MutiGaming Warrior PK Movie

BrhnGndz

Üye
Yıllarca asas oynadık şu warrirorlar gibi tekme tokat giremedik hep bi arka yollar, bu sefer warrior ile final yapacaz inşallah :)
Yalnız skil fazla mana yiyor bir HP pot basılınca mana dengesi bozuluyor gibi.

Muti

Üye
Yıllarca asas oynadık şu warrirorlar gibi tekme tokat giremedik hep bi arka yollar, bu sefer warrior ile final yapacaz inşallah :)
Yalnız skil fazla mana yiyor bir HP pot basılınca mana dengesi bozuluyor gibi.
ya skill fazla yiyo ya da ben potu kaçırıyorum onu çözemedim :D warrior, sağlam bi priestle çok keyifli oluyor tavsiye ederim :)

X A

Üye
Eski target enemy warriorlar görmek güzel :)

X A

Üye
o ne demek hocam bilmiyorum :D

Sene 2006-2010 aralığında priest oynadığım zamanlarda hedefe kitlenen (Target enemy) warriorlar vardı onlara komut veriyordum güzel zamanlardı. Daha sonra torment düştü vur yere olayı başladı :) Bende zevk alamadığım için mageye geçtim. Şimdi o eski ambiyansı görmek güzel. Warrior dediğinin alan skilliyle pek işi olmamalı.

Muti

Üye
Sene 2006-2010 aralığında priest oynadığım zamanlarda hedefe kitlenen (Target enemy) warriorlar vardı onlara komut veriyordum güzel zamanlardı. Daha sonra torment düştü vur yere olayı başladı :) Bende zevk alamadığım için mageye geçtim. Şimdi o eski ambiyansı görmek güzel. Warrior dediğinin alan skilliyle pek işi olmamalı.
aynen, o yere vurma olayı dünyanın en saçma şeyi, biz dedex izleyerek büyümüş çocuklarız :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt