Neden 70 olduk?

Anonymouss

Üye
herkezin saçma sapan düşüncesi var sizi idare etmekte zor gerçekten.herkezin isteğine göre oyun yapsınlar 6556541321 tane oyun olsun

Karuckos02

Üye
Arkadaş birazda sucu kendinizde arayın adam 70 level olmuş deat valeyde item drobunu deniyor eyvallah sıkıntı yok bizler daha 60 level yeni olduk item drobunu denemek için çıkıyoruz arkadaşlar diyoeki alfa da bile arkadaş pt si alım yok diyor ya kardeşim siz ön ayak olmıyorsunuz ki bu zmana kadar sadece ben 5 pt drn bunu isyedim bir tanrsi almadı bunu herkese yaptılar tabi mecbur olarak onlarda deat valeye çıkma gibi bir girişimde bulunmuyor alfa da bile ön ayak olunmuyor sonrada şikayet ediliyor

MysayName

Üye
Bi deneyelim dedik, baktık exp kasmak aşırı zor. Günlerimi vereceğim 70 olacağım sonra hem item hem kastığım levellar boşa gidecek dedik saldık.
Hoop üstüne makronun da yasaklanacağını öğrendik official'da, Exp kasmanın bundan 6x daha zor olacağını da duyduk.
Komple unuttuk oyunu. Saldık yani.
Artık o slotta sabahlayan 13-15 yaş arası çocuklar yok. Hem iş, eş sahibi olundu hem de devir değişti. Tüketim toplumu; gir 2-3saat eğlen çık.
Çok yanlış bir stratejiydi bence bu. Artık eskiyi yad etmek isteyen 50-100 kişi takılır officialda.
Low level pk area olmalı en kötü. Hayatsızca oyuna günlerini veren insanlara yem olacak halim yok.
Yoksa darkRO, TürkRO abidikRO gubidikRO pvp bekleme moduna geçeceğiz :)
vaktin yoksa oynama birader. 1 haftada son lvl olacaksan burası pvp servere değil. rol oyunu uzun süreçlidir zordur. hali hazırda char satın alabileceğin oyun var. pvp serverlerde var. seni oaraya alalım. Kafalar pırıl pırıl. Yok zamanı yokmuşmuş ta ex kasamazmışta aman kasma üzülürüz. 13-15 yaş gurubu çocuk demek ne ya ! hasbinallah venili velvekil .)

GrauerWolf

Üye
Herkesin hayatsız gibi her gün saatlerce pc başında aynı yaratığı kesecek vakti yok. Alfa testlerinde bir oyunun genel yapısını, oynanışını, leveling, pve, pvp, upgrade, drop ve daha bir sürü alandaki güncel durumunu görmek için aşağı yukarı 1 ay kadar vaktim varken neden bu sürenin tamamını 70 level olmak için deli gibi slot kesmekle harcayayım ki? Söylediğinin ne kadar mantıksız olduğunun farkında mısın? Canınız sıkıldıkça konu açmayın şu foruma.

Evet level kasamıyoook. Çünkü o kadar boş vaktimiz yooook ve şu an TEST yapıyoook. Official'da zaten oyun bunun 8 katı zor olacak. Sizin boş vaktiniz var diye herkes kendini size göre ayarlamak zorunda değil. Kaç yaşında insanlarsınız arkadaşlar, hepinizin beyni de var. E kullanın biraz.
Adam haklı. +1

bestgr

Üye
"ex kasamazmışta aman kasma üzülürüz."
50-100 kişi aranızda vs turnuvası yaparsınız artık ben kasmazsam o kasmazsa şu kasmazsa
Bu tarz oyunları canlı tutan her zaman pk alanlarıdır. Mob kesmek isteyen offlineda da kesebilir.
Bak yaratıcı bir etkinlik daha buldum mobcu tayfa için. Kim en kısa sürede apos kesecek ? 10 numara etkinlik, Kazanana da görev itemi verirsiniz :) Hatta slota nickini kazırsınız bi şekilde, bu slotu en hızlı xxxx dönmüştür. Youtube'a video atarsınız rise efsanesi diye uashıdjkmla

Yöneticilere çalışanlara değil bu laflarım. Stratejileri bu şekildedir, böyle tutacağını düşünüyorlardır eyvallah. Ellerine sağlık.

Son düzenleme:

huseyin35

Üye
Beta'da muhtemelen End Game üzerine duracaklar zindanlar aracılığı ile.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt