Düzgün bir patchten kastınız nedir? En son gelen 3.3.0 güncellemesinde bulduğunuz eksiklikleri nedir? 3.3.0 ile bir çok değişikliğe gidildi.Oyunda inanılmaz bir sakinlik var. Hem oyuncu tarafında, hem içerik üreticiler tarafında hem de yapımcı şirket tarafında.
Bunca sorun ve problem varken ne zamandan beri düzgün bir patch gelmiyor. Ve buna istinaden her geçen gün azalan bir kitle görüyorum maalesef.
Hal böyle olunca bizlerde soğuyoruz. Zindan bile girmeden çıkıyorum artık oyundan..
Yenilikle alakası yok hocam bunun sen oyuncuları hedefsiz bırakırsan olacağı budur. 18 saat troll dönüyoruz 1earth atsında kar edelim demiyoruz daha az zarar edelim diyoruz.Evt pk dışında bende girmiyorum keşke böyle olmasaydı uzun vade hedefleri olan yeniliklere açık olmayan oyunlar maalesef bir gün bitecektir
Aziz seni gerek discordda gerek burda fazla aktif görüyorum hepimiz bu oyunu seviyoruz ancak doğruya doğru yanlışa yanlış demen gerekiyor artık azıcık bi duruşun olsun. Çalıyor ama çalışıyor kafasıyla oyun savunulmaz. Şu yamada şunları şunları berbat ettiler ama bakın bunları bunları yapacaklarmış nasıl bir düşünce sistemidir aklım almıyorOyunun hedefleri var. Mesela:
Üretim güncellemesi - Rün - Takı Yükseltme - Coin Sistemi (Ruh bağı ve BP ile eşya alma içerisinde) - Klan Sistemi
Yakın zamanda bunların gelmesi planlanıyor. Burhan Bey kendisi discord üzerinden aktardı. Bu game design bölümünün yapacağı iş. Bir de geliştirici ekibinin yapacağı yenilikler var. Onlarda yakın zamanda bir dungeon getireceklerini söyledi. Bekliyoruz. Hedefleri ve yenilikleri var.
Benim bir duruşum var. Size göre çalışmıyorsa bana göre çalışıyordur? Bana göre çalışmıyorsa size göre çalışıyordur. Ancak duruşum belli.Aziz seni gerek discordda gerek burda fazla aktif görüyorum hepimiz bu oyunu seviyoruz ancak doğruya doğru yanlışa yanlış demen gerekiyor artık azıcık bi duruşun olsun. Çalıyor ama çalışıyor kafasıyla oyun savunulmaz. Şu yamada şunları şunları berbat ettiler ama bakın bunları bunları yapacaklarmış nasıl bir düşünce sistemidir aklım almıyor
Oyunu oynamıyorsunuz bile oyunu gerçekten oynayan oyuncuların halini anlamanız çok zor .Benim bir duruşum var. Size göre çalışmıyorsa bana göre çalışıyordur? Bana göre çalışmıyorsa size göre çalışıyordur. Ancak duruşum belli.
Dorion girişte isim soy isim alıyorlar da benim mi haberim yoktu bilemiyorum sevgili Pitou. Dün akşam yayın açtım. Oynamasam bu bilgileri nasıl elde edeceğim ya da bu testleri neden yapma gereksinimi duyayım?Oyunu oynamıyorsunuz bile oyunu gerçekten oynayan oyuncuların halini anlamanız çok zor .
Su oyunu malum oyunla kiyaslamaktan vazgectiginiz zaman oyun gelişecek. Niye kotu olanla kıyaslama yapıyorsun? Hedefin kötünün bi tık iyisi olmak mı?Oyunun eksikleri var bunu bizde görüyoruz ve forumda konu açıp bunları tek tek anlatıyoruz ama gösterdik diye hadi yarın bunu düzeltin diye bi beklentiye girmek saçma değilmiyani bizde istiyoruz ortalık oyuncudan geçilmesin
oyun yoneticisi dc de sesli sohbet yapıyor adama tek tek alıyor konuşuyor dinliyor yani hiç bişe yapmıyor deseniz bile adam hiç yoktan karşısına alıp dinliyor
Bazı yerlerde muhattap bile bulamadınız zamanları unutmayın
bizde bazı şeylerden şikayetçiyiz ama bekliyoruz baktık artık olacak gibi değil birşeyler yapılmıyor ozaman bizde ona göre karar veririz
Oyunun mekanikleriyle alakalı. Argümanlarla alakalı patchten bahsediyorum. 50 madde sayarım burada şuan size sorunlardan. 6 ay oldu hala party chat stabil çalışmıyor. 3 ay önce quarriyng speed bonus çalışmıyor diye ticket attık. Her hafta atıyoruz. O kadar basit bir şey. Umurlarında bile değil. Bak bunlar sadece devede kulak.Düzgün bir patchten kastınız nedir? En son gelen 3.3.0 güncellemesinde bulduğunuz eksiklikleri nedir? 3.3.0 ile bir çok değişikliğe gidildi.
Elinle exp kasmak istemiyorsan oto saldırı var bazıları sırf exp kasmaktan zevk aldığı için eliyle kasıyor oyun senı illa elle kascaksın diye zorlamıyor. Bazıları oyunda pk atmak yerıne sadece farm yapmak için giriyor illa herkes pk atacak kimse farm yapmıcak diye bişe yok . Rpr ve Pot ucretsiz olması bence saçma ozellıkle farm atanlar 0 masraf ile yapar bu işi ve oyuna çok yüklü miktarda coins girer bişey yaparken diğer şeyler bozuluyor ve çoğu oyuncu geçmişte aynı oyunu oynayıp burayı tercih etti demekki daha fazla gelişme söz konusu burada bunu demek istiyorumSu oyunu malum oyunla kiyaslamaktan vazgectiginiz zaman oyun gelişecek. Niye kotu olanla kıyaslama yapıyorsun? Hedefin kötünün bi tık iyisi olmak mı?
Global oyunlarda exp kasma uzun sürmez, 7/24 slota mahkum edilmez insanlar, görev zincirleri, günlük haftalık görevler vardır. Bizde ise aksine rowa ve yan urunleri var.
İtemleri 7/24 farm değil de zindan olsun etkinlikler olsun giriş/kazanma başına verilen itemleri/puanlari biriktirerek npc den alalım diyoruz cevap olarak mob coinleri ve droplar düşüyor.
Global oyunlarda oyuncular pot ve rpr parasıni düşünmez ama bizde npc pot fiyatları artıyor
Sınıf,skill, item, upgrade dengesinden hiç bahsetmicem.
Oyun sana diyorki 7/24 aynı mobu keserek exp kas. Yine 7/24 mob keserek coin kas...
İyiki şu zindanlar varda en azından tutunacak bir dal bir umut birakilmis oyunculara.
Malum oyun gibi düzenlemeler yaparak bu işin yürümedigini herkes goruyordur herhalde. Umarım en kısa sürede bu düzenden vazgeçilir.
Hak veriyorum Quarrying speed bonusu test edeceğim. Son gelen güncellemede herhangi bir değişim var mı bakacağım. Yoksa bende bildireceğim tekrar. Party chat sorunu biliyorum. Chatler ayrı bir sunucudan çalışıyor demişlerdi. Sanırım sekronize olmuyor. Nasıl bir çözüm olacak bilmiyorum ancak can sıkıcı bir durum haklısınız.Oyunun mekanikleriyle alakalı. Argümanlarla alakalı patchten bahsediyorum. 50 madde sayarım burada şuan size sorunlardan. 6 ay oldu hala party chat stabil çalışmıyor. 3 ay önce quarriyng speed bonus çalışmıyor diye ticket attık. Her hafta atıyoruz. O kadar basit bir şey. Umurlarında bile değil. Bak bunlar sadece devede kulak.
Mage nerfleri, skilleri, build decklerden filan bahsetmiyorum. Magenin yakından vuran skilinde ''quickly'' ibaresi var. Ama animasyonu bütün skillerle aynı saniye. Ko da ki 56 işte. Karakterlere girmek istemiyorum hiç çıkamayız. Wordde destan yazarım oyunla alakalı şuan. Mail atarım ama ciddiye almazsınız çünkü yayıncı değiliz.
Bu arada ben oyunu çok destekliyorum. O toxic ekipten değilim onu da belirteyim. O lanet oyuna da dönmek için çok sebep var ama dönmem de. İstiyorum ki gelişsin bu oyun çok güzel bir altyapı kurulmuş. Ama ilerleme çok yavaş. Her eleştiriye kontra cevaplar vermektense bence sende bu gelişim için eleştirileri biraz kaale alıp geliştiricilere sunabilirsin.
Öncelikle bu şekilde bir cevap için teşekkürler. Denemeler içinde eline sağlık. Bu oyunu böyle bizim gibi insanlar geliştirecektir.Hak veriyorum Quarrying speed bonusu test edeceğim. Son gelen güncellemede herhangi bir değişim var mı bakacağım. Yoksa bende bildireceğim tekrar. Party chat sorunu biliyorum. Chatler ayrı bir sunucudan çalışıyor demişlerdi. Sanırım sekronize olmuyor. Nasıl bir çözüm olacak bilmiyorum ancak can sıkıcı bir durum haklısınız.
Mage'in yakından asa ile vuruşunu ben hiç desteklemedim. Böyle bir skillin olması bile kötü bence. Bir mage nasıl asa ile vurabilir onu da anlamıyorum. Anlık damage çıkartabilir ancak bunda da silah olarak kullanmamalı diye düşünüyorum.
Kendinizi anlatmanıza gerek yok. Burada herkes oyunun gelişmesini ve oyun oynamak istiyor. Ben de yukarıda bahsettiğiniz "party chat" dışında bir deneme yapacağım. Bakalım ne gibi sonuçlara ulaşacağım. Dün gece 4.5 saat süren bir test yaptım. Asas karakterlerde posion damagein önemine baktık. Rehber bölümünde bir konu yayınladık zaten. Yakında mageler ile ilgili bir test yapacağız. Bakalım ne gibi sonuçlara ulaşacağız. Ulaştığımız sonuçlara kendi fikrimce bakıp burada konu olarak açacağım. Geliştirici ekip mutlaka inceleyecektir diye düşünüyorum.
Katılıyorum. Elemantalist karakterleri bende severim ancak Rise Online ve Rise Online'a benzemeye çalışan ya da benzeyen oyunlarda elemantalist sınıfları sevemiyorum. Bana zırh takmayıp silah takıp gibi bir sınıf saçma gelmiştir nedense. Neden daha iyi zırh giyemiyorum ki? Giymek istiyorum. Ama bana diyorlar ki giyersen atağın düşecek. Neden düşsün? Ben oyunda emek sarf edip en iyi zırhları silahları alıp iyi bir atak çıkarmak istiyorum. Ancak hiç emek sarf etmeyen bir insan neden benden daha iyi bir atağa sahip olsun? Umarım rüneler geldiği zaman bu iş değişir.Öncelikle bu şekilde bir cevap için teşekkürler. Denemeler içinde eline sağlık. Bu oyunu böyle bizim gibi insanlar geliştirecektir.
Magenin bahsettiğim skili staff değil bu arada. 54 skili. Staff skili konusunda da şu şekilde yorum yapabiliriz. Birebir kapışmalarda her sınıfın kombo yapabildiği bir skili var. Ama mage kol kaldırıp skil atana kadar karşı sınıf 3 skil basıyor kombo ile. Muhtemelen bu alanda geri kalmaması için geliştirilen bir skill bence.
Quarrying speed bonusla beraber arkeoloji hızlandıran yemekte de aynı sorun var demişti bazı kullanıcılar. Bu tarz bonusların hepsi bizzat test edilmeli. Belli ki bir test süreci olmamış veya gözden kaçmış olabilir.
Mageler konusunda yapacağınız testler için çok sevindim. Mage bu oyunun olmazsa olmaz karakteri bence. Oyuna renk katan bir karakter. Ben 15 yıl mage oynadım. Evrensel oyunlarda da aynı sınıftaki wizard ve sorcerer ile oynadım. İnanın mage şuan bunca oyunda oynadığım en kötü argümanlara sahip. Hem armorları hemde staffları bayağı bir kötü durumda. Bu konuda ki geliştirmeleri itina ile takip ediyorum![]()