Öneri Nacizane birkaç önerim

EUROPE

Üye
16 yıllık knight oyuncusu olarak diyebilirim ki gerçekten güzel oyun yapılmış. Ko nun eski yapısından sıkılmıştık güzel özelliklere sahip yapmışsınız ancak birkaç eksikliği dile getirmeliyim umarım dikkate alır da düzeltilir.
1. Karakter ekrana göre çok küçük kalıyor karakterler biraz daha heybetli olabilir. Ekranda oldukça minyatür gibi duruyor. Tek karakterler değil Mob ve Npc ler de büyütülmeli.
2. Eklenen efectler mutlaka hoş bir görüntü sağlıyor ancak aşırı fazlası da göz yoruyor mesela; karakter yürürken dansöz gibi her yeri oynuyor :D
3.Oyun Türk oyunu diyoruz ama birçok şey yabancı dil item isimleri terim isimler yine böyle kalabilir ama açıklama kısımları mutlaka Türkçe olmalı.
4. Row asistan gerçekten çok güzel çalışıyor en kısa zamanda tüm serverlerda kullanılabilir hale gelir.
5. Ko ki gibi genieli 8pc li mafyaların eline düşmemesi için de row için günlük sınır bu şekilde kalabilir markette satılmaması daha iyi olabilir. Ya da premium olanlar kullanabilir.
6. Yazı fontları çok küçük yine ne kadar büyütsek de yine küçük kalıyor iyileştirme yapılmalı.
7. Party chat çalışmıyor, ayrıca chat ekranında ko düzeni gibi clan için ayrı renk parti için ayrı renk yazı olsa hoş durur.
8. 60+ lv ler için etkinlikler var ancak düşük lv ler için yok exp kasabileceğimiz yerler sınırlı ve genelde dolu ! 23.madde çok hoş oldu ;)
Ek olarak;

• Chat kısmı daha kullanışlı olabilir party sekmesinden genele geçince scroll yukarıda kalıyor.
  • Rebuff yaparken skillerin üzerine defalarca tıklama yapılmasına rağmen silinmeyebiliyor.
  • Moblar slotlarda hala yerde veya ölü görünüyor.
  • Kamp değişimlerinde pm lerin kaybolma durumu da değerlendirilmelidir.

Teşekkürler güzel oyun.

Son düzenleme:

Mutchee

Üye
1. Karakter ekrana göre çok küçük kalıyor karakterler biraz daha heybetli olabilir. Ekranda oldukça minyatür gibi duruyor. Tek karakterler değil Mob ve Npc ler de büyütülmeli.
Bunun sebebinin diğer oyunun genellikle 4:3 e göre yapılması , row un ise 16:9. 4:3 te cisimler daha dombul gözüktüğünden 16:9 da cisimler biraz sıska kalabiliyor. Ayrıca ekrana sığmayan bosslar da var oyunda.

JaxSui

J
Chat kısmına katılıyorum. Yazı fontu çok küçük katılıyorum. Karakterler çok küçük katılıyorum. Yürüyüş animasyonu gözden geçirilmeli katılıyorum. Elinde tuttuğu silahı çok sallıyor karakter düzenlenmeli katılıyorum. Efekt konusunda oyun bence eksik daha da arttırılmalı. Yani genel olarak sana katılıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:

SessizCogunlugunSesi

Üye
Uzaktan bakınca dağlar,ağaçlar,heyleler ws diğer objeler çok güzel.Ama karakterler,yaratıklar,npc ler berbat burda bir sıkıntı var.Özellikler karakterler yeşil yeşil tuhaf :),bu durum düzeltilirse çok seviniriz.Protean ırkı karakterleri kozmatik olarak zombi oyunundan çıkma gibi ,daha güzel olsa iyi olur.

Archantos

Üye
16 yıllık knight oyuncusu olarak diyebilirim ki gerçekten güzel oyun yapılmış. Ko nun eski yapısından sıkılmıştık güzel özelliklere sahip yapmışsınız ancak birkaç eksikliği dile getirmeliyim umarım dikkate alır da düzeltilir.
2. Eklenen efectler mutlaka hoş bir görüntü sağlıyor ancak aşırı fazlası da göz yoruyor mesela; karakter yürürken dansöz gibi her yeri oynuyor :D
3.Oyun Türk oyunu diyoruz ama birçok şey yabancı dil item isimleri terim isimler yine böyle kalabilir ama açıklama kısımları mutlaka Türkçe olmalı.
4. Row asistan gerçekten çok güzel çalışıyor en kısa zamanda tüm serverlerda kullanılabilir hale gelir.
5. Ko ki gibi genieli 8pc li mafyaların eline düşmemesi için de row için günlük sınır bu şekilde kalabilir markette satılmaması daha iyi olabilir. Ya da premium olanlar kullanabilir.
6. Yazı fontları çok küçük yine ne kadar büyütsek de yine küçük kalıyor iyileştirme yapılmalı.
7. Party chat çalışmıyor, ayrıca chat ekranında ko düzeni gibi clan için ayrı renk parti için ayrı renk yazı olsa hoş durur.
8. 60+ lv ler için etkinlikler var ancak düşük lv ler için yok exp kasabileceğimiz yerler sınırlı ve genelde dolu ! 23.madde çok hoş oldu ;)
Teşekkürler güzel oyun.
4 ile 5 arasında bir çelişki yok mu sence de? Tüm haritalara geldiği an ( ki gelecek biliyorum ) mafyalar türeyecek slotlar ele geçirilecek oyun piyasası alt üst olacak hazır mısın?

6 ve 7 ye mutlaka el atılmalı yazı fontu , party chat , bölge chat , all chat düzgün çalışmıyor

EUROPE

Üye
4 ile 5 arasında bir çelişki yok mu sence de? Tüm haritalara geldiği an ( ki gelecek biliyorum ) mafyalar türeyecek slotlar ele geçirilecek oyun piyasası alt üst olacak hazır mısın?

6 ve 7 ye mutlaka el atılmalı yazı fontu , party chat , bölge chat , all chat düzgün çalışmıyor
Row 1-2-3 sunucularında da kullanılabilir hale gelmeli ancak markette satılmamalı günlük 5 saat sınır ideal ;)
Markette satıldığı andan itibaren maftalar türer bunu anlatmaya çalışmıştım.
Sevgilerle.

Archantos

Üye
Row 1-2-3 sunucularında da kullanılabilir hale gelmeli ancak markette satılmamalı günlük 5 saat sınır ideal ;)
Sevgilerle.
Günlük 5 saat farmdan size yola çıkayım. Clanguard slotu saatte 2m Coin bırakıyor. Ortalama saatte şans durumu da göz önünde bulundurarak 2-3 Epic sc bırakıyor. 8 Çar koysa bir arkadaşımız 5 saatte ortalama 8 çarın getirisi 15-20m arası olur bu da saf coin getirisi sadece.

Bu yüzden yüksek fiyat politikası gelmeli günlük 5-8 saat ücretli kullanılmalı. Bana kalırsa exp kasmak bu kadar zor bile olmamalı da işte neyse

JaxSui

J
Sevgilerle.
Yönetim de taş yesin zaten :) inşallah çok pahalı olur ve günlük kullanım düşer.

ALGHEMIST

Üye
your also missing 1 thing, if they decide to make character bigger they also should zoom out the content

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt