Çok basit bir sebebi var. Tamamen amatör bir yazılım ve yönetim ekibi. Bir de belli bir kesimin ağlaması ve yönetimin bir anne gibi bu tarz insanlara emzik olarak istediklerini istediği anda vermesi. Bu kadar basit.Ah var ama açık değil.
Offline pazar açık değil..
Craft açık değil.
Rün açık değil.
Zindan açık ama bi yararı yok..
Lag çözülemiyor.
Açıklama açık degil..
Kesinlikle katılıyorum her ağlayan amacına ulaşıyor , duzgun oynamaya çalışanlar cildiriyorÇok basit bir sebebi var. Tamamen amatör bir yazılım ve yönetim ekibi. Bir de belli bir kesimin ağlaması ve yönetimin bir anne gibi bu tarz insanlara emzik olarak istediklerini istediği anda vermesi. Bu kadar basit.
Oyunu ticarethane olmasını engelleyen bütün elementleri oyundan birer birer kaldırtıyorlar. Yakında sadece pazar kuran bir ekip ile pazara eşya sağlayan bir ekip kalacak böyle giderse.Kesinlikle katılıyorum her ağlayan amacına ulaşıyor , duzgun oynamaya çalışanlar cildiriyor
Gelir mi kardeş. 15 dakika sonra açacağız serverları diyip 1 gün sonra açtılar nerdeyse. Bir hafta sonra açacağız deseler, yılbaşına alırız craftı elimize yarım yamalak.Craft hakkında ufak bi spoiler yada bilgi gelse bile güzel olur 1 ay olacak neredeyse
çünkü çeşitli baskılardan dolayı oyunu "bir hayli" erken açmak zorunda kaldılar, şuan üstünden kalkabilecekleri bir ekipleri yok bu yüzden oyun olması gerektiği hazır halinin %25 inde filan.Ah var ama açık değil.
Offline pazar açık değil..
Craft açık değil.
Rün açık değil.
Zindan açık ama bi yararı yok..
Lag çözülemiyor.
Açıklama açık degil..
O kadar problemin arasında dans lar geliyor knk ? Bende çok fazla iyi niyetli yaklaşıyor dum ! Sonra bi baktımçünkü çeşitli baskılardan dolayı oyunu "bir hayli" erken açmak zorunda kaldılar, şuan üstünden kalkabilecekleri bir ekipleri yok bu yüzden oyun olması gerektiği hazır halinin %25 inde filan.
Yok ya bu gidişle seneye gelicek sanırımcraft yok mu hala ?