Neden Cfwler Böyle?

Rosalindaa

Üye
Yaklaşık 2 aydır +80im 80den önce ne güzel her jobtan geliyordu 80 oldum olalı 2 aydır okçu ve priestten başka bişey gelmiyor aşırı sıkıcı geliyor uzaktan sadece ok atıyolar hadi diyelim bp ye göre eşleştiriyor yahu bu oyunda hiçmi bpsi düşük warrior mage yok kafayı yicem düzeltin artık şunu gına geldi her oyun okçu priest görmekten

Burtto

Üye
Irk ve job dengesizliği oyunun kanayan yarası.

Crafter DendroctonuS

Üye
Oyun yönetimi bu tip sorunları düzeltebilmesi için oyunu oynayan arkadaşlarımızın abilerimizin gençlerimizin anneler günü etkinliği , babalar günü etkinliği , kızılay haftası etkinliği , Dünya Tasarruf Günü etkinliği , ebeler haftası etkinliği vs vs gibi sürekli gereksiz isteklerine son vermeleri lazım ki adamlar ciddi sorunlarla ilgilensin

Tengrikut

Üye
etkinliklere lunaskar * protean aynı sayıda giriş yapıyor. Mesela 100 CFW etkinlik haritası açılıyorsa eşleştirmelerde ilk odalara girmeye çalışacaksın. savaş etkinliklerinde aylık-sezonluk savaş puanı+karakter seviyesi'nin etkisinin olduğunu düşünüyorum sistem ve internet hızının etkileri varmı bilmiyorum.

pvp etkinliklerine giriş şartlarının zorlaştırılması gerekiyor.

RickSancheZz

Üye
üst odalarda bu tür problemler yok takımlar eşit geliyor, ama alt odalarda bu sorunlar can sıkıcı ama yönetim ne yapabilir bilmiyorum, ya herkes giremeyecek job dengeli olacak, yada herkes girecek dengesizlikler olacak

beretta

Üye
towna düşen "exit" atıyor . exit atan afk kalan 10 maç giremesin yeter botların yüzünden 50-2 oyun bitiyor

Rosalindaa

Üye
üst odalarda bu tür problemler yok takımlar eşit geliyor, ama alt odalarda bu sorunlar can sıkıcı ama yönetim ne yapabilir bilmiyorum, ya herkes giremeyecek job dengeli olacak, yada herkes girecek dengesizlikler olacak
Üst oda alt oda ne ya? neden böyle birşey var?

İndeterminekolit

Üye
CFW lunaskarlar bedavaya kutu alsın diye yapılmış bir etkinlik. Artık girmiyorum %1 oranla kazandıgım bir etkinlik zaman kaybı

RickSancheZz

Üye
Neyin BP sıralamasından bahsediyorsunuz hesabımda 200 BP var, karşıma sürekli sembollü adamlar geliyor, bu oyunun adalet mekanizması çok kötü

Belki eşleşme hatası belkide proteandaki simgeli oyuncular cfw ye katılmadığı için lunaskarın simgelilerine proteanın simgesizleri denk geliyordur bilemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt