Neden bu cimrilik?

hoca42

Üye
Sunucu kopmalarından kaynaklı verilen telafi ödüllerinde oyunun ilk dönemlerinde çok bonkör olan yönetim neden son zamamlarda aşırı cimri ve garip davranıyor? Oyunun ortalama yaşı +30 yani bu oyunun %90 belki 95i çalışan insanlar, ödüllerin sabah 8 akşam 6 gece 12 gibi oyunun çok büyük bir kısmının olmadığı anda verilmesinin sebebi hikmeti nedir? Sunucu kopmalarında rowda exp kasan bir insanın kopma sonucu öldüğü için exp, bilgisayarının boşa açık kaldığı için de tl vs kaybettiğinin eve geldiğinde ise verilen telafilere kendisi katılamadığını gördüğünde oyundan ne kadar soğuduğundan haberiniz var mı? her üyeliğe actuion housedan günlük ayrı ayrı 3 adet exp sc gönderilse ve bu scler üzerine alındıktan 1 saat sonra silinse çok daha mantıklı ve makul olmaz mı?

Crafter DendroctonuS

Üye
Sunucu kopmalarından kaynaklı verilen telafi ödüllerinde oyunun ilk dönemlerinde çok bonkör olan yönetim neden son zamamlarda aşırı cimri ve garip davranıyor? Oyunun ortalama yaşı +30 yani bu oyunun %90 belki 95i çalışan insanlar, ödüllerin sabah 8 akşam 6 gece 12 gibi oyunun çok büyük bir kısmının olmadığı anda verilmesinin sebebi hikmeti nedir? Sunucu kopmalarında rowda exp kasan bir insanın kopma sonucu öldüğü için exp, bilgisayarının boşa açık kaldığı için de tl vs kaybettiğinin eve geldiğinde ise verilen telafilere kendisi katılamadığını gördüğünde oyundan ne kadar soğuduğundan haberiniz var mı? her üyeliğe actuion housedan günlük ayrı ayrı 3 adet exp sc gönderilse ve bu scler üzerine alındıktan 1 saat sonra silinse çok daha mantıklı ve makul olmaz mı?
size gene cimrilik şeklinde ödül verilmiş biz crafterlar napalım saatlerce toplama yapamadık ürün basamadık :D değil telafisi ismimizin geçtiği bir yer yok

Kitie

Üye
Ya beyler bir şey diyeceğim, bu oyunda binlerce oyuncu var ve herkes kendine göre düzenle istiyor. Ama bu istekler bana göre çok saçma.

kimyasal

Üye
30 luk sc mi istiyoruzi oyun sürekli çöküyor yada lag oluyor. Yönetim de özür mahiyetinde verdiği ikramların ne kadar dandik olduğundan şikayetçiyiz. Bu şey gibi oldu misafir evime geliyor bayat kurabiye ikram ediyorum, sonra kişi rahatsız olunca da ''misafir umduğunu değil bulduğunu yer'' lafı arkasına sığınıyorum gibi saçma.

N1pple

Üye
Fiyatlamalar full sürüm ama hizmet kalitesi erken erişim hatta beta seviyesinde. Erken erişimde mağazayı bu kadar faiş fiyatlamak oyunda bu kadar sorun varken yetersiz telafiler yapmak akıl işi değil. Kazanma kardeşim oyun bu kadar sorunluysa senden çıksın benden niye çıkıyor ben niye oyuncu olarak elimde olmayan sorun yüzünden zarar ediyorum? Bir ölümümde 100küsür milyon exp gidiyor bunu %25 bonusla kasmam için 500milyon 600milyon exp kasmam lazım bunun için 10-15saat row parası veriyorum ki kaybettiğim exp o 25bonusla geri gelsin diye. EEE yine sen kazandın kardeşim row aldım rpr aldım yine sen kazandın ben sadece kaybımı karşılamış olmak için bile sana para ödedim ne güzel dünya. Koyacaksın 1-2tane tek seferlik görev gidip yapıcaz ve o exp kaybımızı alıcaz bu kadar basit. Ben senin hatan yüzünden saatlerce verdiğim emeği kaybediyorum ve onu geri kazanmak için 10-15saatlik daha para veriyorum senin ürünlerine. Ver kardeşim o zaman herkese 10-15 saat row rpr ürünlerini ne bu cimrilik sen erken erişimde böyleysen full sürümde neler olur ben tahmin yürütmek istemiyorum.Erken erişimde bu kadar cimri olamazsın aksine gerekiyorsa kendi karından kısacaksın ama oyuncuyu mağduriyetinden kat kat karlı şekilde kurtaracaksın

kimyasal

Üye
Bazı insanlar şunu anlamıyor eskisi gibi insanların zamanı bu kadar boş değil, bu oyunların teknik aksaklıkları yüzünden benim değerli zamanım heba olmamalı mantığını kavramamız lazım. Şirketin mantığı şu arkadaşlar ; senin zamanını ve paranı alıp sana eğlenceli vakit geçireceğimdir. AFK balıkçılık konusunda da eleştirdiğimde kraldan çok kralcı bana muhalif oldu, ben evimdeki güçlü oyun makinasını (oyun UE5 anca kotarır yani) açık bırakıp balıkçılık yapacam ve beş para etmeyen balıklar gelecek diye eleştirdim. Bakın malum oyunda gelen free SC lerin kullanım tarihleri yok mesela.

the0fear

Üye
Bazı insanlar şunu anlamıyor eskisi gibi insanların zamanı bu kadar boş değil, bu oyunların teknik aksaklıkları yüzünden benim değerli zamanım heba olmamalı mantığını kavramamız lazım. Şirketin mantığı şu arkadaşlar ; senin zamanını ve paranı alıp sana eğlenceli vakit geçireceğimdir. AFK balıkçılık konusunda da eleştirdiğimde kraldan çok kralcı bana muhalif oldu, ben evimdeki güçlü oyun makinasını (oyun UE5 anca kotarır yani) açık bırakıp balıkçılık yapacam ve beş para etmeyen balıklar gelecek diye eleştirdim. Bakın malum oyunda gelen free SC lerin kullanım tarihleri yok mesela.
İşin kötü tarafı. 2k ultrada 144fps diablo 4 açan bilgisayarım ve 0 ses yapan fanım. Bu oyun açıkken 1241243 derecede son ses çalışıyor. Bu oyunu bütün grafikler en düşükte oynuyorum sırf bilgisayarımı zorlamasın diye ve bu oyuna aylık 1k üzeri para veriyor insanlar. En çok koyanda eleştirince, gelip ölümüne savunuyorlar. Bu gözler bu forumda aynı paraya 2 katı pot alalımmı anketine hayır oyu verip karşı çıkanları gördü :D. Adam aynı hizmete durduk yere daha fazla para ödemek istiyor

NewAgesElitt

Üye
Kaç gündür bunu düşünüyorum. İşlerine geldiklerinde biz official değiliz diyorlar. Oyunda problem mevcut kabul ediyorum yeni oyun ancak 85 Cap getirdiler. Bunu oyun kaldırmadı. Çok erken getirdiler bu 85 caple cep doldurmaya bakıyorlar. Problemler olabilir ancak bunu telafi etmek bu kadar zor değil. Rez taşı almaktan sıkıldım artık. Bu cimrilik yakışmıyor. Bütün umudum bitti artık eskisi gibi her şey daha güzel olacak diyemiyorum. Muhtemelen bu oyun oynamak için çok cep yakacak.

the0fear

Üye
Kaç gündür bunu düşünüyorum. İşlerine geldiklerinde biz official değiliz diyorlar. Oyunda problem mevcut kabul ediyorum yeni oyun ancak 85 Cap getirdiler. Bunu oyun kaldırmadı. Çok erken getirdiler bu 85 caple cep doldurmaya bakıyorlar. Problemler olabilir ancak bunu telafi etmek bu kadar zor değil. Rez taşı almaktan sıkıldım artık. Bu cimrilik yakışmıyor. Bütün umudum bitti artık eskisi gibi her şey daha güzel olacak diyemiyorum. Muhtemelen bu oyun oynamak için çok cep yakacak.
Malum oyunun sitesinde bir karşılaştırma yaptım şuanda açık açık rise online full pus alınmak istendiğinde diğer oyundan daha pahalı, afk exp kasılmak istendiğinde daha pahalı, ucuz olduğu tek konu pk scrolları bi onlar ucuz ama bir oyun kore yapımı bir oyun türk yapımı bir ülkede asgari ücret 1200 dolar birinde 430

osmangaziforum

Üye
aynı tarz bi konuda ben açmışım da burayada yazim dedim . exp scrool vericekseler insanlar kullansınlar diye vermeleri gerekmiyormu . kullanamayacağın saatte verdiklerinde hiç vermeseler daha iyi gibi sanki . 1 kez liğine verin herkese onlarda kullanabilsin . bence

hoca42

Üye
ve en çok üzüldüğüm nokta oyunun en dolu olduğu cumartesi günü server 4. kez koparken cicikuşların konserine bu kadar paralar harcanması. Maalesef ülkemizde oyuna para için bakıldığından dolayı sunucu halen dolu. Ama böyle giderse bu oyun offical bir server göremeyecek gibi

berktun

Üye
Maazallah dişe dokunur bi exp event ve telafi yapılırsa 3.royal preleri almayız :D
10 gündür afk exp kasamadım. Sabah bıraktım akşam geldiğimde dc olmuştu gece bıraktım sabah kalktığımda dc olmuştu. Ama %25 event geldi bu sabah kalktığımda yine dc olmuştu :D

N1pple

Üye
Maazallah dişe dokunur bi exp event ve telafi yapılırsa 3.royal preleri almayız :D
10 gündür afk exp kasamadım. Sabah bıraktım akşam geldiğimde dc olmuştu gece bıraktım sabah kalktığımda dc olmuştu. Ama %25 event geldi bu sabah kalktığımda yine dc olmuştu :D
Ben ilk çıktığı gün arkadaşlar arasında bu pre hiçbir işe yaramaz exp bittiği gibi kimse yüzüne bakmaz demiştim. İyi noktaya değinmişsin amaç royal pre ne kadar satarsak kar ne olsa bir daha almayacaklar kafası. Arkadaş bu kadar ince düşünmek yerine end gamede de kullanılacak içerikleri o preye eklemeyi akıl etmek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.85olunca da çok işimize yarayacak özellikler ekleyip sürekli alınır hale getirmeyi planlayamamak çok tuhaf. Neyse 95cap getirip plus royal pre falan yaparlar onu da :D

berktun

Üye
Ben ilk çıktığı gün arkadaşlar arasında bu pre hiçbir işe yaramaz exp bittiği gibi kimse yüzüne bakmaz demiştim. İyi noktaya değinmişsin amaç royal pre ne kadar satarsak kar ne olsa bir daha almayacaklar kafası. Arkadaş bu kadar ince düşünmek yerine end gamede de kullanılacak içerikleri o preye eklemeyi akıl etmek bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.85olunca da çok işimize yarayacak özellikler ekleyip sürekli alınır hale getirmeyi planlayamamak çok tuhaf. Neyse 95cap getirip plus royal pre falan yaparlar onu da :D
Böyle ufak tefek köylü kurnazlıklarına gerek yokki exp harici cazip kılabilirler ve bunu oyunun dengesini bozmadanda yapabilirler. Normal preyi kaldırsınlar. Royal alan adama 3 adet paket sunulsun xp farm ve pk paketi.
Xp paketi seçene rpr magic puppet power up ve exp sc verilsin.
Farm seçene peri ve mana potu verilsin
Pk seçene scler verilsin
Ne seçilirse seçilsin trade kapalı olsun. Exple işi biten farmcı gold artışı var periyle potta veriyor diye alır. Pkcı zaten sc masrafı yapıyorum prede olsun skill değişirim diye alır.
Exp kasan zaten mecburen alıyor.
Ha böyle bir güzellik yaparlar mı?
Hiç sanmıyorum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt