Ogi
Üye

Planlanmasa gelse çok tatlı olur 3 aya doğru gidiyoruzEvet Crafting çalışmaları devam etmektedir, bayramdan önce gelmesi planlanıyor.![]()
Planlanmasa gelse çok tatlı olur 3 aya doğru gidiyoruzEvet Crafting çalışmaları devam etmektedir, bayramdan önce gelmesi planlanıyor.![]()
Bilgilendirme gelecekmi neler geldi ne değişti vbEvet Crafting çalışmaları devam etmektedir, bayramdan önce gelmesi planlanıyor.![]()
Eğer dini bayramlardan bahsediyorsan ki iki tane dediğine göre evet, bu sene ikinci bayram önümüzdeki kurban bayramıHangi bayramdan önce,her sene iki tane bayram var ?
Burhan bey ciddi bir rehber olacağını söylemişti. Ama ne zaman yayınlanır bilemiyorum.Geliyor gelmekte olan
Bilgilendirme gelecekmi neler geldi ne değişti vb
Ya bana böyle gel abicim ya. Birde şunu talep ediyorum arada vlog çekermisiniz neler yaptığınızı ne zorluklar çektiğinizi vs atsanız merak ediyoruz da. 4 günde 1 atın mesela. Oyundan ziyade yerli ve milli bir proje olduğu için merak ayrı bir basıyor.Selamlar,
Güncellemeler aktif olarak yapılmaktadır. Yapılan her güncelleme oyuna yenilik geleceği anlamına maalesef gelmiyor. Optimizasyon çalışmaları, crash hataları ve bir çok arka planda teknik hatalar üzerinde güncellemeler yapılmaktadır.
Önümüzdeki gelecek olan yamada;
* Crystal Fortress War etkinliği ödüller ile birlikte aktif edilecek.
Ve bir kaç yenilik daha oyuna eklenmiş olacaktır.
Bu ay bol yenilik geleceğini söyleyebilirim..
İyi forumlar![]()
Güzel fikir bayağı iyi olur da öncelikle bu acil gelmesi gereken şeyleri bitirsinler sonra rahatlarlar diye düşünüyorum. O zaman rahatça en azından yaparlar.Ya bana böyle gel abicim ya. Birde şunu talep ediyorum arada vlog çekermisiniz neler yaptığınızı ne zorluklar çektiğinizi vs atsanız merak ediyoruz da. 4 günde 1 atın mesela. Oyundan ziyade yerli ve milli bir proje olduğu için merak ayrı bir basıyor.