Öneri Nerflenmedik Slot Kaldımı Soyleyın Orada Kasalım??

HERO

Üye
1K pot 10tl Gereksiz pahalı. Çoğu kişi rahat 2x mana 1xhp çekiyodur günlük. 30x30 ayda 900tl yapıyo sadece pot için :D

TL hesabı yapıyorum çünkü npc'de 1 potun 8k olması aşırı saçma, illa mağazadan çekicez. Moblardan düşen coin belli, yan dropta yok npc ye satıp para çıkartalım. Drobun kendi zaten yok.

Irgat gibi günde 10-15saat farmlayanlar item koyabilir charına (hakkıdır), onun dışındakiler zor.

DN; Bir oyuncu olarak gb'nin pahalı olması veya olmaması beni gram ilgilendirmiyor ! İster 1tl ister 100tl olsun. Benim umrumda değil. Ben vakit ayırıp 2-3 saat farm atıp charıma item koyamıyorsam sıkıntı var.
Bravo cok güzel dedin

die2323

Üye
Suç sizin ohh oldu size bin defa dedim izlemeyin o adamları lütfen lütfen lütfen 2 3 tane diaslike atsanız video yu şikayet etseniz böyle olmayacak

IFIRTINAI

Üye
Selamlar,
Farm videosu tayfasının oyuna ne kadar zararlı olduğunu açıklayan bir konu açmıştım fakat ayrıntılı analiz olduğu için herhalde çoğu insan anlayamadı.
Anladığınızda iş işten geçmiş, birçoğunuz malum oyuna dönme planları yapıyor olacaksınız.
Çünkü bu oyunu diğer oyundan farklı yere koymaktı bizim hatamız.
Malum oyundan çıkarttıkları tek ders yeni açılan server in 1 yılda tüketiliyor olması.
Bu nedenle item drobu az, gold drobu pot masrafıyla denk geliyor şuan.
Bu nedenle 3 günde bir tane düşürebildiğimiz item +5 de çat diye yanıyor. Çünkü bizden 5 yılda ancak endgame oyuncu olmamız isteniyor ki sürekli yeni sunucu açıp başlarına dert almak istemiyorlar.
Ama unuttukları bir şey var, kitlenin birçoğu malum oyundan bıkarak buraya geldi, burada da aynı sorunlar devam ederse eminim başka bir alternatife başvuracaklardır. O zaman işte sorunları çözdük dönün diye mailler alıyor olacağız.
Drop oranları artsın upgrade oranlarında iyileştirme yapılsın veya upgrade sc fiyatları düşsün dediğimizde, oldu hemen karakteri fulleyin ilk aydan bu ne acele diyen bir kitle de var.
Arkadaşlar herhangi bir oyunda endgame oyuncu olmak bu kadar zor olmamalı. Hadi oyun yeni ve endgame olayı için erken de insan emeklerinin karşılığını görmek istiyor ki zevk alıp yoluna devam etsin. Güçlendikçe daha fazla güçlenmek istesin. Şuan çoğu insanda böyle bir istek yok.

Blader06

Üye
Bu oyunun rng si ciddi anlamda bozuk.Bide üstüne drop kısılmış.Geçen arkadaşlarla 7 8 saat archdemondan sıfır dropla çıktık.Archdemon dediğinde oyunun en yüksek lvl mobu heralde sıfır drop nedir, 1 2 tane bile item düşse 8 tane adama ne pay düşerki biz bide sıfır dropla çıktık.

Luj

Üye
en basit oracle kessen bile 2-3m bırakıyor. ne tantana etmişsiniz

ametay

Üye
farmı saldık baba, akı bokunu geçiyor, pot masrafını kurtarmıyor farm slotları
Nerede yapıyorsunuz çok merak etti.
P. Rockda yapsanız zaten bir taneden gelen para bir manaya eş değer.
Şuan oyunun 1m'si 5.5₺. pre pot 1000lik 10₺.
Hiç drop almazsanız masrafsız dönersiniz.
Ki illaki SC , çer çöp ve para edecek İtem atıyor.
Not: BP ile oynuyorum. Solo olarak en kötü slotta zararsız çıkıyorum.
Zaten her zaman İtem atsa itemin değeri olmaz!

Bruce_Lee

Üye
Nerede yapıyorsunuz çok merak etti.
P. Rockda yapsanız zaten bir taneden gelen para bir manaya eş değer.
Şuan oyunun 1m'si 5.5₺. pre pot 1000lik 10₺.
Hiç drop almazsanız masrafsız dönersiniz.
Ki illaki SC , çer çöp ve para edecek İtem atıyor.
Not: BP ile oynuyorum. Solo olarak en kötü slotta zararsız çıkıyorum.
Zaten her zaman İtem atsa itemin değeri olmaz!

''BP ile oynuyorum. Solo olarak en kötü slotta zararsız çıkıyorum.'' Bro harcanan vaktin önemi yok mu hiç ? Zararsız çıkmak diye birşey yok.

Arkadaşın birisi atmış bahsettiğin slotun 2saat farm videosunu forumda mevcut, 2 Saatte 4m kasabilmiş sadece.
( Ki kaç kişi kasabilecek p.rock ta ? , adamlar 8kişi undead, arcdemon dönüyolar 4saatte 1 drop aldık diyolar böl 8e ? )

GB'nin değeri umrumda değil.

''Zaten her zaman İtem atsa itemin değeri olmaz!'' nasıl itemin değeri olmuyo ?

SW'ye bi anda 500tane Golden Snake +7 bile girmiş olsa o item pkda işlevsiz mi olacak ?
Ha TL değerini diyosan olabilir. Ama oda beni ilgilendirmez.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

Üst Alt