Neden Sadece Death Valleyde Toplanıyor Dungeon Partiler ?

IBoRiS

Üye
Bir sürü yer varken neden Zaten fps sıkıntısı yaşanan dv haritasında toplanıyor dungeon partiler?pvp sırasında town atınca pc kendinden geçiyor o gereksiz kalabalık yüzünden, mesela dorionun 1. kanalı ticarete kapatılsada partiler orda toplansa daha iyi olmazmı ? hem protean lunaskar karışık girilir aranan karakterlerde daha çabuk bulur.
hemde proteanlarla sohbet edilecek bir ortam oluşur pazarcıların flotunun olmadığı bir dorionda.

RainOfFire

Üye
Forumdan cok guzel oneriler yapici elestiriler cikiyor fakat okuduklarini bile sanmiyorum. Sikayet ve oneriler bolumunu kaldirdiktan sonra bu konuda niyetlerini acikca belli ettiler. Aylardir ayni sorundan sikayetciyiz gereksiz kalabaligin DV den alinmasi icin. afk olanlari atmak icin cozum saat 7de DV1 i resetlemek.

Kenshin

Üye
Forumdan cok guzel oneriler yapici elestiriler cikiyor fakat okuduklarini bile sanmiyorum. Sikayet ve oneriler bolumunu kaldirdiktan sonra bu konuda niyetlerini acikca belli ettiler. Aylardir ayni sorundan sikayetciyiz gereksiz kalabaligin DV den alinmasi icin. afk olanlari atmak icin cozum saat 7de DV1 i resetlemek.

Merhaba, forumdaki tüm konular yönetim tarafından okunup not alınıyor. Toplantılarda bu konular ele alınıp yapılabilirliği konuşuluyor ve onay alırsa işleme alınıyor. Forumdaki öneri şikayet konusu gereksiz tartışmaların ve kirliliğin önüne geçmek ve destek bileti ile doğrudan geliştirici ekibe raporlamak için kaldırıldı. Bu sebeple öneri ve şikayetlerinizi destek bileti ile gönderebilirsiniz.

RainOfFire

Üye
Merhaba, forumdaki tüm konular yönetim tarafından okunup not alınıyor. Toplantılarda bu konular ele alınıp yapılabilirliği konuşuluyor ve onay alırsa işleme alınıyor. Forumdaki öneri şikayet konusu gereksiz tartışmaların ve kirliliğin önüne geçmek ve destek bileti ile doğrudan geliştirici ekibe raporlamak için kaldırıldı. Bu sebeple öneri ve şikayetlerinizi destek bileti ile gönderebilirsiniz

Forum kurallarina uygun hakaret icermeyen, ve her elestirel iletileri de siliyor olmanizin bahanesi bu degil malesef. Ne kadar gelisebileceginiz nekadar elestirye acik olup uyum saglamaniza baglidir. beta surecinde bu cok guzel isliyordu. Sizin yaptiginiz susturma ve ortadan kaldirma yoluna giderek konularin ustunu ortbas etmeye calismanzidandir bu tepkiler.

Biz burada Mage siniflyla alakali bir konuda 100 kusur tane ileti attik, hic bir yonetici gunlerce hic bisey yazmadi. . Insanlar forumda seslerini duyuramadiklari icin discorddan sikayetlerini dile getirmeye basladilar ki icerisinde Mage gecen her turlu mesaji modlar aninda siliyordu. Warriorlar aylarca knight skill agaciyla alakali kac tane konu actilar Craft ile alakali bir cok olumsuz elestiri , uygun oneriler ile alakli konular vardi hic bir aksiyon alinmadi. Craft bitti pazar sistemi bitti diyoruz hic bir aksiyon yok. sinif adaletsizligi ve oyun mekanikleri ile alakali delilli ispatli hic bir konuya yanit verilmedi verilmiyor. Ben burada art niyet ariyorum . ve size bir forum kulturuyle buyumus birey olarak forumun var olus amacini sizlere hatirlatmak gerektigini dusunuyorum.

TDK'nin sozluk kisminda forum kelimesinin anlamlari: (acip bakabilrisiniz birebir kopyaladim.)
1- Eski Romalılar zamanında, Roma'da ve diğer şehirlerde kamu işlerini konuşmak için halkın toplandığı alan.
2- Toplu tartışma.
3- Bazı sorunların görüşülerek karara bağlandığı genel toplantı.
4- Tartışma alanı.

Simdi bu maddelere gore ortada ne forum var ne sorunlarin cozumu. Sizin amaciniz insanlarin birliktelik olusturmasina engel olmak, sikayetlerin olumsuz elestirlerin gorulmemesini saglamak . iste art niyet dedigim kisim burasidir. Bir oyuna baslayacak olan bilincli bir oyuncu ilk once foruma bakar rehebrlere bakar. bunu bildiginiz icin hic bir elestirel konu yorum artik burada yok.

Uçan Zürafa

Üye
Merhaba, forumdaki tüm konular yönetim tarafından okunup not alınıyor. Toplantılarda bu konular ele alınıp yapılabilirliği konuşuluyor ve onay alırsa işleme alınıyor. Forumdaki öneri şikayet konusu gereksiz tartışmaların ve kirliliğin önüne geçmek ve destek bileti ile doğrudan geliştirici ekibe raporlamak için kaldırıldı. Bu sebeple öneri ve şikayetlerinizi destek bileti ile gönderebilirsiniz.
Sanırım "Öneriler" diye bir klasör var ortada. Bizim söylediklerimiz not defterine alınıp klasöre atılıyor. Güncelleme geleceği zaman klasör açılıyor göz kapalı olarak mouse hangi deftere tıklarsa o ekleniyor. Ben öyle düşünüyorum. Yüzlerce öneri geliyordur belki. Belki de bunların anca 50-60 tanesi kayda değerdir. Ama sorun şuradaki kaplumbağadan yavaş ve kafaya buyruk gelişiyor oyun.

JusTTory

Üye
problemleri sorunları eksikleri alfadan betadan beri yazıp söylüyoruz hala aynı sorunları problemleri eksikleri görmek çok üzücü

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt