Ne Zaman Arkadaşlar Mezara Girince Mi?

Blue

Üye
75 level cap geldiğinden beri okçu jobu tamamen bitirilmiş durumda. Bununla ilgili bir kaç konu açıldı örnek vermem gerekirse en çok görüntüleneni burdaki konu. Nedense hiçbir yönetici arkadaş çıkıp durumla ilgili açıklama yapma gereği de duymadı. Her zaman olduğu gibi adalet-eşitlik başlıkları altında açılan oyunumuzda hiç de adil olmayan bir ortamda bir başımıza bir şeyler konuşuyoruz. Biz mesela oyunun en kalabalık clanı olmakla birlikte oyunun en kalabalık okçu ekibine de sahibiz. Son 3 gündür whatsapp gruplarımızda ''Arkadaşlar ben oyunu salıyorum iş güç var malum okçunun durumu da şöyle'' diye başlayan çok fazla mesaj görmeye başladım. Normal çünkü keyif almıyoruz. PK'ya 3-4 gündür çıkmıyor, çıktığımızda da adam kesmek yerine hayatta kalmaya çalışıyoruz. Böyle bir vaziyette kimse ailesinden, işinden vakit ayırıp bu oyunu oynamak istemiyor.

Bizim sizden tek istediğimiz söyleyin ya konuşun bizimle deyin ki kardeşim okçu budur, bu şekilde kalacak herhangi bir düzenleme yapılmayacak amenna biz de okçu clanı dağıtıp asas oynamak isteyenlerle yolumuza bakarız. Fakat yönetimin patch gününden beri sadece susması artık dayanılmaz bir hal almaya başladı.

Okçuyla ilgili ne yapacaksınız? Planlarınız nedir? Herhangi bir düzenleme planınız var mı yok mu? Yoksa neden gözünüzün önündeki gerçeği görmüyorsunuz. Okçuya güncelleme planınız yok ise eğer soulbound itemları açma işini ne zaman yapacaksınız? Gerçi okçu bu haldeyken bowları da satamayız o ayrı mevzu ama en azından 9-10 GB vererek aldığımız itemları 1-2 GB'ye satarız dagger parası biriktiririz.

Ha bu arada yukardaki en çok etkileşim alan okçu konusunu açan arkadaşımız full + full olmasına rağmen bıraktı okçuyu asas oynamaya başladı bilginiz olsun. İstemiyorsanız bu jobu istemediğinizi belirtin lütfen.

konu geneline ithafen; ne zaman düzelteceksiniz baba mezara girince mi?

HeaveN

Üye
Dagger alırsam ben asas olcam Pk çok zor okçu adam kesmek.

0TT0MAN

Üye
ARCHER ler şamar oglanı olmus malesef her okcu konusunda soylemısımdır yıne soyleyeyım ROW geldı okcu olarak kullanamadıgımızı yonetıme pek cok kez ılettık ama degısmedı bırsey arrow 2 saatte bıttıgınden ROW da kullanamıyoruz. Milletin agzına konu olmus yok efendım dv de 1 party okcu adam z tek yapıyorlarmıs allah askına hangı 8 karakter z tek yapmıyor ama hep nerf yıyın okcu BIHGTIIIKKK YAAAAAAAAAAA.

suptor43

Üye
Ben 75 olduktan sonra bıraktım sadece dungan oda canım isterse son güncellemeyi bekliyorum baktım hala 450 550 arası vuruyor asaslar içimizden geçiyor en full karakteri bile dual 8 spike Li asas kesiyor kesin olarak bırakıyorum eve geliyoruz zevkine geliyoruz her yer asas zaten teklenince can sıkılıyor salıyoruz umarım dikkate alırlar ve bunca archer oyuncusunu kaybetmezler

AhmtDmrc

Üye
Archer jobuyla ilgili açılan her konuya destek verip yorum yazıyorum Archer jobunu oynayan biri olarak. Ama gördüğüm kadarıyla konuşan sadece userler, yönetimin çokta umrunda değil. Muhtemelen bende salarım bu böyle devam ederse. Dungeon'a giriyoruz drop yok, farm atıyoruz drop yok. Dv çıkıyoruz bari 1 Sc pk atalım diyoruz 500 damage vuramıyorum 300-400 (1.5k) ap ile. Anca bufsuz 60 level paper priest yada mage bulacanda kesecen, Dv'de yoksa Asaslar içinden geçiyor. Önceden stepback skilimizle kaçıp ice, lr bi şekilde sıyrılıyoduk. Şimdi Asas 1k-1.5k damage ile vurmaya başlıyo Stepback basıyosun Slide skiliyle yakalıyo 5. skili göremeden ölüyoruz. Stün skilinin hala ne işe yaradığını çözemedim 200 damage vuruyor ama Stün yiyen yok çalışmıyor. İce-Lr 10 skillde 1 kez sanırım tutuyor. Neyse ben gidiyorum ya

mewlan

Üye
Maalesef yönetim bu jobu tıpkı diğer oyuncuların bakış açısı ile basite alıp bir düzenleme gereği duymuyor. 1900 AP’ye sahip 75 level carhımla diğer joblara 70 skili ile kürdan atıyorum. Bu güncellemede de bir değişiklik yapmadıklarını görünce yavaştan item açma döneminde ya jobtan yada oyundan vazgeçeceğim. Yönetim assass ve warrioru bu denli kapsamli yeteneklere boğarken bizede kürdan fırlatma 70 skilini ve 7-8 dmg vuran 75 skili getirmiş. Bunu da onca şikayet üzerine 75 mantar skilini düzeltmişler. Tabi artık kaç dmg vuruyorsa oda muamma. Yönetim olarak sadece okçu değil her joba aynı önemi vermenizi yahut da o jobu kaldırmanızı rica ediyorum.

Pitou

Üye
1- Poisonous Mushroom yeteneğinin yavaşlatma etkisinde bulunan hata giderildi.
12- Critical Bolt yeteneğinin hasarı arttırıldı.
11- Poisonous Mushroom yeteneğinin hasarı düzenlendi.
14- Okçu karakterlerin Tripple Shot ve Penta Shot yeteneklerini kullanarak yakın mesafede combo yaparken düşmanın targettan çıkma sorunu giderildi.

Her patch okçuya bir düzenleme geliyor . Burada okçuya hiçbir şey yapılmıyor vb gibi söylemlerde bulunan arkadaşları kınıyorum.
Şuan okçu gayet iyi durumda ve yeterince güçlü durumda. Okçunun fazla olması demek bütün mele ve mage sınıflarının oyundan azalması demek. Okçunun full oynandığı zamanı hatırlayın oyunda kimse kalmamıştı. Yönetim Allahtan aklı başında kararlar veriyorda oyun düzelmeye başlıyor. Yoksa sizi dinlese biz yanmıştık.

mewlan

Üye
1- Poisonous Mushroom yeteneğinin yavaşlatma etkisinde bulunan hata giderildi.
12- Critical Bolt yeteneğinin hasarı arttırıldı.
11- Poisonous Mushroom yeteneğinin hasarı düzenlendi.
14- Okçu karakterlerin Tripple Shot ve Penta Shot yeteneklerini kullanarak yakın mesafede combo yaparken düşmanın targettan çıkma sorunu giderildi.

Her patch okçuya bir düzenleme geliyor . Burada okçuya hiçbir şey yapılmıyor vb gibi söylemlerde bulunan arkadaşları kınıyorum.
Şuan okçu gayet iyi durumda ve yeterince güçlü durumda. Okçunun fazla olması demek bütün mele ve mage sınıflarının oyundan azalması demek. Okçunun full oynandığı zamanı hatırlayın oyunda kimse kalmamıştı. Yönetim Allahtan aklı başında kararlar veriyorda oyun düzelmeye başlıyor. Yoksa sizi dinlese biz yanmıştık.
Ya siz ve sizin gibi düşüncede ki playerları tek bir map açacaksın içime atacaksın ki memnun olsunlar. Mushhroom şuan kaç dmg vuruyor denedin mi ? 3 ve 5 combosu çalışmıyordu düzeltmişler ( bak iyi oku hata veriyordu yani bu skili kullanamayan bir okçunun şuanda çok iyideysen nasıl bir realist yaklaşma) Critcal sikili dmg doğru düzgün çıkarmadığı için çoğu skil açmadı. 70 skili 400-450 dmg ile ancak karşı ırka kürdan atar gibi komedi ötesi. Her taraf mage ama kimse neden her taraf mage demiyor? Joblar arası denge olsun diyoruz. Eğer bunu anlayabilsen sıkıntı yok.

presto_86

Üye
Evt yonetimden hala cevap.yok insanlar önünü görsün lütfen cvp veriniz sorulara....

Nafib

Üye
Karşı çıkmak için yada başka bir amaçla yazmıyorum tamamen cahilliğimden soruyorum arkadaşlar linçlemezseniz sevinirim. Şimdi 72 lwl okçu bir karakterim var öyle dolu değil 1450 civarı ap si var adrenalin ile herhangi bir karaktere 400-600 arası bir hasar çıkartıyor 60 yeteneği ile biz clanlca 6 okçu 2 pri takılıyoruz DV de ortalama 500 hasar attığımızı vae sayıyorum toplamda adama aynı anda 3k hasar çıkartıyoruz bunu seri seri yaptığımızı varsayarsak bu ciddi bir hasar yapar sizce bu muadil oyunlara göre azmı şimdi kafa başı 1k civarı hasar çıkarsak 6 k hasar yapacak bu biraz ciddi bir hasar değil mi zaten okçu da Mage gibi solo pk atamaz diye biliyorum. Parti olarak aşırı fazla hasar başka jopları rahatsız etmez mi merak ediyorum. Yada her sabitleme yeteneği sürekli adamları sabitlerse bu karşı tarafın tadını kaçırmazmı

SinanS

Üye
Abi resmen saçmalıyorsunuz. Hasar karşılaştırırken sınıfların avantaj ve dezavantajlarını göz ardı ediyorsunuz.

Okçu olup asasın dibinden mi vs atmak niyetiniz var? Boş bir charım var okçu. 70 skili elite şerli bir asasa 600 vuruyor ki bu çarın elinde ki item ezik..

Seri vuruyoruz birde bu 600 hasarı. Asas ise yanımıza gelecekte koşacak ölmezse vuracak.

Okçu ile mage pt çarlarıdır kardeşim. Saçma kıyaslar yapmayın. Herşeyden şikayet ediyorsunuz. Herkes istiyor ki kendi jobu üstün olsun. Çok ağlıyorsanız asasa dönün birader.

Sittir

Üye
Sinan bey çok sert ve kırıcı kelimeler kullanmışsınız akşam diviner önünde 1v1 atalım isterseniz

GrejuwalTRl

Üye
Archer jobuyla ilgili açılan her konuya destek verip yorum yazıyorum Archer jobunu oynayan biri olarak. Ama gördüğüm kadarıyla konuşan sadece userler, yönetimin çokta umrunda değil. Muhtemelen bende salarım bu böyle devam ederse. Dungeon'a giriyoruz drop yok, farm atıyoruz drop yok. Dv çıkıyoruz bari 1 Sc pk atalım diyoruz 500 damage vuramıyorum 300-400 (1.5k) ap ile. Anca bufsuz 60 level paper priest yada mage bulacanda kesecen, Dv'de yoksa Asaslar içinden geçiyor. Önceden stepback skilimizle kaçıp ice, lr bi şekilde sıyrılıyoduk. Şimdi Asas 1k-1.5k damage ile vurmaya başlıyo Stepback basıyosun Slide skiliyle yakalıyo 5. skili göremeden ölüyoruz. Stün skilinin hala ne işe yaradığını çözemedim 200 damage vuruyor ama Stün yiyen yok çalışmıyor. İce-Lr 10 skillde 1 kez sanırım tutuyor. Neyse ben gidiyorum ya
Kanka son güncellemede geldi ben de okcu oynuyorum. gelen güncelleme ile damageleri hemen test ettik ve sonuc mükemmel bir hüsran oluşturdu. Bizim ekibimizin bir cogu bıraktı..

presto_86

Üye
Abi resmen saçmalıyorsunuz. Hasar karşılaştırırken sınıfların avantaj ve dezavantajlarını göz ardı ediyorsunuz.

Okçu olup asasın dibinden mi vs atmak niyetiniz var? Boş bir charım var okçu. 70 skili elite şerli bir asasa 600 vuruyor ki bu çarın elinde ki item ezik..

Seri vuruyoruz birde bu 600 hasarı. Asas ise yanımıza gelecekte koşacak ölmezse vuracak.

Okçu ile mage pt çarlarıdır kardeşim. Saçma kıyaslar yapmayın. Herşeyden şikayet ediyorsunuz. Herkes istiyor ki kendi jobu üstün olsun. Çok ağlıyorsanız asasa dönün birader.
Kardeşim sen bir şeyi atliyorsun+8 elite set assasian setli +8 vixenli adamda o kadar vuruyor zaten sorun orada itemli adam hasar veremiyor ikinci olay atak kırma yiyiyorsun adrenalin falan siliniyor hasar 900 e düşüyor asasslar çok güçlü ve hızlı warriorlar hemen isinlanip dümdüz ediyorlar o zmn Rush ,2 skili bizede gelsin yorum yaparken lütfen malum organı iyice kullanalim

SinanS

Üye
Kardeşim sen bir şeyi atliyorsun+8 elite set assasian setli +8 vixenli adamda o kadar vuruyor zaten sorun orada itemli adam hasar veremiyor ikinci olay atak kırma yiyiyorsun adrenalin falan siliniyor hasar 900 e düşüyor asasslar çok güçlü ve hızlı warriorlar hemen isinlanip dümdüz ediyorlar o zmn Rush ,2 skili bizede gelsin yorum yaparken lütfen malum organı iyice kullanalim
Bir okçu rahatlıkla mesafesini koruyarak oynayabilir. Ne istiyorsunuz bir joba 2 k vurmak mı?

%25 daha hızlı koşan adamın hızını bu kadar abartmayın adam dibinize girmek zorunda.. Aynı hızda koşarsanız nasıl yapacak?

Bu oyunda her avantajı kaybeden ağliyor kardeşim. 3 ay önce okçu clanlar milletin içinden geçerken ses çıkmıyordu.

Tek haklı olduğun konu itemli hasarla itemsiz hasarın arasında uçurum olmaması.

Moderatör tarafında düzenlendi:

nycriss

Üye
Kaç vurmak istiyorsunuz ki uzaktan ve üstünüze biri geldikçe kaçarak 1k 1k mı 2 kişi birleşip o zaman bütün dv yi kesin, kürdan atıyorlar mis okucularin aldığı kilin haddi hesabı yok. Kendinizi asasla bir tutmayin mantığına ters işin bir kere, siz uzaktan kaça kaça vuruyorsunuz, asaslar mecbur içine girecek. İtemli karakterle itemsiz karakter arasındaki fark konusunda haklısiniz ona düzenleme gelmeli.

RionLi

Üye
Okçu çöptür çöp kalmaya devam edecek alışın boşuna konu açmayın kimse sizi iplemez

Sittir

Üye
İnsanlar çok agresif ölümlü dünya işleri için kırmayın birbirinizi

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt