Ne Umduk Ne Bulduk?

JusTTory

Üye
14.01.2022 tarihinde başlamış olan Büyük Ödüllü beta etkinlik bitmiş bulunmaktadır. Bu süreçten beklentilerinizi karşılayabildiniz mi ? Kaç NFT Pelerin, Roko Token kazandınız ?

Aziz

Üye
Son 2 gün katıldım. Ettafı gezdim. Yeni death valleyde turladım. Biraz dungeon yaptım. Oyun “FPS” bakımından çok iyi duruma gelmiş. Yeni heykeller ve sanat çalışmalarını gördüm. Bir kaç hata bildirdim. 2 roco coin kastım çıktım. Benim için güzel bir kapalı beta oldu. Değişimlerin olması güzel.

ODUNBEY

Üye
Oyuna bayadır girmiyordum, etkinlikte girme fırsatım oldu. Gerçekten mükemmel değişimler var bu oyun geleceğin oyunu olur. Ramazan ayında inşallah oyun tamamen acılırda artık rahat rahat farm yapar keyfimize bakarız :)

IMJOLNNİR-FURKAN

Üye
70 e yakın roco ve nft pelerin aldım verimli geçti ama dc'deki yazılari gördügümde bir o kadar da boş geçti diyebilirim bence ilk etkinliklerine göre gayet iyi yönettiler her hata buldugumda gm olsun ticket olsun hemen ilgilenıldı hatta skil failed olayi vardi moderatör geldi birebir gösterdim o da video cekti. Köstek degil'de destek verirsek iyi yerlere gidecegini düşünüyorum.

Gorakrısky-Mehmet

Üye
Daha önceki testlere katıldım fakat bu teste katılıp oynama fırsatım hiç olmadı Twich YouTube gibi platformlardan bir çok yayıncıyı izledim ve dinledim Genel fikir Resmi açılışa kadar beklenmesi ve sonra değerlendirme yapılması yönündeydi şuana dek yapılanlara karşı bir saygısızlık görmedim beğenen kadar beğenmeyende vardı.
şuan için 10 üzerinden 4 diyebilirim.

Jackass

Üye
Şuan oyun oynanabilir ama dümdüz şekilde. Bakalım açık betasında neler olacak ama pek bir ümidim yok açıkcası. Global açıdan yer bulamaz. Ama yerli oyuncu oynar tabi ki pvp bakımından.

Son düzenleme:

JamilamCassetteX

Üye
@Nart O konuda çok haklısın Skill +R atağını hile sanan ve bunu hiç sorup soruşturmadan canlı yayında topluluk yöneticisine hile diye bildiren adamı dinlerler :) Çünkü o 80 kişi izleniyordur yayınlarda :D ama sen yeri gelir 100-150 izlenirsin oyunun her aşamasında olmuşsundur, senin yaptığın katkının 100/1 ini yapamamıştır ekip bazında. Ama terazinin altın testisinde o vardır, sac testisinde sizler bizler varızdır. :) son 1 haftadır hepimiz böyle hissettik ve bu üzücü. Girdiğim online oyunlarında nickimi ya da şehir olur, köy olur vs vs vs isimlerini ROW, RiseOnlineWorld gibi isimler koyuyordum bir katkım olsun diye :) Belki yapmaya devame derim bilmiyorum ama Totik le olan mevzunda sonuna kadar haklısın. ROW un haklı olduğu tek konu hatalı ROW olduğu için silmememsi olabilir ama bunu malum arkadaşı savunarak değil de, ortalığı sakinleştirici bir dille ifade etmeleri gerekiyordu. Galiba ROW yönetimi de şu sıralar baya gergin... Bakıp göreceğiz.

shady19071907

Üye
ALFA 1'den şuana kadar olan süreçte kimse şunu diyemez; bu oyunda hiçbir şey olmadı. Vallaha gelişimleri 10 numaraydı. Düzeltilmesi gereken bazı hatalar düzeltildi, haritalar yenilendi ve bunların her biri için yönetime teşekkür ediyorum, böyle yöneticileri özlemişiz. FAKAT! Oyun düz bir oyun hala. Elbette yeni dungeon tarzı şeyler gelecek ama 2002 den beri sürekli aynı skilleri vurmaktan, sürekli benzer yaratıklarda farm yapmaktan, sürekli aynı oku atmaktan sıkılmadınız mı?? Oyunun ileri ki dönemeler de daha iyi olması için tek bakacağınız oyun Lost Ark. Muhteşem görevler, muhteşem hikayeler, crafting sistemi vs. Üstüne 7 tane klas ve onların alt klasları var. Unreal Engine motoruna sahip bu oyunun bu grafiklerle 2002 kafasında ilerlemesi ne bileyim bu kısmı ALFA 1'den beri çözemiyorum. Şimdiye kadar ki değişimler için 6.5/10

JaxSui

J
alfadan beri oynuyorum. OnarCa hata belirttim. Bir kaç tanesi düzeltildi. Teşekkürler. Oyunun pve si tamamen sıfır. Hiçbir gelişme yok. Sanki pve bitmiş gibi insanları etkinlik adı altında pvp ye doldurdular. Umarım pve yi böyle bırakmazlar.

Pitou

Üye
Alfa 1 den beri bildirdiğim onlarca hatayı hala düzeltmediler. Hep şuan daha öncelikli çalışmalarımız var diye cevap aldım. Bence "developer" eksiği var ekipte çok yavaş ilerliyorlar. Ticket sistemleri biraz zayıf hep ctrl c -ctrl v oto cevapları alıyoruz. Bildiriminizi aldık not aldık vb gibi. Yayıncı kayırma gibi bir şey hissettim. Timurleng ve Totik harici hiçbir yayıncı ile muhattap olmuyorlar gibi bir hissiyat verdi. Hatta Timur beni ofislerinde bile misafir ettiler dedi. Başka bir oyuncu gitmek istese cevap bile verceklerini sanmıyorum :) Ya kendi yayın sistemlerini kursunlar oradan iletişime geçsinler yada bütün yayıncılarla iletişim halinde olsunlar ki bu da çok zor. Yayıncı ismi ne kadar büyük olursa alttaki yayıncıyı o kadar umursamıyorlar . Elwind - WtcN gelse diğer yayıncıları hiç umursamazlar gibi bir hissiyat verdi. Bence hiç bir yayıncıyla muhattap olmasınlar kendi sistemlerini kursunlar. Yoksa çok tartışma çıkar bu gidişle.

Son düzenleme:

morganlefay

Üye
Amacım güzel vakit geçirmekti, sonraki süreçlerde birlikte hard-core oynayacak düzgün insanlarla tanışmak diğer önceliğimdi.
Polemikler, kavgalar, gürültüler, adaletsizlikler vs her şeyin bol bol olduğu bir süreçti. 3. haftadan sonra pk sıkmaya başladı her gün aynı şeyi yaptığımız için.
Hedefim sıralamada ilk 10 da kalmaktı. Son hafta tamamen pve ye yöneldiğim için 3. sırada bitirdim.
80 küsür roco kastım, malesef pve nft pelerini düşmedi :(
Bir sonraki aşamada oynayabileceğim bir çok dost edindim, güzel vakit geçirdik.
Herkese teşekkürler.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt