Nasıl üretecem?

Rosalindaa

Üye
Ben şuan weapon craft işine başlasam yeni sisteme baktım Viper üretimi diye birşey yok,Enhanced Viper üretebilirsin diyor onun için ise Normal Viper istiyor peki ben normal viper ı nereden bulacam? pazardan çeksem 2 hafta sonra onlarda bitecek birisi bunu açıklasın beynim yandı :D

DeadLegion

Üye
Dc ne allah askina ya. Resmi bir oyun bu baska bir oyunun pvpsi gibi davranmaktan vazgecsinler. Oyunla ilgili herseyi resmi kanallarinda duyurmak zorundalar. Dcde yapilan sohbeti bir zahmet youtube kanallarina ya da foruma da eklesinler.

Uçan Zürafa

Üye
iletişim yolu aramaktan bu kadar korkmayın, evine mektup mu göndereceklerdi?
Böyle eksikliklerin DC üzerinden değil de resmi kanal olan forum üzerinden paylaşılması gerekmez mi? Sonuçta bu oyunu oynayan herkes DC kullanmak zorunda değil ama forumu kullanmak zorunda. Kaldı ki DC moderatörünün bilgisi %100 değil ve oyunun yetkilileri de sürekli DC'de olmuyorlar.

Kedx

Üye
Merhabalar,

Discord sunucusu hakkında farklı görüşlere sahip olduğunuzu dile getirmişsiniz. Bu tarz sunucuların olayı, anlık olarak etkileşime ve iletişime geçebilmenizdir. Günlük akış içerisinde, kullanıcıların sorduğu sorulara veya önerilere yanıt gelebiliyor. Discord üzerinden sunucuyu takip etmek sizin inisiyatifiniz de olan bir durumdur.

Geliştirici ekibi tarafından, sistemde aktif hale getirilen etkinlikler, değişiklikler vb. durumlar forum ve resmi web sitesi üzerinde yayınlanmaktadır. Ancak planlaması yapılan veya kullanıcıların görüşlerine istinaden, iletilen yorumların bu sayfalar üzerinde yayınlanması mümkün görünmüyor.

Mobil cihazınızdan veya bilgisayarınızdan kolayca katılabilirsiniz.

GizliPriest

Üye
Resmi olarak hiç birşey açıklanmıyor ki sadece biz dcden konuştuk açıkladık diyorlar :D bak ben o kadar dc de takılıyorum bende yeni öğrendim itemleri droplara ekleyeceklerini. şimdi de demişler ki o +1 Enhanced itemler +7 +8 olarak da uretilebilicek +7 verirsek +7 alicakmisiz hangi craftera güvenecen de itemini vericende sana +7 enh olarak geri verecekte uzun iş.

RickSancheZz

Üye
Resmi olarak hiç birşey açıklanmıyor ki sadece biz dcden konuştuk açıkladık diyorlar :D bak ben o kadar dc de takılıyorum bende yeni öğrendim itemleri droplara ekleyeceklerini. şimdi de demişler ki o +1 Enhanced itemler +7 +8 olarak da uretilebilicek +7 verirsek +7 alicakmisiz hangi craftera güvenecen de itemini vericende sana +7 enh olarak geri verecekte uzun iş.
+ yanma ihtimali var

RickSancheZz

Üye

bunu denedim olmadı, üretim başlaması için +1 istiyor, yani +7 verip enhanced +7 alamıyoruz şuanda

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt