Neden Her Ağlayanın İstediği Yapılıyor?

Blue

Üye
Bilenler bilin oyun başından beri okçu oynayan bir ekibiz. Oyun başından beri 2 parti minimum takılıyoruz pk çıktığımızda. Bunun sebebi hasarların komik düzeyde olması fakat yönetimin o kadar amatör bir çalışma şekli var ki artık 3. partiyi toplamamız gerekecek gibi duruyor. Önce burda ağladılar diye hiçbir yerde olmayan bi şey yapıp okçu oynayanların hızını %25 kıstınız. Sonra tekrar ağladılar bu sefer stun atan skillin stunını iptal ettiniz. Peki 65 levelde 5 TL ederi olan charla 900 nova vuran, taşın arkasında olsun olmasın, hedefi görsün görmesin tekleme skillerini kullanıp adam öldürebilen mageler için ne yaptınız mesela? Aşırı amatörlük seziyorum. Forumda biri post açıyor okçu yavaşlasın diye 1 hafta sonra okçu yavaşlıyor zaten vurduğumuz hasar 300-350 full itemla.

Okçu oynamamızı istemiyorsanız açık açık diyin ki biz düzenlemeyi beceremedik, okçu oynamanızı istemiyoruz. Biz de dönelim asasa 1 parti görünmez gezip önümüze geleni tekleyip çıkalım.

Jacques

Üye
Dün nft pelerinlerle ilgili konuda isyan çıktı 30 dk da aldıkları kararı iptal edip oyuncuların istediğini yaptılar bu iyi bir şey ama kötü de bir şey oyuncuların aklıyla bu kadar hareket edilmez dinleyin evet ama bu kadar da değil aldığınız kararlar random kararlar mı ki bu kadar kolay iptal ediyorsunuz ürkütücü gerçekten.

TheZK

Üye
Kimse alınmasın şahsi görüşümdür. Okçu damageleri düzelse bile okçular 2-3 pt gezmekten vazgeçmez. İçlerine girdiğinde traktör tekerleği görmüş yılan gibi kalan charlardan bahsediyoruz. Yanlarına adam yaklaştırmamak için 2 pt geziyorlar damage çıkmadığından değil. 7 okcu 1 pri'nin olduğu pt de 300-350 damage demek anlık 2-2,5k arası damage demektir ki bu atılan antilerle bu 2 katına hatta teklemeye denk geliyor. 2 pt geziyorsanız adam kesemediğinizden değildir. Asas olarak konuşuyorum. Benden yavaş olmanız oldukça normal bir durum, ben sana yaklaşamıcam, koşmaya başlayınca sen kaçıcan ee ben geri döndüm sen vurucan oldu başka isteğin var mı

TheZK

Üye
Allah'tan malum oyundaki gibi mana çekme olayları yok bir de o olsa hepten battık. Uzaktan vur, 2 pt gez, ice lr at, ordan oraya zıpla, hızlı koş, TP skili de verilsin tam olsun. Daha ne istiyorsunuz?

Blue

Üye
Gerçekten çok garipsiniz ya madem benim hızımı alıyorlar asastan da görünmezliği alsınlar kardeşim ben görünmez adamın gelip 2k damage atmasını istemiyorum. Ya da bize de direk görünmezlik versinler. Siz oturmuş düzende herhangi bir şey başaramayıp burda düzeni kendi istediğiniz şekilde değiştirmeye çalışan low grade playerlarsınız bence başka bi şey değil. Maks canın 5k olduğu yerde bir magenin 900 vurmasına ses çıkarmayan adamlar okçu çok vuruyor okçu kaçıyor diyor burda. Bu nerfler böyle devam ederse düzeltilmezse clan olarak komple asasa geçeriz muhtemelen o zaman da karşı ırk hiç oyun oynayamaz bilginiz olsun. 3 parti asası kaldıracak malzeme yok kimsede :)

Unbeatable

Üye
Oyunda dünya adaletsizlik var gece gündüz ağladım bi tanesi bile düzelmedi neyden bahsediyorsun kardeş

Benbu

Üye
Magelere laf atan arkadaş hiç mage oynamamış yüzlerce defa tek yememiş anlaşılan ula mageler towndan bile cıkamıyor tek basına ne konusuyorsunuz? farm yapamıyor teklenmekten ha warriorlarda 3 atıyor orasıda ayrı 1vs1 de kimi kesebilecek mage? ne eline adam gibi staf takar staf olsa mp si düşer elite giyse ne vurur nede dayanıklı olur.
bi ara esc cok seri dediler yeterinde tekleyip zevk alamadıkları ellerinden kacırdıkları için şimdide yok tasın arkasından vuruyor napsın kardesım mageler size oyun zevkınızı üst doruklara cıkarması için soyunup townun onunde mı beklesın ? gercı kıyafetlı veya soyunuk farketmıyor tek yıyor her halükarda
Yok novası var bilmem ne tek mage novayla teklemeyle kimi alabilecek bana 1 tane allahın kulu çıksın konussun
1 partı mage novalıyor e novalayamayacaksa tasın arkasından vuramayacaksa adı ustunde BÜYÜ yeteneğinin ne anlamı var ayrıca;
1 parti warrior tp olma ile aynı anda vursa dagıtır
1 parti asas gorunmezlikle girer dagıtır
1 parti str pri healle dblerle dagırı
1parti okçu dagıtır
dolayısıyla toplu girilen EŞ ZAMANLI oynana her karakter dagıtır ekstra magelere def konusunda buff gelmeli tek yemek nedir la

TheZK

Üye
Gerçekten çok garipsiniz ya madem benim hızımı alıyorlar asastan da görünmezliği alsınlar kardeşim ben görünmez adamın gelip 2k damage atmasını istemiyorum. Ya da bize de direk görünmezlik versinler. Siz oturmuş düzende herhangi bir şey başaramayıp burda düzeni kendi istediğiniz şekilde değiştirmeye çalışan low grade playerlarsınız bence başka bi şey değil. Maks canın 5k olduğu yerde bir magenin 900 vurmasına ses çıkarmayan adamlar okçu çok vuruyor okçu kaçıyor diyor burda. Bu nerfler böyle devam ederse düzeltilmezse clan olarak komple asasa geçeriz muhtemelen o zaman da karşı ırk hiç oyun oynayamaz bilginiz olsun. 3 parti asası kaldıracak malzeme yok kimsede :)
Asasların görünmezliğinin çözümü var mı? Var. Basarsın skilini görürsün. Bu kadar basit. Ayrıca bu nece tehdittir yiğidim. Meydanlar senin gibi cengaver görmedi. Lütfen asas dizin de gözümüz player görsün.

Archantos

Üye
Magelere laf atan arkadaş hiç mage oynamamış yüzlerce defa tek yememiş anlaşılan ula mageler towndan bile cıkamıyor tek basına ne konusuyorsunuz? farm yapamıyor teklenmekten ha warriorlarda 3 atıyor orasıda ayrı 1vs1 de kimi kesebilecek mage? ne eline adam gibi staf takar staf olsa mp si düşer elite giyse ne vurur nede dayanıklı olur.
bi ara esc cok seri dediler yeterinde tekleyip zevk alamadıkları ellerinden kacırdıkları için şimdide yok tasın arkasından vuruyor napsın kardesım mageler size oyun zevkınızı üst doruklara cıkarması için soyunup townun onunde mı beklesın ? gercı kıyafetlı veya soyunuk farketmıyor tek yıyor her halükarda
Yok novası var bilmem ne tek mage novayla teklemeyle kimi alabilecek bana 1 tane allahın kulu çıksın konussun
1 partı mage novalıyor e novalayamayacaksa tasın arkasından vuramayacaksa adı ustunde BÜYÜ yeteneğinin ne anlamı var ayrıca;
1 parti warrior tp olma ile aynı anda vursa dagıtır
1 parti asas gorunmezlikle girer dagıtır
1 parti str pri healle dblerle dagırı
1parti okçu dagıtır
dolayısıyla toplu girilen EŞ ZAMANLI oynana her karakter dagıtır ekstra magelere def konusunda buff gelmeli tek yemek nedir la
Çok doğru söylemişsin toplu ve eş zamanlı oynayan herkes dağıtır.
Bu okçu oynayanların ağlaması sayesinde 3 defa nerf geldi prieste.

Bakıyorum DV de okçudan geçilmiyor. Kötü olan bir job neden bu kadar rağbet görüyor acaba?
Bize de 3 nerf geldi hatta 4
.Atak azaldı
.3-5 skill range azaldı
.Rush azaldı
.Stun skili kayboldu

Blue

Üye
Yahu hala mage savunuyorlar adam diyor ki mage oynamamış hiç. Yıllarımı mage teamlere vermesem tamam diycem de olmuyor işte bi gülme geliyor. 3-4 tane magenin bir partiyi indirmesi normal değildir. 7 magenin aynı anda vurdugu senaryoda inecek şekilde ayarlarsın. Sen mageye 900 vurdurursan max hp 5k iken ki o da prieest ya da def warrior hpsi okcu ve asasları 3300 max oluyor 4 mage bir partinin atackerlarını indirebilir demektir bu. Siz şu dmglerle hala mage öyle mage böyle diye ağlayabiliyorsanız size komut veren adamı değiştirin bence.

TheZK

Üye
Blue mage öyle ise git 3 pt mage diz kimsede o kadar mageyi kaldıracak eşya yok.

SELOXER

Üye
okçu jobunda bu kadar önemli bir yeteneği nerfleyebilme basiretini gösteren yönetimin diğer joblarada aynı kararlılıkda gereken müdahaleleri yapmasını bekliyor ve takip ediyorum. konuyu açan arkadaşada okçu olmayan herkes saldırmış bence koşu hızını nerflemek yerini hasarını nerflemek daha iyi olurdu sonuçta hızını azaltmak 2 parti okcuyu sadece mage pt ye yem etmek olur meleden yine kaçarak oynayabilecek

MaRaKeSH

Üye
Bilenler bilin oyun başından beri okçu oynayan bir ekibiz. Oyun başından beri 2 parti minimum takılıyoruz pk çıktığımızda. Bunun sebebi hasarların komik düzeyde olması fakat yönetimin o kadar amatör bir çalışma şekli var ki artık 3. partiyi toplamamız gerekecek gibi duruyor. Önce burda ağladılar diye hiçbir yerde olmayan bi şey yapıp okçu oynayanların hızını %25 kıstınız. Sonra tekrar ağladılar bu sefer stun atan skillin stunını iptal ettiniz. Peki 65 levelde 5 TL ederi olan charla 900 nova vuran, taşın arkasında olsun olmasın, hedefi görsün görmesin tekleme skillerini kullanıp adam öldürebilen mageler için ne yaptınız mesela? Aşırı amatörlük seziyorum. Forumda biri post açıyor okçu yavaşlasın diye 1 hafta sonra okçu yavaşlıyor zaten vurduğumuz hasar 300-350 full itemla.

Okçu oynamamızı istemiyorsanız açık açık diyin ki biz düzenlemeyi beceremedik, okçu oynamanızı istemiyoruz. Biz de dönelim asasa 1 parti görünmez gezip önümüze geleni tekleyip çıkalım.

Merhaba üstat öncelikle ağlayanlar başlığın için sana yakışmadı belirtmek isterim. Kimse adına değil kendi adıma yazıyorum priest oynuyorum evet az vuruyor görünüyorsunuz ama çok kalabalık ekiplerle dolaşıyorsunuz. asas bile gelip sizi yakalayamıyor neden lup, step back rush ice alan skilleri daha neler neler hangi classda bu kadar kaçış mekaniği var. Biz cz de hiç göremedik dibimize girip 3-5 ok atan okçu hep 40 mt reden vur geri doğru koş buna oyun diyorsa mageyi de suçlayamazsın. Kendim melee priestim sizi kovalamaktan oyun oynuyamıyoruz. gene çok fazla kaçış skilin var bana kalsa rush tamamen okçudan alınmalıydı.

jobulani

Üye
Mage elini kaldırıp skill atana kadar, okçu da Mage kadar hasar atıyor. Onu neden söylemiyorsun? Kaldı ki mage novasını göz göre göre hiçbir okçu party yemez. Zaten mageler de bunun farkında olduğu için ya karambol sırasında saldırı yapar ya da pusu atar. Oyuna gelen her nerfte bi mage muhabbeti dönüyor anlamadım gitti.

Blue

Üye
Merhaba üstat öncelikle ağlayanlar başlığın için sana yakışmadı belirtmek isterim. Kimse adına değil kendi adıma yazıyorum priest oynuyorum evet az vuruyor görünüyorsunuz ama çok kalabalık ekiplerle dolaşıyorsunuz. asas bile gelip sizi yakalayamıyor neden lup, step back rush ice alan skilleri daha neler neler hangi classda bu kadar kaçış mekaniği var. Biz cz de hiç göremedik dibimize girip 3-5 ok atan okçu hep 40 mt reden vur geri doğru koş buna oyun diyorsa mageyi de suçlayamazsın. Kendim melee priestim sizi kovalamaktan oyun oynuyamıyoruz. gene çok fazla kaçış skilin var bana kalsa rush tamamen okçudan alınmalıydı.
Kalabalık dolaşıyoruz çünkü hasarımız yok hocam. Kimse bunu anlamak istemiyor. Ben torment yediğim zaman ortalama itemli bir warrior bana 1600 kapatıyor. Ben tormentli warriora 450-500 ya vuruyorum ya vuramıyorurm. Aşırı dengesizlik var. 450 vura vura warrior kesemeyeceğim için 2 parti geziyorum npmi ikiye bölüyorum kazancımı pay ediyorum yine de op job ilan edilip bi şeylerimiz alınıyor elimizden. Birileri okçu güçlü dedi diye okçuya direk nerf atan yönetim cidden çok acemice iş yapıyor.

Archantos

Üye
Sorunu yaratan Cavbellanın 3 parti okçu ile çıkması ile başladı aslında sorunun temel kaynağı bu.

Zamanın da damagelerimizi ve 3-5 rangesini bozdular. Klan olarak bazen meleeler ile kafa kafaya giriyoruz hem eğlence hem denemek için.

75 Cap gelmiş iken nerflerin başlaması direk saçma oldu keşke 75 Cap pksını bir atsaydık daha sonrasında bu tarz konular kim fazla bozuyor metayı ona göre nerfletseydik.

Alkoer

Üye
Kalabalık dolaşıyoruz çünkü hasarımız yok hocam. Kimse bunu anlamak istemiyor. Ben torment yediğim zaman ortalama itemli bir warrior bana 1600 kapatıyor. Ben tormentli warriora 450-500 ya vuruyorum ya vuramıyorurm. Aşırı dengesizlik var. 450 vura vura warrior kesemeyeceğim için 2 parti geziyorum npmi ikiye bölüyorum kazancımı pay ediyorum yine de op job ilan edilip bi şeylerimiz alınıyor elimizden. Birileri okçu güçlü dedi diye okçuya direk nerf atan yönetim cidden çok acemice iş yapıyor.
Warior 1600 vuruyor ok.

Okçuda 1600 vursa solo mu oynayacaksınız?

Yoksa 2 party 14x1600 dmg atıp herkesi öpecekmisiniz?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt