Neden ?

ReginaMeis

Üye
Ah var ama açık değil.
Offline pazar açık değil..
Craft açık değil.
Rün açık değil.
Zindan açık ama bi yararı yok..
Lag çözülemiyor.
Açıklama açık degil..
Çok basit bir sebebi var. Tamamen amatör bir yazılım ve yönetim ekibi. Bir de belli bir kesimin ağlaması ve yönetimin bir anne gibi bu tarz insanlara emzik olarak istediklerini istediği anda vermesi. Bu kadar basit.

AuK

Üye
Çok basit bir sebebi var. Tamamen amatör bir yazılım ve yönetim ekibi. Bir de belli bir kesimin ağlaması ve yönetimin bir anne gibi bu tarz insanlara emzik olarak istediklerini istediği anda vermesi. Bu kadar basit.
Kesinlikle katılıyorum her ağlayan amacına ulaşıyor , duzgun oynamaya çalışanlar cildiriyor

Ogi

Üye
Craft hakkında ufak bi spoiler yada bilgi gelse bile güzel olur 1 ay olacak neredeyse

ReginaMeis

Üye
Kesinlikle katılıyorum her ağlayan amacına ulaşıyor , duzgun oynamaya çalışanlar cildiriyor
Oyunu ticarethane olmasını engelleyen bütün elementleri oyundan birer birer kaldırtıyorlar. Yakında sadece pazar kuran bir ekip ile pazara eşya sağlayan bir ekip kalacak böyle giderse.

AuK

Üye
Tabi canim kısır döngü alan satan memnun oyunda pot parasını alır miss gibi geçinip gidilir..

AuK

Üye
Nadir itemler epic itemleri yapabileceksiniz CRAFTLA diyip crafti kapatiyoruz miiss gibi cozum

platoon0x

Üye
Ah var ama açık değil.
Offline pazar açık değil..
Craft açık değil.
Rün açık değil.
Zindan açık ama bi yararı yok..
Lag çözülemiyor.
Açıklama açık degil..
çünkü çeşitli baskılardan dolayı oyunu "bir hayli" erken açmak zorunda kaldılar, şuan üstünden kalkabilecekleri bir ekipleri yok bu yüzden oyun olması gerektiği hazır halinin %25 inde filan.

AuK

Üye
çünkü çeşitli baskılardan dolayı oyunu "bir hayli" erken açmak zorunda kaldılar, şuan üstünden kalkabilecekleri bir ekipleri yok bu yüzden oyun olması gerektiği hazır halinin %25 inde filan.
O kadar problemin arasında dans lar geliyor knk ? Bende çok fazla iyi niyetli yaklaşıyor dum ! Sonra bi baktım

DANS DANS DANS
Biz neler bekliyor iken hemde :(

SvZ

Üye
Kimseye etmem şikayet, ağlarım ben halime, Titrerim mücrim gibi, baktıkça istikbalime, Perde i zulmet çekilmiş, korkarım ikbalime, Titrerim mücrim gibi, baktıkça istikbalime. Bu şarkı benden tüm adminlere gelsin.

MajorMikey

Üye
Güncellemeler hep sıkıntı... Artık sıkılmaya başladık etkinlik yok oyunda.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt