Neden büyük yamalar gelmiyor. 1 ay oldu sanırım.

BySavas

Üye
benim tek istediğim büyük güncelleme optimizasyon umarım oyunu daha iyi hale getirirler hergün sabırsızlıkla bekliyorum.

BenGeldim

Üye
Selamlar,

Güncellemeler aktif olarak yapılmaktadır. Yapılan her güncelleme oyuna yenilik geleceği anlamına maalesef gelmiyor. Optimizasyon çalışmaları, crash hataları ve bir çok arka planda teknik hatalar üzerinde güncellemeler yapılmaktadır.

Önümüzdeki gelecek olan yamada;
* Crystal Fortress War etkinliği ödüller ile birlikte aktif edilecek.
Ve bir kaç yenilik daha oyuna eklenmiş olacaktır.

Bu ay bol yenilik geleceğini söyleyebilirim..
İyi forumlar :)
Ya bana böyle gel abicim ya. Birde şunu talep ediyorum arada vlog çekermisiniz neler yaptığınızı ne zorluklar çektiğinizi vs atsanız merak ediyoruz da. 4 günde 1 atın mesela. Oyundan ziyade yerli ve milli bir proje olduğu için merak ayrı bir basıyor.

mrares

Üye
Ya bana böyle gel abicim ya. Birde şunu talep ediyorum arada vlog çekermisiniz neler yaptığınızı ne zorluklar çektiğinizi vs atsanız merak ediyoruz da. 4 günde 1 atın mesela. Oyundan ziyade yerli ve milli bir proje olduğu için merak ayrı bir basıyor.
Güzel fikir bayağı iyi olur da öncelikle bu acil gelmesi gereken şeyleri bitirsinler sonra rahatlarlar diye düşünüyorum. O zaman rahatça en azından yaparlar.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt