Neden böyleyiz??

ZeusHazretleri

Üye
Alıştık değil mi buglu,koxplu,makrolu,ittifaklı ve en önemlisi pahalı oyunu oynamaya. Bunlara senelerce ses çıkartmadık yada çıkartsakta sonuç alamadık...

Şimdi ise bir emek var ve en ufak hatalarda kötüleyip moral bozmakta üstümüze tanımıyoruz. Halbuki bu adamlar bize en güzel performansta açık bırakmadan bir oyun yapacaklarının sözünü veriyorlar. Neden böyleyiz neden anlayış göstermiyoruz neden az daha sabır etmiyoruz??

xRuLing

Üye
Çok Sabırsısız oyunu sorunlu çıkarmaktansa erteliyorlar anlamak istemiyorlar açacaklar sorun çıkacak bu seferde sorun çıktı siye ağlayacaklar

shady19071907

Üye
Herkes dilediği eleştiriyi yapmakta özgürdür, istediği şekilde eleştirir tabi ki hakaret etmeden ama oyun kapalı ve açık betayı görse ve bunun için bir eleştiri gelse anlarım. Daha ALFA'da yani en başlangıcında yani pvp haritası dışında hiçbir şey göremeyecekler. İşin komik yanı ne biliyor musunuz şimdi oyuna küfür edenler, ya da ben artık bırakıyorum diyenler 1 ay sonra ALFA sürecinde geri gelecekler. Burası Türkiye, bunlar gerçek yani. Ne yazık ki milletçe böyleyiz, her konuda. Ben böyle yazınca da işte bir iki tane tip çıkar işte istediğimizi yazamaz mıyız, sen admin misin derler. La ben ingilizce öğretmeniyim herkes kendi işini yapsın, işte KO kitlesinin eksi yönlerini arada görüyoruz kimse kusura bakmasın.

Brunkrow

Üye
Umarım "hemen çıksın, etsin, açın artık, bıktım, yeter artık, çok beklettiniz" düşünce yapısındaki toksik oyuncu kitlesinden bir an önce arınırız. İnsanlar stres atmak için oyunlara yöneliyor fakat bu kitle daha oyun çıkmadan kendini strese, sinire, toksikliğe bırakıyor...

Siyah34

Üye
Şimdi evet destek vermeliyiz. Lakin oyun ekibinin bir hatası da var bu da yeni bir ekip oldukları için. Önceden haber vermek oldu. Hatalarından ders çıkarcikalarin umudundayim. Ben hemen yarın çıksın kafasında biri değilim zaten ama bekleyen sabırsız insan çok. En azından oyun açılacağına kadar hazır olduktan sonra gün verirlerse daha iyi olur.
Bu gibi olaylar firmalar kötü günleri dır. Çok linç yerler önemli olanda bu olaylardan sonra ne yapacaklardır. Ya dimdik dururlar yada yok olup giderler. Bizim insanımız yıkımı sever ama bir okadar da destekleyen insan vardır. Bu oyundaki insanlar umut ediyorum ki destekleyen insanları görür ve yıkıcı insanlarin etkisine girmez.

TswX

Üye
oyun açılır nasılsa bukadar kasmaya gerek yok :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt