Neden Her Ağlayanın İstediği Yapılıyor?

Blue

Üye
Zaten doğru çalışmıyor skill konuyla ilgili onlarca şikayet edildi ancak düzeltmediler. İlk bastığında hiç bir zaten çalışmıyor. Full mp magede 255 + 111 magıc bonus var ve hp si boşta 920 bırakta nova ile 900 vursun. Görev itemlerini alıp dw ye çıkıyorsunuz sonra mage çok vuruyor diye ağlıyorsun. itemlerinde resist koruma var skillerinde resist koruma var ama magenin takı ve skillerinde koruma yok ne yapsın mage senle tek tek vs mi atsın ? Yönetim versin int magelerin kitleme özelliğini tüm mageler olsun lr int o zaman görürüm sizi ağlarsınız mage nova atsın diye.
Benim charım senin clanını alır kankam bilmeden konuşma lütfen.

Alkoer

Üye
@Blue ben çok çok iyi anlıyorum dostum. Priest oyuncusuyum pk da iş yapamıyorum ve pk çıkmıyorum ne solo ne 9999 parti olarak.

Sen inatla kendi işine geldiği gibi konuşmaya devam....

TheZK

Üye
@Blue melee pt'lerin okçu almama sebebi, asas ya da warrior gibi hedefe vuramamalarıdır. Damage çıkmaması değil. İsim verildiğinde sen oku atarsın ama o ok başkasına çarpabilir bu da rakibe gelecek damageyi düşürür rakibin kurtulmasına sebep olabilir. Ben senin dediklerini okçu ve asas player'i olarak çok iyi anlıyorum. Ama sen şunu anlamak istemiyorsun. Okçu şu an 250 damage vuruyor diyorsun. Komut'a uyan bir pt'de 7 adet okçu anlık olarak 1.750 damage çıkartır. 2 saniyede 1 ok atıp 1.750 damage çıkartırsan rakibin kim olursa olsun her türlü yıkarsın. Dediğin gibi olmuyor vuramıyoruz diyorsan o sizin partynizdeki uyum eksikliğidir. Hızının düşürülmesi oldukça mantıklı bir karar olmuş. Uzak mesafeli oynayan bir karakterin bir o kadar da hızlı olması oldukça mantık dışı.

Asas'ın damageleri yeterli diyorsun, asasın damage çıkarttığı en fazla 2 hadi bilemedin 75 cap ile 3 skil var, geri kalanı 300 400 vuruyor, ama ben asasların benim yan skillerim 300 vuruyor dediğini duymadım. Mage dediğin bir önceki mesajlarda arkadaşların anlattığı gibi zaten sabit oynayan bir char ve yem olması çok kolay, magelerdeki en büyük sorun bence çok vurması değil Stattlarının dengesiz olması, yani bir mage damage çıkartmak için hem canından hem de defansından feragat etmek zorunda.

Bence mage karakteri defans yönünden zayıf ama can yönünden güçlü olmalı, warrior karakteri ise defans yönünden güçlü can yönünden zayıf olmalı, kimse demesin bana şimdi o zaman mageler warriorlara tek atar diye, çünkü aynı mantıkla asaslar/warriorlar da magelere tek atar, oyun sadece tak itemini oraya buraya koş adam gördüğünde vur oyunu değil, strateji, öngörü ve el göz koordinasyonu da istiyor. Magelerin fazla vurmasının sebeplerinden biri de oyunda şu an resis olayının dip seviyelerde olması, joblardaki ortalama resis seviyesi 20 30 sularında. Resis ve can üzerine damage çıkartan bir karakterin fazla vurması bu durumdayken sence de normal değil mi, Asas/Warriorların mageye fazla vurduğu gibi?

Bana göre warriorların hem can hem de defans yönünden abartılı şekilde önde olması saçma, bir yerden feragat etmesi gerekiyor. Mageler de aynı şekilde damage çıkartmak için tek yemeyi göze alıyorlar. Mage damagesinin sadece MP değil de INT-MP karışık olarak dengeli olması gerekiyor ki mageler de epik seviyede eşya giyebilsin.

Okçular kaçış dinamikleri oldukça fazla, zıplayabiliyorsunuz, son güncellemeden sonra asaslar harici tüm karakterlerden hızlısınız, mage veya melee pt'ye yem olmak gibi bir durumunuz yok pusu yemediğiniz sürece, zaten mesafeli oynayan karakterlersiniz yem de olmayın bir zahmet, toplu şekilde damage çıkartarak çok rahat istediğiniz pt ile kapışma imkanınız zaten var. Mesafeli oynayısınızdan dolayı damagelerinizin bir melee karaktere göre daha az olması çok normal. Uzak mesafeden fazla damage vurmanız da diğer tüm joblar için anti bir durum hem mesafeli hem fazla vuruş sence de haksız rekabet değil mi?

Asaslar için konuşmak gerekirse, asas karakteri yakın dövüşte minoru aktif olarak kullanan bir karakter ve 7-8 basmada mana sıfırlanıyor, canı da orta seviyelerde olduğu için toplu pk içinde asas dayanamaz. Evet asas karakteri seri olan ve topluluk içinde gezmektense suikast düzenleyip anlık damage çıkartıp kill alan bir karakter, ama biz demiyoruz ki asas manası yetmiyor manayı arttırın minor çok mana yiyor düşürün diye. Asas o kadar kişinin arasına girerse dengesini de kendisi kurucak.

INT priest için bir şey söyleyemicem henüz deneyimim olmadı ama BP oynadım aylarca ne kadar sağlam dizersen diz gariban karakter zaten çok ellemeyin bence bp'yi, gelen vuruyo giden vuruyo, Battle Priest gören Free Battle Point diyerek üstüne koşuyor zaten hor görmeyin.

UNDERT0KER

Üye
Magelerin şu oyuna zerre katkısı yok. Adamlar pazardan item almıyor item eritmiyor iteme ihtiyaçları dahi yok 8 kişi toplanıp geliyorlar taş arkası vuruyorlar gate çekip kaçıyorlar. Sonra Arkadaş R.o.w dropları kalksın pazarda item birikmesi olmasın diyorsunuz. Arkadaş mageler pk'da güçlü olduğu sürece diğer joblar item alıp basmaz takmaz item de birikir tabii.

TheZK

Üye
Magelerin şu oyuna zerre katkısı yok. Adamlar pazardan item almıyor item eritmiyor iteme ihtiyaçları dahi yok 8 kişi toplanıp geliyorlar taş arkası vuruyorlar gate çekip kaçıyorlar. Sonra Arkadaş R.o.w dropları kalksın pazarda item birikmesi olmasın diyorsunuz. Arkadaş mageler pk'da güçlü olduğu sürece diğer joblar item alıp basmaz takmaz item de birikir tabii.
Aynen öyle. O yüzden mage damagelerine MP+INT dengesi gelmesi gerekiyor ki item dizmeye başlasınlar biraz katkıları olsun. Fll MP veren mage çok fazla damage vuruyor ve eline aldığı en dandik +8 Staff ile yeterli hatta fazla damageler çıkartıyor. INT versin, staffını armorunu değiştirsin ki mage eşyaları da değerli olsun mageler de katkı sağlasın. Drop alıyorsun epik mage staffı, parçalayınca aldığın 2 adet taş daha değerli oluyor.

Brahindul

Üye
@Blue

Bana göre warriorların hem can hem de defans yönünden abartılı şekilde önde olması saçma, bir yerden feragat etmesi gerekiyor. Mageler de aynı şekilde damage çıkartmak için tek yemeyi göze alıyorlar. Mage damagesinin sadece MP değil de INT-MP karışık olarak dengeli olması gerekiyor ki mageler de epik seviyede eşya giyebilsin.
bu kısmı doğru bulmuyorum. warrior menzilden ve alan hasarından feragat ediyor. mageler damage çıkartmak için tek yemeyi göze alıyorlar ama, hem menzilli tekli hasar hem de menzilli alan hasarı vurabiliyor. warriorda ikisi de yok, buna karşın dayanıklılığı ve tekli hedef hasarı var. warriorun can ve defans yönünden önde olmaması asıl saçmalık olur

Bora321

Üye
Okçular yüzünden haftalarca oyun oynayamadık towndan bile çıkamadık sayelerinde asas kadar atik mage kadar da kıyıcıydılar. Hem istiyorlar ki kaçsınlar kimse yakalamasın hem de istiyorlar ki düşmesinler. Arkadaşım magenin novasından bahsediyorsun mage sana zaten kafa atamıyor kaçıyorsum pusudan yakalıyor noba düşene kadar çil yavrusu gibi saniyesinde dağılıyorsun. E napıyor arkadan bi yersen yakalayabilirse yakalıyor onda da bi zahmet düş be düş yani 3 parti 50 metreden adam kesiyorsunuz herkesten hızlı koşuyorsun yanına kimseyi yaklaştırmıyorsun ee nolcak bu böyle bi kere asas kdar hızlı koşması saçmalık o konuda hiçbir şey demeye hakkınız yok hem uzaktan sıkacaksın hem de vın diye uzayacaksın he mageleri tek atıp kesiyorsunuz ona rağmen hala ağlıyorsunuz kusura bakmayın da bu kadar ağlıyorsanız siz kötü oynuyorsunuz kardeşim kimsede bi şey aramayın kendinize bakın önce

CoderWho

Üye
Bilenler bilin oyun başından beri okçu oynayan bir ekibiz. Oyun başından beri 2 parti minimum takılıyoruz pk çıktığımızda. Bunun sebebi hasarların komik düzeyde olması fakat yönetimin o kadar amatör bir çalışma şekli var ki artık 3. partiyi toplamamız gerekecek gibi duruyor. Önce burda ağladılar diye hiçbir yerde olmayan bi şey yapıp okçu oynayanların hızını %25 kıstınız. Sonra tekrar ağladılar bu sefer stun atan skillin stunını iptal ettiniz. Peki 65 levelde 5 TL ederi olan charla 900 nova vuran, taşın arkasında olsun olmasın, hedefi görsün görmesin tekleme skillerini kullanıp adam öldürebilen mageler için ne yaptınız mesela? Aşırı amatörlük seziyorum. Forumda biri post açıyor okçu yavaşlasın diye 1 hafta sonra okçu yavaşlıyor zaten vurduğumuz hasar 300-350 full itemla.

Okçu oynamamızı istemiyorsanız açık açık diyin ki biz düzenlemeyi beceremedik, okçu oynamanızı istemiyoruz. Biz de dönelim asasa 1 parti görünmez gezip önümüze geleni tekleyip çıkalım.
Sonuna kadar katılıyorum arkadaşım sana. Zaten neyin kafasını yaşıyorlar anlamıyorum lan karşında 2 party okçu gelmiş ben bunlara ölüyorum diye ağlıyo :D Hayır bide rush I , Rush II diye saçmalamışlar. Asas zaten haddinden fazla uzaktan vurabiliyor ona %100 koşu veriyor okçuya %75 , komik gerçekten çok komik. Yapılan düzenlemeler bariz şekilde gösteriyor ki pvp sunuculardan farksız yönetiliyor burası. Hatta bazı malum oyunun pvp sunucuları buradan çok daha başarılı yönetiliyor. İyice oyundan soğutmaya başladılar. Oyunun ilk tanıtımından bu yana 50-60 kişilik ekip ile gelicez diye karar verdik adamlar ilk başlardaki bu tutumları görünce saldı ben de direniyorum illa düzelir illa toparlar diye ama inatla daha kötü yapıyolar.

Chico

Üye
Gerçekten çok garipsiniz ya madem benim hızımı alıyorlar asastan da görünmezliği alsınlar kardeşim ben görünmez adamın gelip 2k damage atmasını istemiyorum. Ya da bize de direk görünmezlik versinler. Siz oturmuş düzende herhangi bir şey başaramayıp burda düzeni kendi istediğiniz şekilde değiştirmeye çalışan low grade playerlarsınız bence başka bi şey değil. Maks canın 5k olduğu yerde bir magenin 900 vurmasına ses çıkarmayan adamlar okçu çok vuruyor okçu kaçıyor diyor burda. Bu nerfler böyle devam ederse düzeltilmezse clan olarak komple asasa geçeriz muhtemelen o zaman da karşı ırk hiç oyun oynayamaz bilginiz olsun. 3 parti asası kaldıracak malzeme yok kimsede :)
Yok abicim sen garipsin. 10 kişi ne alaka derken senin onlara garip demen sende bir terazi hatası olduğunu gösteriyor. Okcular kanser gibi oynuyor int priest olduğum zaman bile ki defansım 1200lere ulaşıyor tık tık tık bir bakmışsın yerdesin. Hızını kesmeleri isabet olmuş çünkü vs de bile döne döne kaçıyorsunuz. Vs de kaçma sadece arkadan birisi geliyorsa yapılmalı biraz oyun adabı lazım. Bak okçuya görünmezlik meselesi olabilir en azından kaça kaça vs yapmazsınız. Ama beni ne warrior alabiliyor ne de assas alabiliyor ama okçu kesebiliyor hasarınız yüksek kardeşim hele ki stun attınızmı bazen skill vuramadan ölüyorum yarı int priest olarak. o yüzden biraz nerf size ve oyuna kalite katacaktır. Kendi açından bakmadan objektif yorumlara açık olmalısın.

Burtto

Üye
Bilenler bilin oyun başından beri okçu oynayan bir ekibiz. Oyun başından beri 2 parti minimum takılıyoruz pk çıktığımızda. Bunun sebebi hasarların komik düzeyde olması fakat yönetimin o kadar amatör bir çalışma şekli var ki artık 3. partiyi toplamamız gerekecek gibi duruyor. Önce burda ağladılar diye hiçbir yerde olmayan bi şey yapıp okçu oynayanların hızını %25 kıstınız. Sonra tekrar ağladılar bu sefer stun atan skillin stunını iptal ettiniz. Peki 65 levelde 5 TL ederi olan charla 900 nova vuran, taşın arkasında olsun olmasın, hedefi görsün görmesin tekleme skillerini kullanıp adam öldürebilen mageler için ne yaptınız mesela? Aşırı amatörlük seziyorum. Forumda biri post açıyor okçu yavaşlasın diye 1 hafta sonra okçu yavaşlıyor zaten vurduğumuz hasar 300-350 full itemla.

Okçu oynamamızı istemiyorsanız açık açık diyin ki biz düzenlemeyi beceremedik, okçu oynamanızı istemiyoruz. Biz de dönelim asasa 1 parti görünmez gezip önümüze geleni tekleyip çıkalım.
Bos yapmissin benim 2. Karakter okcu golden bow 7 ve gorev itemleriyle 400 civari vuruyorum cogu kisiye ve okcu fazla op idi gayet dengeli oldu bu sekilde sira magede insallah tekli skilleri durvarin arkasindan vuramayip menzilleride kisaldimi tamamdir bu is

priesttt

Üye
magelere 1500 1500 vuran warrior, 3900 damage vuran asas, 1100 1100 ok atan okçular, magelerin çok güçlü olduğunu hayıflamış. Adam istiyor ki mage escape atamasın direk keselim adam elindeki war schte 7 e stafla mı dalsın 200 defansı 3-4k canıyla ? teklemesi ile 500 600 vurduğu mageye laf ediyor, ne yapalım mesela mageye bro ? meteeorla 300 vurmasınımı isteyelim,

murolity

Üye
Aynen öyle. O yüzden mage damagelerine MP+INT dengesi gelmesi gerekiyor ki item dizmeye başlasınlar biraz katkıları olsun. Fll MP veren mage çok fazla damage vuruyor ve eline aldığı en dandik +8 Staff ile yeterli hatta fazla damageler çıkartıyor. INT versin, staffını armorunu değiştirsin ki mage eşyaları da değerli olsun mageler de katkı sağlasın. Drop alıyorsun epik mage staffı, parçalayınca aldığın 2 adet taş daha değerli oluyor.
mage int olduğunda kitleme özelliği yok bildiğin mp gibi oluyor neden ataktan kesip defans arttırayım ? Magenin amacı toplu hareket etmesi ne yapsın mage stafla mele mi kessin ? Magenin zaten itemi var kimse item takmadan 255 + 111 mp ye ulaşamaz siz önce meleye bakın görev itemleri ile dw de takılıyor sonra ölüyor sonra başlıyor ağlamaya mage çok vuruyor diye. Senin uniq takın nasıl 20 gb ise benim chaos takılarımda 20 gb sen senin uniq takını nasıl alamıyorsan bende alamıyorum ve onun yerine senin gibi epik takı takıyorum. Sonra mage item almıyor diyorsun yahu mp magenin stafı bile yok. Sen eline onlarca farklı atak ve özellikle silahlar alabiliyorken mage de bu durum böyle değil. Mageler yüzünden ağlamayan yok geçin mage oynayın yine ağlayacaksınız. Çünkü bir planınız bir stratejiniz ve playerliğiniz yok. Admin size edit char versin 3 gün sonra ağlamaya devam edersiniz.

Archantos

Üye
mage int olduğunda kitleme özelliği yok bildiğin mp gibi oluyor neden ataktan kesip defans arttırayım ? Magenin amacı toplu hareket etmesi ne yapsın mage stafla mele mi kessin ? Magenin zaten itemi var kimse item takmadan 255 + 111 mp ye ulaşamaz siz önce meleye bakın görev itemleri ile dw de takılıyor sonra ölüyor sonra başlıyor ağlamaya mage çok vuruyor diye. Senin uniq takın nasıl 20 gb ise benim chaos takılarımda 20 gb sen senin uniq takını nasıl alamıyorsan bende alamıyorum ve onun yerine senin gibi epik takı takıyorum. Sonra mage item almıyor diyorsun yahu mp magenin stafı bile yok. Sen eline onlarca farklı atak ve özellikle silahlar alabiliyorken mage de bu durum böyle değil. Mageler yüzünden ağlamayan yok geçin mage oynayın yine ağlayacaksınız. Çünkü bir planınız bir stratejiniz ve playerliğiniz yok. Admin size edit char versin 3 gün sonra ağlamaya devam edersiniz.
Haklı ve ya haksız herşeyi bir noktada geçtim.

Okçu ırkının kalabalık olması ve karusların birlikte hareket etmesi eziyet yarattı mı yarattı evet bu 65 metada bunlar oldu.

Tekrar söylüyorum 75 meta getirip bu denli oynama yapmaları çok saçma oldu. Herkes 75 olup pk dönene kadar bekleyip ona göre önlem almaları gerekiyordu.

Stuning Bolt skilimiizi açtığın tek konu ile nerflettin. Artık skill hiç stun atmıyor teşekkürler. Yeni bir konu açıp bizi oyundan sildirirsen memnun olurum bu arada :)

Ayrıca Pk'da tüm etkenleri göze alırken okçu skillinin objelere çarpmasını , 3-5 rangesinin düzgün çalışmamasını etrafımızda dönerek vuranlara birşey yapamamızı rakibe vururken sabit kalışımızı yazmamışsınız. Bu detayları inceleyerek ve 75 meta tamamen denenmeden konuşmak çok saçma oldu.

Bütün bu dediklerim tüm joblar için geçerlidir. Okçuya özel olarak değil..

murolity

Üye
Haklı ve ya haksız herşeyi bir noktada geçtim.

Okçu ırkının kalabalık olması ve karusların birlikte hareket etmesi eziyet yarattı mı yarattı evet bu 65 metada bunlar oldu.

Tekrar söylüyorum 75 meta getirip bu denli oynama yapmaları çok saçma oldu. Herkes 75 olup pk dönene kadar bekleyip ona göre önlem almaları gerekiyordu.

Stuning Bolt skilimiizi açtığın tek konu ile nerflettin. Artık skill hiç stun atmıyor teşekkürler. Yeni bir konu açıp bizi oyundan sildirirsen memnun olurum bu arada :)

Ayrıca Pk'da tüm etkenleri göze alırken okçu skillinin objelere çarpmasını , 3-5 rangesinin düzgün çalışmamasını etrafımızda dönerek vuranlara birşey yapamamızı rakibe vururken sabit kalışımızı yazmamışsınız. Bu detayları inceleyerek ve 75 meta tamamen denenmeden konuşmak çok saçma oldu.

Bütün bu dediklerim tüm joblar için geçerlidir. Okçuya özel olarak değil..
Stun oranını yanlış yapmışlar tek bir konu ile değil teknik desteğe gelen biletleri yayınlasınlar okçular bile rahatsızdı konudan. Şimdi kitleme için bir şey olması lazım. İşte mage int takılar takarsa kitleme oranı artıyor. İyi de okçu da alan skili ve 100% kitleme çok saçma yani. Kitleme de hiç bir şey yapamıyorsun pot dahi basamıyorsun ancak mage kitlediğinde pot basabiliyorsun. Skill tamamen hatalıydı muhakkak bir kitleme olmalı ama 100% de değil. Priestte resist koruma var o bile kitleniyor. Bunun koruma ile de alakası filan yoktu. Tamamen hatalı bir skill idi ve düzeltildi. Hepsi bu

Blue

Üye
magelere 1500 1500 vuran warrior, 3900 damage vuran asas, 1100 1100 ok atan okçular, magelerin çok güçlü olduğunu hayıflamış. Adam istiyor ki mage escape atamasın direk keselim adam elindeki war schte 7 e stafla mı dalsın 200 defansı 3-4k canıyla ? teklemesi ile 500 600 vurduğu mageye laf ediyor, ne yapalım mesela mageye bro ? meteeorla 300 vurmasınımı isteyelim,
Şu oyunda 1100 vuran 2-3 tane okcu vardır anca onlar da bow + kıyafet 8 set yapıp takı fulleyenlerdir. Boşa abartıyorsun

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt