Neden? Neden? Neden

TheKRZM

Üye
Oyuna bir süre ara verdikten sonra tekrar döndüm. Güzelce bir miktar bayılıp itemleri ayarladıktan sonra pus'larıda fulledim. Sonra başladım exp kasabileceğim parti aramaya.

1. Gün aradım Haddar'da herkes clan parti clan dışı kimse yok zaten yazsanda cevap yok. Neyse Solo Zindan - ZindanDungeon biraz exp felan idare ettik.
2. Gün aradım Haddar aynı keza aynı adamlar aynı slotlar cevap yok. Solo Zindan- Gorup Zindan yine drop yok exp idare ettik.
3. Gün aradom Haddar aynı adamlar aynı slotlar yine cevap yok. Solo Zindan - Belki akşam girerim yada itemleri satar oyunu bırakırım.

Ya lanet olsun arkadaş siz bu oyunu açarken bizlere solo oyuncu mağdur edilmeyecek dediniz ben exp kasmak için 7 kişi daha bulmak zorunda mıyım ? solo Zindan 63 lvl bir chara tek seferde en fazla %7 exp veriyor. Group zindan daha iyi ama onda bile gidip 7 kişi bulmak zorundayım. Ya ben bu canına yandığımın oyununu neden solo oynayamıyorum ? Niye tutamayacağınız sözler veriyorsunuz insanları umutlandırıyorsunuz ? Exp kasan adam kalmamış sürünüyoruz. Çözün artık su lanet olası sorunu !

N3v3N

Üye
Solo olarak görev yapman da çok zor. Partye mecbursun. :(

Porteur

Üye
Death Valley'e çıktığınızda,'' Solo oynıyamıyorum, yanıma npc priest,warrior ve rogue verin..'' diyecek misiniz?

TheKRZM

Üye
Death Valley'e çıktığınızda,'' Solo oynıyamıyorum, yanıma npc priest,warrior ve rogue verin..'' diyecek misiniz?

kardeşim sen şaka mısın ? 63 LVL'im şuan exp kasacak harpy ve SS hariç parti yok diyorum. sen gelmş nelerden bahsediyorsun.

emrdrc

Üye
En kısa zamanda clan bul kardeşim kendine...
İlerde solo oyuncular için ekstra zindan felan açarlar mı bilemem :S

Alkoer

Üye
Şuan row assistan hariç parti zor bulunuyor bu bir gerçek. Direkt partiden lafa girdim çünkü solo diye bir durum yok oyunda. Verilen sözler filan hepsi boşmuş.

Yok efendim parti ile oynayan adam 1 ayda son lv gelecekmiş ama solo oynayan adam 3 ayda gelecekmiş bu söylenilen laflar hep havada kaldı.

Size tavsiyem: grup ve solo zindanlardan sonra rowa çalışan kanallarda parti aramanız. Rowa kendi masrafını çıkarıyor gibi en kötü ihtimal. 65lv ile birlikte grup zindan çok daha iyi xp veriyor. Ayrıca 65+ yeni yüksek xp veren görevler var.

Bende solo oyun hastası bir oyuncu olarak söylüyorum sabır edin biraz. Pk çıkacak seviye gelince herşey değişir. Hangi job olduğunuzu söylememişsiniz ama önemli değil bence iteminiz güzelse. Şuan oyundaki en zevkli kısım pk.

Defender0fSekiLBiRi

Üye
+68 warrior, priest ya da rogue isen sabah saat 9 - 10 gibi h3 de sek aç açıklamaya ROW + RPR + EXP yaz 5dakika içerisinde parti isteği gelir. Deneyimle sabit.

TheKRZM

Üye
Şuan row assistan hariç parti zor bulunuyor bu bir gerçek. Direkt partiden lafa girdim çünkü solo diye bir durum yok oyunda. Verilen sözler filan hepsi boşmuş.

Yok efendim parti ile oynayan adam 1 ayda son lv gelecekmiş ama solo oynayan adam 3 ayda gelecekmiş bu söylenilen laflar hep havada kaldı.

Size tavsiyem: grup ve solo zindanlardan sonra rowa çalışan kanallarda parti aramanız. Rowa kendi masrafını çıkarıyor gibi en kötü ihtimal. 65lv ile birlikte grup zindan çok daha iyi xp veriyor. Ayrıca 65+ yeni yüksek xp veren görevler var.

Bende solo oyun hastası bir oyuncu olarak söylüyorum sabır edin biraz. Pk çıkacak seviye gelince herşey değişir. Hangi job olduğunuzu söylememişsiniz ama önemli değil bence iteminiz güzelse. Şuan oyundaki en zevkli kısım pk.

Char Priest. 7 Arch 8 Set Travellers Set - Belt Of Curse - Holy Priest Ring - Knight's Earring. Yani suan bunun üstü çok para demek ve exp için gayet iyi. aksam saatlerinde grave guard parti buldum bıraktım karakteri. bakalım

Geoo

Üye
75 olduktan sonra oyunda yapcak çok birşey yok açıkçası pk çıkıyım 1 tur diyeceksin bp sin full itemde alsan bi işe yaramaz sıkılır çıkarsın umarım oyuna bi düzen getirirler. oyuna giriyorum boş boş dolanıp çıkıyorum yapacak hiç birşey yok maalesef

Nart

Üye
Yayınlarda da yeni başlayacak olanlara NFT ile karakter almayı tavsiye ediyorum. 0'dan char kasmak hem zor hem daha maliyetli.

NFT olarak güvenli olarak karakter satın alabilirsiniz.

Nyrei

Üye
az sosyal ol kanka sende, burası bir dünya bu yalnızlığın beni aşırı üzdü. Arkadaş olalım mı?

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt