellikle xp parti aramak ama gerçek hayattan örnek vereyim.

Bir ara trafik cezaları ucuzken ben driftimi atarım sollamamı yaparım öderim 50 100 lira diyorlardı ama sonra cezalar çok arttı şimdi kimse böyle diyemiyor.

Rise Online kitlesi çok leş bir zindan da bile 100 defa kavga çıkıyor çok fazla Wow oynamış bile olarak oradaki yaptığım tüm zindanlarda olan chatin yarısı buradaki 1 zindandaki chat etmiyor kimse işini yapmıyor herkes çene yapıyor. Bu leş kitle sadece cezadan anlar eğer ceza 12 saat 24 saat olsa bu kitle ben küfürümü eder 12 saat mute kalırım buna değer der ama 1 hafta olunca buna hala cesaret ediyorlar ama yine de çok değil. Gerekirse 1 ay olsun o leş kitle sussun.
Hacı zten küfür hakarete vereceksin 1 hafta mute. adam dersini alsın 1 hafta beklesin sonra bi daha etsin 10 gün beklesin ama chatte paylaşım yapanlara 12 saat ile 1 gün arasında mute atmak en azından o kşiye o an zaraar verir cezası bitince devam eder. küfürle bir tutulması hoş olmamış...

Ries

Yönetici
Game Master
İlk cezanız uyarı olarak verilir, birbirine yakın sürede alacağınız ikinci cezanız cezayı kaideye almadığınız anlamını çıkarmamıza neden olabilir, üçüncüde ağır cezalar başlar.

Eğer ilk cezanda böyle bir ceza aldıysan ağır bir suç işlemiş olmalısınız. Bilet açarak bilgi almaktan çekinmeyiniz.

Unutmayın ki Global sohbet penceresi neredeyse oyunun tamamı tarafından görüntülenebilmektedir, 1 gün gibi kısa süreli cezaların caydırıcılığı olmadığını gördüğümüz için bu şekilde ağırlaşarak giden ceza sistemiyle ilerlemek zorundayız, dilerdik ki herkes kurallara uyarak oyunu oynasın. :)

İyi oyunlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt